INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Tuesday, October 30, 2012

Mihael - 30.10.2012



"Početak svega leži u vama - Mihael"



Kao što možete s lakoćom opaziti, događaji koji se sada događaju svugdje oko vas lako vas mogu izbaciti iz vaše centrirane odlučnosti. Mi vam svima čestitamo. Ukoliko ovo čitate, ili vas to nije pogodilo ili dobro znate kako vratiti svoj mir i centrirati se.

Vaš osobni proces promjene se nastavlja bez obzira na sve vanjske događaje. Još uvijek nepoznato mnogima od vas, događa se veliki napredan na mnogim mjestima diljem vašeg svijeta. Nesretna je okolnost da vaši komunikacijski mediji još uvijek prenose samo negativne i senzacionalističke događaje, no ta situacija neće još dugo potrajati. Ono što će oni uskoro pretpostaviti kao negativne događaje, vi ćete zapravo prepoznati kao veoma pozitivne. Sjetite se gledati događaje, a ne strahom ispunjene interpretacije istih.

Sunday, October 28, 2012

Mihael - 28.10.2012


"Ljubav će odgovoriti ljubavi. - Mihael"


Naša današnja tema je vaš nastavak evolucije svijesti. Mi opažamo nove razine svjetla i razumijevanja koje se sada dosežu svakoga dana. Vaš napredak se nadograđuje sam na sebi prilično zadivljujuće. Više nema usporavanja u porastu količine i frekvencija svjetla koje se šalju na planetu, a i vaše upijanje i integracija odvijaju se stabilnim tempom.

Izuzetne količine zarobljenih nižih energija se otpuštaju i miču sa Zemlje. Sve više i više vas uviđa da im se emocije olakšavaju. Neki donese odluke u posljednji trenutak o rješavanju duboko zadržanih strahova, ljutnji ili zamjeranja koji se otpuštaju i razmišljaju: “Zašto opet opažam te stvari i zašto toliko snažno?” Samo ih opazite i otpustite, dragi. Za mnoge od vas to je posljednja od takvih stvari.

Friday, October 26, 2012

Mihael - 26.10.2012


"Sve je dostupno svo vrijeme svakome od vas - Mihael"



Pozdravljam vas, dragi prijatelji. Započnimo razgovor sa temom komunikacije. Vi ste i zakinuti i u velikoj prednosti pto se tiče vaše komunikacije s nama. S jedne strane, nemate materijalni izvor na koji možete pokazati i reći: ”Odatle dolaze informacije.” S druge, vi učite pravi izvor svih ideja i koncepata, a i kako ući u beskonačno polje znanje i mudrosti koje vam je svima dostupno.

Oni koji ovo čitaju trebali bi razumjeti da su sposobni, također, primiti informacije na ovaj način. Postoji mnogo, mnogo relevantnih varijabli, od kojih nisu zanemarive mentalno, emotivno i duhovno stanje osobe koja se usklađuje, da se tako izrazimo. No, svi imaju naslijeđenu sposobnost da to čine. A mnogi će uskoro i sami upravo to i otkriti.

Čak i oni koji kažu da ne vjeruju u ovaj oblik komunikacije, koriste je svakoga dana. Ono što nazivate razmišljanjem je tek izbor kako združujete jedan koncept iz polja sa drugim. Sve je dostupno svo vrijeme svakome od vas.

Vaša uvjerenja, iskustva i želje određuju kako ćete graditi vaše uzorke razmišljanja od svega što vam je dostupno. Vaše stanje mira i tišina vaših umova će vam omogućiti da čujete, kao što je izvorno, čak dublje u polje onoga što je tu za vas, čak čuti nas pa i ponad toga.

Mi vam na o ukazujemo upravo sada jer će uskoro to prevladati. To ne znači da morate dijeliti ono što zapažate sa ostatkom svijeta. Ovo vam objašnjavamo sada tek da razumijete da samo počinjete koristiti svoje nove sposobnosti, a ne da gubite svoj razum.

Mi ćemo vas čekati da nam se otvorite, no nećemo vam smetati ukoliko to ne odlučite činiti. To nije način i nikada neće biti. Mi bismo, ipak, dali malo upozorenje, ukoliko smijemo. U posljednjih par mjeseci čišćenja koje vaš svijet mora proći, molimo vas da uvijek započnete bilo kakvu namjernu komunikaciju s nama tako što ćete ući što dublje možete u stanje molitve ili meditacije. Molimo vas i da usmjerite svoje misli ka onima koje želite čuti i da se ne otvarate bilo čemu ili svačemu. Ne još. Još se mnogo toga mora obaviti tamo gdje ste vi.

Moguće je da će vaša vlastita obitelj vodiča biti oni koje ćete prve čuti. Oni su, napokon, uvijek bili uz vas. Ta nije kadao da su oni iznenada počeli govoriti s vama, već da ste ih vi upravo počeli čuti. Možda vas neće iznenaditi jer su vam oni vjerovatno već neko vrijeme slali male znakove i naznake.

Stoga, i dok mi zaista uživamo u vašem zanimanju za ove poruke, želimo da shvatite da govorimo sa svakim od vas svakoga dana. Mi smo uz vas u svakom trenutku. Možete nas zamoliti za pomoć u vezi bilo čega u bilo koje vrijeme.

Hodite sa mirom i s našom ljubavlju u svojim srcima. Dobar vam dan, dragi.


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/10/26/it-is-all-available-to-each-of-you-at-all-times-channeled-by-ron-head/

Wednesday, October 24, 2012

Mihael - 24.10.2012


Molim vas, naučite imati onoliko vjere u sebe koliko je mi imamo - Mihael



Dobro jutro, najdraži prijatelji. Naša srca osjećaju veliku radost dok svatko od se svatko od vas otvara i povezuje s nama. Neka ovaj dan i svaki dan budu sve radosniji i posebniji i za vas.

Kao što smo vam već nekoliko puta rekli, vi prolazite kroz neprestan rast povećanih energija. Najprikladnije riječi za opisati to stanje, s našeg gldišta, bile bi bezuvjetna ljubav. Iz vaše trodimenzionalne perspektive, mogu biti viđeni kao solarni izboji, fotonsko svjetlo kao i u nekim drugim oblicima.

Kako god vi to zvali, i bilo da vi to odabrali priznati ili ne, to mijenja svaku vašu stanicu, molekulu i atom u vašim tijelima, kao i u tijelima svakog životnog oblika na vašoj planeti, u vaš solarni sustav i u vašu galaksiju. Vaši znanstvenici znaju, veći njih, da je sve povezano. Neki još nisu dosegnuli potpuno razumijevanje koje bi trebalo proizaći iz te spoznaje. No, shvatite da, dok se očituje jedna promjena u univerzumu, i sve ostalo se mijenja. Nadalje, kao što se često citira “kako gore tako i dole”, ta istina vrijedi i za vaše mentalno i duhovno biće.

Velika promjena se očituje svudgje oko vas u vašem solarnom sustavu i galaksiji. Vaši znanstvenici su toga jako dobro svjesni. Stoga je nemoguće da velika promjena ne natupi i vama. I, dok se velika promjena događa u vama, velika promjena će postati očita u svemu što stvarate od sada pa na dalje. to nije prijetnj niti je proročanstvo. To je neizbježna činjenica. Stvoritelj je zahtijevao promjenu. Vi ste instrumenti promjene. Jednostavno, zar ne?

Mi smo preradosni da ste odabrali biti oni koji će proći kroz to prvi i uglaviti to u vaše živote i vaša društva. Molim vas, nemojte primjenjivati nikakve prosudve na sebe niti na vašu efikasnost niti spremnost. Vi ste tu gdje jeste. Vi činite ono što se treba učiniti. Ako ćete vidjeti bolji način, vi ćete ga odabrati. To je ono tko ste. To je ono što činite i ono što ste uvijek činili. To je zašto ste oni koji su ovdje, a to nisu drugi. Molim vas, naučite imati onoliko povjerenja i vjere u vas koliko ih mi imamo.

Također vas molimo da si oprostite svoje percepcije prošlih neuspjeha. To su jednostavno iskustva koja su pomogla oblikovati vas u ono što ste danas. Sada vam je vrijeme da istupite iz svega toga i razgledate pogled i na onno što stvarate i ono gdje ste bili. Sjetite se da vas je sve ono što ste propatili učinilo jačim ratnicima koji ste sad. Iznova i iznova vi ste se vraćali u metež da bi se vratili sa novim iskustvima i shvaćanjima.

Dobro obavljen posao. Izvrsno. Sada imajmo zabavu mature i nastavimo sa stvarnošću, može? Sve to će uskoro biti daleka, no korisna uspomena.

Nastavit ćemo uskoro s našim razgovorom, draga srca. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

Monday, October 22, 2012

Mihael - 22.10.2012


Budite u miru. Budite ljubav. Budite vaši pravi, moćni, centrirani vi. _ Mihael


Danas ćemo govoriti o onome što možete očekivati od sada pa do otvaranja novog portala. Prvo, dopustite da vam čestitamo na veoma uspješnom pridruživanju jučer dok ste ostvarili svjetsku namjeru za mir i slobodu. Svaki puta kada te stvari sada činite, svjetlo koje isijavate iznimno je jače no prije. Vi ste istinski i zaista pogurnuli tu veliku snježnu kuglu niz brijeg. Taj čudan osjećaj koji pokušavate identificirati jest mir i sreća zbog dobro obavljenog posla. Dobro ga upamtite. Postat će vam dobro poznat.

Imate tek nešto manje od tri tjedna prije nego još jednom bude dosegnuta moćna prilika portala. Kao pojedinci, vi imate različite stupnjeve rasčišćavanja koje treba obaviti. To nije nešto oko čega bi se trebalo zabrinjavati. To će se obaviti. Sada je mnogo više svjetla i bezuvjetne ljubavi koja doslovno eksplodira kroz vaše okruženje pa je, jer ste ga pozvali, vaše rasčišćavanje osigurano.

Koliko ćete ga lagodnim iskusiti jest jedino pitanje. Do sada, navikli ste čuti kako vas potičemo da se bezrezervno otvorite i pozdravite tu energiju. Mnogi od vas imaju tek malo toga za očistiti, no gotovo nitko nije u potpunosti slobodan od starih uvjerenja i strahova. Kažemo vam da će vam biti mnogo ugodnije da pozdravite to čišćenje i otpustite što god vam ono donosi na vidjelo, nego da nastavite ignorirati mogućnost da se u vama skriva nešto sjenovito. Prije bismo vam rekli, da se skrivate od toga.

Nema krivnje povezane s tim stvarima, dragi. Povijest od kojih te stvari potječu je daleko, daleko duža nego što možete pojmiti. Takođere je vjerovatnije da će nešto od toga biti naslijeđeno od predaka kojih niste niti svjesni. Nije nužno da postanete toga svjesni. Samo je nužno da to otpustite s ljubavlju ka svjetlu ukoliko i kad se očituje na površini vaših umova i emocija. Dopustite da vam damo primjer, ukoliko želite.

Zamislite ovaj razvoj. ”Oh! Što na je na svijetu uzorkovalo tu ljutnju (strah, mržnju, brigu, i sl.)? Ni, ja nisam ta ljutnja. To je tek osjećaj. Otpuštam je u svjetlo sa zahvalnošću ma kakvu god mi uslugu činila u prošlosti. Hvala ti, Stvoritelju.” Puf! Nestat će.

Sada, to je tek primjer. Znamo koliko vas može i koliko će vas to činiti na malo drugačiji način, no, rezultat će biti isti. Zapamtite, stvari će se ispoljiti za čišećnje, ne da u njima zaglibite. Ukoliko nemate ništa od takvih stvari da vam se ispolje, budite sretni. Nemojte se brinuti da propuštate bilo kakve prilike.

Sada ste već tijekom dugih godina obavljali čišećenje. Pitali ste se o teškoćama u svojim životima. Prihvaćali ste ih upravo iz tog razloga, moji vojnici svjetla. Svaki od njih ćete nositi, ordenje slave, u boji i zvuku, zauvijek.

Kao što smo vam mnogo puta rekli, pa ipak vi nemate prave predodžbe o tome tko ste zaista. To ćete shvatiti. Možda će biti kaosa kroz koji ćete morati proći u ovom posljednjem razdoblju. Kad bi bili važni, razgovarali bismo o njima. No, to ne činimo. Važna stvar sada ste vi.

Budite u miru. Budite ljubav. Budite vaši pravi, moćni, centrirani vi. Vi ste oni snažni koji su zaslužili pravo biti ovjde u ovo vrijeme. Okružujemo vas svojom ljubavlju. Razovarat ćemo uskoro. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

Saturday, October 20, 2012

Mihael - 20.10.2012


Nemate… ideje koliko ste moćna bića - Mihael



Pozdravljamo vas na ovaj dana u novu priliku. Sutra će se ljudi početi okupljati u meditaciji i vizualizaciji prijenosa čovječanstva i vaše prekrasne zemlje u Novu Zemlju slobode i prosperiteta. Provedite ovaj dan, stoga, u pripremama za taj događaj.

Shvatite da uzimanje budućnosti u vaše vlastite duhovne ruke, kao što je to, jest ono na što vas potičemo. Sve one stvari o kojima smo toliko dugo pričali, a o kojima ste vi jednako dugo sanjali, manifestirat će se preko vas, dragi.

Vaše ruke će biti potrebne. Vaše noge će biti potrebne. Vaši umovi će biti potrebni. No prvo i najvažnije, vaša srca su potrebna da bi se ostvarile promjene kojima će sve započeti. Energija koju ćete sutra stvoriti je upravo ono što mi možemo najefektivnije iskoristiti. To je ono što možemo umnožiti. To ste vi koji sudjelujete u stvaranju u duhu samih onih stvari koje najviše želite.

Postoji orjentalni koncept zvan ne-djelovanje ili wu wei. Ovo je ne-djelovanje, moji prijatelji. To ne-djelovanje je najvažniji dio djelovanja. To je pravi početak stvaranja. To je sijanje i njegovanje sjemenke. To je oblikovanje budućnosti.

Svaki dio tog uzorka koji je stvoren od strane svakoga od vas, jednako je važan. Stvorite to u svojim srcima. Stovirite ga sa namjerom ljubavi. Vidite ga. Osjetite ga. Omirišite ga. Okusite ga. Živite ga. Volite ga. To što ćete učiniti sutra je najvažnija stvar.

I nemojte misliti da ste tek jedan dodatak određenom broju sudionika. Svatko od vas će značajno povećati energiju. A tada će milijuni milijuna svjetla s ove strane imati na to dodati svoj dio i s time raditi.

Dopustite da vam damo još jednu sliku za promišljanje. Kada meditacija bude završena, velika snježna gruda energije bit će oblikovana. No, ne dopustite da tu bude kraj. Svakoga dana, od sada pa do vašeg 12-12, dodajte još malo energije, još malo vašeg sna, mrvicu guranja. Kolika će biti snježna gruda ukoliko svi mi to budemo činili, moja draga srca? Vi nemate, za sad, ideje koliko ste moćna bića. Neka vam to pokažu slijedeća dva mjeseca.

Mi slavimo u radosti taj slijedeći korak koji poduzimate. Pridružujemo vam se u tom naporu. Stvoritelj je odredio ishod. Radujte se u ovoj prilici nad prilikama.

Budite u radosti i budite jedno srce. Naša ljubav će biti s vama. Dobra vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

op. prev. svjetska meditacija o kojoj je riječ, započet će u 3.30 (ujutro) 22. listopada 2012.

Wednesday, October 17, 2012

Mihael - 17.10.2012




Imajte hrabrosti. Vaš novi život je nadomak ruke. - Mihael 




Dolazimo vam na ovaj dan s još riječi ohrabrenja svakoj pojedinoj osobi koja čita ili sluša ove poruke. Gdje god da ste, kad god da primite naše riječi, znajte da smo uz vas u ovom trenutku i u svakom trenutku. 

Na nekim mjestima, intelektualno shvaćanje onoga što govorimo još nije dosegnuto. No, naslijeđeno znanje o pretcima je još uvijek poznato. Stoga, znajte u svojim srcima da smo jedna svijest, vi i ja, vi i svako biće, u ovom univerzumu, kao i svakom drugom. 

Nikada nismo udaljeni nego što je udaljena misao. Postoje neke prekrasne priče u velikim knjigama koje vam govore o vremenu prije nego smo vam govorili, hodali među vama. Sada vam kažem da nikada prije na vašem svijetu nismo učinili sebe dostupnijima. Nikada prije nije toliko njih opazilo toliko znakova naše prisutnosti u našem svakodnevnom životu ili nas vidjelo u svojim snovima toliko često ili osjetilo kako ih okružuje naša energija. 

Naš Stvoritelj je odredio vaš povratak u vašu punu svijest. Mi smo zaduženi za pružanje sve moguće pomoći kada god je zatražite. To je naša radosna i ispunjujuća strast da bi vas se ponovo dovelo kući. 

Samo je malo nužno da vi obavite. Zamolite našu pomoć i dopustite je. Otvorite svoja srca istinski zapanjujućem toku ljubavi koja vas sada okružuje i prožima ovaj svijet. Samo vaš najmanji napor da pronađete i osjetite to u svome srcu jest ono što je potrebno, dragi. 

Ukoliko ste među onima koji su već došli na ovaj put, vrijeme je da sada utvrdite kamo želite ići od sada pa na dalje. Da li znate? Što bi vam najviše raspjevalo srce ukoliko biste se svako jutro budili znajući da to možete činiti? Ukoliko ne znate što je to, zagledajte se prostor svoga srca i pronađite prekrasno zamotane poklone koje ste donijeli sa sobom ovdje. Pažljivo i radosno odmotajte svaki od njih. Zamolite nas da vam pokažemo što je u tim poklonima. Mogli biste se iznenaditi kada otkrijete što će vam ući u živote. 

Svatko od vas ponaosob je dragocjen dar i dio novog svijeta koji gradimo. Pronađite pouzdanje i vjeru u sebe, vlastitu vrijednost da biste je ponudili svijetu. Vi se dragocjena i neprocjenjiva kreacija Stvoritelja Svega Što Jest. Vi ste ljubljeni iznad svake mjere. Povjerena vam je budućnost ovog svijeta. Počnite se gledati onako kako vas mi vidimo. Otvorite se bezuvjetnoj ljubavi Stvoritelja. Kada osjetiš tu ljubav, moj čudesni prijatelju, udahni je u svaku stanicu svog tjela i zatim je izahni u svaki ugao svog života. Vi ostvarujete promjene. Toliko je radosti u tome. 

Svakoga dana pronađite nešto na čemu možete biti zahvalni, čak i kada je to samo vaš život. Dok to izražavate Jednome, vaš život će se promijeniti. One stvari koje cijenite će rasti. Vi ćete rasti. Imajte hrabrosti. Vaš novi život je nadomak ruke. 

Želimo vam dobar dan. 

kanalizirao: Ronald Head 
prevela: Marijana Pontoni

Saturday, October 13, 2012

Mihael - 13.10.2012


Niste ovamo došli patiti - Mihael 


Dobro jutro, dragi prijatelju. Sretni smo potvrditi ti da su se teme, jasnoća i sjećanja tvoje uspavane svijesti dramatično promijenile tijekom posljednjih dana, kao što je i kod mnogih slučaj. To se nastaviti sve dok ti to bude prioritet. Čestitamo. 

Potičemo sve one koji čitaju ove poruke i pisanja svjetloradnika da uvide da oni tek ukazuju ono što je svima moguće. Kao što osjećate promijenu svjesnosti, nemojte oklijevati iskušati nove stvari koje vam se čine privlačnima. Ta privlačnost i namjera, udruženi sa vašom vjerom, omogućit će vam prekrasne stvari. To je ono što je bit promjene svijesti.

Pogledajte ponovo sve vaše želio-bih i volio-bih liste i odaberite najdraže ideje. Možda su oni ono na što mislite pod pojmom duhovnosti. Možda i nisu. Naravno, budući da ste duhovna bića, sve što činite jest duhovne prirode. No, uložite u te stvari novi interes i trud, dragi prijatelji. 

Možda bi bilo prikladno upitati se zašto vam se upravo ti čine privlačnima. Vještine i sposobnosti koje ste razvijali kroz mnoge živote mogu vam se vrlo obnoviti u ovom razdoblju. Vaš doprinos može biti nešto što ste već otkrili, no može biti i nešto što se skriva tik pod površinom čekajući da to potražite. Prepoznat ćete o čemu je riječ kad vam radost ispuni srce. 

Ovdje ste sada jer bi taj dio slagalice čovječanstva mogao biti donešen samo od vas. Njegujte ga. Ljubite ga. I dijelite ga slobodno. Bit će onih koji će imati slične darove spremne za dijeljenje s vama. Sada je čas, moji prijatelji, da otkrijete tko ste ispod svih mogao, želio i trebao bih koji su se nakupili kroz vaše živte. Tko ste vi, zapravo? G. Računovođo, da li ste zemljoradnik? Gđo. Domaćice, da li ste slastičarka? Vrtlar? Pisac? Ili, ukoliko se odmaknu svi stresovi i vezanosti sadašnjeg svijeta, da li zaista radite nešto što volite? 

Sada je vrijeme da otkrijete ono što volite i počnete tome posvećivati pažnju koju zaslužuje. Ovo je vaše vrijeme. Dopustite da se prirodno ispolji. Da li prepoznajte ono koje to čini upravo sada? Otkrit ćete da ih ništa više ne usrećuje nego da vam se objasne. 

Možda nećete opaziti promjenu preko noći. Osim, naravno, ukoliko to ne bude slučaj. No, vrijeme je da započnete život zabave. Niste ovamo došli patiti. 

Postoje i druge promjene koje će vam donijeti slijedeći tjedni, no o njima ćemo govoriti u dogledno vrijeme. Za sada, uživajte s ovim. Dobar vam dan, dragi prijatelji. 

kanalizirao: Ronald Head 
prevela: Marijana Pontoni

Friday, October 12, 2012

Mihael - 12.10.2012




Ukoliko zaista želite promjenu, morate biti voljni iskusiti nove stvari - Mihael 

 

Dobro jutro, dragi prijatelji. Vjerujemo da ste uživali u punom mjesecu i svim energijama koje vam je donio. Mi znamo da mnogi od vas sada opažaju u svojim životima manifestacije stvari koje smo vam obećali. Neki su se danas probudili uviđajući da su im se stvari doista počele odvijati. 

Otpustite svoje udobne živote i budite voljni “prepustiti se struji“, kako govorite, ukoliko zaista želite imati živote o kojima sanjate. Ukoliko zaista želite promjenu, morate biti voljni iskusiti nove stvari. Samo zapamtite ostati u prostoru svog srca i bit ćete vođeni onome što je najbolje za vas, kao što smo obećali, no ne možete se držati sigurnosti poznatog i pri tome ići u nepoznato. 

Danas ste ponovo viđali izvještaje koji su vas trebali uzbuniti na svaki mogući način. Drago nam je vidjeti da većina vas vidi i ono što leži iza tih uzbuna obećanja promjene koje zaista predskazuju. I, još jednom, kažemo vam da uživate u kratkom predahu i još uvijek pritjecanju energija dok se stvari pripremaju za slijedeći veliki val, približavanje portala deseti-desetog. 

Uskoro ćete to početi osjećati. Naš zadatak nije objašnjavati vam sve te stvari, dragi. Postoji mnogo veoma dobrih izvora koji su vam dostupni pa ih potražite. Naš zadatak je jednostavno vam ukazati na unutarnje osjećaje koje oni pobuđuju. Ponovo vam kažemo da su važne stvari u ovom razdoblju ono što se događa u vama, ne ono što vidite ili čitate u izvanjskom svijetu. Te stvari će biti ono što će biti, bez obzira na sve. One su tek odrazi onoga što postajete. 

Toliko bismo željeli kada biste osjećali nestrpljenje vaših unutarnjih promjena kao što ste ga imate za stvari koje smo vam rekli da će se dogoditi u vašem izvanjskom svijetu. Radost koju osjećate kada se nešto dogodi u vašoj okolini će izbljediti, kao što je to uvijek bio slučaj. Radost će biti vaša kada otkrijete tko ste i što ste zapravo te nikada neće činiti ništa drugo osim rasti. To je vaše prirodno stanje postojanja. 

Provedite nešto vremena nasamo sa sobom te se priviknite na ono što osjećate. Obavite ono što treba obaviti, ukoliko se ukaže prilika. Ne trebate ništa siliti. Kao što smo upravo rekli, “prepustite se struji”. Sada možete iskoračiti sa povjerenjem. Mi smo uz vas. 

Imajte mir u srcu, braćo i sestre. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head. 
prevela: Marijana Pontoni

Mihael - 12.10.2012



Postoji partnerstvo između vas i nas -  Mihael


Danas smo sretni ukazati na rast energije portala desti-desetog. Oni koji su osjetljivi već to znaju. Ipak, mnogi inzistiraju na tome da se ništa ne događa. Zapanjujuće nam je da je još toliko njih u poricanju kada se toliko događa oko njih, a što potvrđuje ono što vam govorimo. Pa ipak, mi to razumijemo jer za one koji su zarobljeni u starom razmišljanju, nastavit će se tako još dugo vremena. 

Za one koji istinski tragaju za unutrašnjim dokazima unutrašnjih promjena, ostvaruju se veoma zadovoljavajuće potvrde. Argumenti mogu promijeniti umove onih koji vide samo trodimenzionalne dokaze. Ništa neće odmijeniti srca onih čija se srca mijenjaju. Jednom kad osoba počne osjećati i koristiti energije o kojima govorimo, nemoguće je uvjeriti njega ili nju da one ne postoje. Snažna kreativna snaga Majke/Oca Boga neće biti zanijekana. Možete to zvati kako god želite, no nećete to zanijekati. 

Još tri koraka leže između vas i kraja ove godine, a vi stojite pod samim temeljima prvog. Uspon koji je pred vama je strmiji nego što ste svi vi do sada prešli, pa ipak, za revne, bit će lakši nego ikad. Vi ste daleko snažniji i odlučniji nego prije, a i pripremljeniji. Mnogi se ogledaju i mole sudrugove u penjanju za pomoć, i to je prekrasno. Združite ruke, dragi prijatelji, i stignite zajedno. Niti ste ovako daleko sami stigli. 

Ukoliko ste među onima koji ne mogu osjetiti stvari o kojima govorimo, slijedećih pet dana su za vas savršena prilika da se povežete sa svojim i našim srcima. “Ali, kako ću znati?” govorite. Kada ljubav preplavi vaše biće, znat ćete. Vi ćete znati. Posegnite svojim umom i svojim srcem i dopustite si prihvatiti. Ništa osim toga nije potrebno. Vi niste, i nikada niste bili, sami. 

Mnogi su među onima koji čitaju ove riječi svakih nekoliko dana i osjećaju bezuvjetnu ljubav s kojom su vam ponuđene. Dopustite da vam se i to dogodi. Vaša osobna situacija može vam se činiti nemogućom, draga sestro ili brate, no nimalo to nije. Dopustite ljubavi vašeg Stvoritelja da uđe u vaše srce i zamolite pomoć. Tada se povucite u strpljenje i činite ono što se čini da trebate činiti. (Pssst! To ne uključuje brigu.) Mi se šalimo, no uz određenu dozu ozbiljnosti. 

Postoji partnerstvo između vas i nas u koje još uvijek trebate naučiti vjerovati. Odvojenost u koju ste odgojeni je lažna. O tome ćemo još kasnije govoriti. Dovoljno za danas, dragi. Imajte mir u srcima do slijedećeg razgovora. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head 
prevela: Marijana Pontoni

Mihael - 12.10.2012





Još jednom vas podsjećamo, svijet je vaš odraz, a ne obrnuto - Mihael 


Na ovaj bismo dan željeli zahvaliti svima koji su nam se pridružili u diskusiji na našoj stranici Facebooka. To je sada, a postat će još i vipe, način da svi dijele svoju mudrost koju su prikupili tijekom ovog vremena uzašašća.

Potičemo sve one koji pire naše poruke diljem svijeta u svojim različitim jezicima da i sami pokrenu takve diskusije, također. Molim vas da budete svjesni da znamo i iznimno cijenimo rad koji obavljate. Vaš trud ima našu potpunu podršku. 

Trenutno na vašoj planeti postoji tek nekoliko zemalja koje još nisu primile naše poruke, pa čak i tamo dolazimo na druge načine. Osjetite istinu toga. Pogledajte kakav uspjeh možete opaziti na svojim vlasitim stranicama. Dopustite da vam to održi duh na visini tijekom ovog razdoblja kada vam vaši medijski servisi govore samo negativne stvari. Vi ste medijski servis koji smo odabrali da putem njega širimo posve drugačije poruke.

Postoji energija sadržana u ovim riječima koje šaljemo, a koja prenosi ljubav vašeg Stvoritelja svima koji ih čitaju ili slušaju. Ukoliko ste prevoditelj, onaj koji ih objavljuje sa jasnom namjerom da ih očuvate njihovu cjelovitost, ili onaj koji ih snima i objavljuje u video obliku, molimo vas da znate da smo svjesni vašeg truda i radimo s vama kao i sa ovim kanalom. Molimo da primite našu zahvalnost i blagoslov dok nastavljate s ovim radom. 

Mnogi od vas se nikada nisu doživljavali kao kanali, no sada vam kažemo da to doista jeste. Kad počnete osjećati energije ovih poruka dok radite na njima, vjerovatno je da ćete otkriti da to još više postajete. Čak ukoliko ih i samo čitate, no počinjete osjećati ove istine, vi postajete kanal za svjetlo koje sada preplavljuje čovječanstvo. Vi ste spremnik svjetla. No, vi niste tako prekrasan spremnik. Ono curi iz vas i blagoslivlja sav život. Mislim da bih možda trebao reći da ste vrtna prskalica. Da, vi ste prekrasne prskalice.

Sada ste već mnogo tjedana osjećali kao da će se nešto dogoditi, kao da će nešto, niste znali što, okrenuti vaš svijet naglavačke. Sada, od vašeg portala 10-10, taj osjećaj je kod većine vas još i jači. Kao i obično, mi ćemo naglasiti da vi osjećate promjene koje će se očitovati u vama samima. 

Da, i svjet će se uskoro promijeniti. A te promjene, kada se napokon slegnu, bit će dobrodošle. No, kažemo vam da pripazite na ono što se zbiva u vašim vlastitim umovima i srcima jer se tu događaju prave i najvažnije promjene. Još jednom vas podsjećamo, svijet je vaš odraz, a ne obrnuto. Da se niste promijeniti na veoma značajne načine, ništa od onoga što ćete vidjeti ne bi bilo moguće. 

Trebalo vam je tisuće godina da biste doveli svoj svijet do ove toičke. Uživajte u plodovima svog napornog rada. Budite raspoloženi i budite jedno srce, moji dragi prijatelji, moja vojsko svjetla. Uskoro ćemo opet govoriti. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head 

prevela: Marijana Pontoni

Wednesday, October 10, 2012

Mihael - 10.10.2012


To ste vi koji rezonirate sa Svim Što Jest - Stvoritelj Svega Što Jest 


Dragi, nema potrebe da na ovaj dan razgovarate sa Mihaelom. Imam sliku koju želim podijeliti s vama. 

Sada vas podsjećam na večer koju ste proveli prije gotovo četrdeset pet godina. Hodali ste duž kamenog puta kroz tihu večer u velikom hramskom kompleksu u podnožju planine Fuji. Vladala je duboka i posvemašnja tišina. Čuo se žubor vode kako preskače kamenje u rijeci pod vašim nogama. Mogli ste čuti tihi pjev sutra što su ga pojali mnogi monasi u svojim odajama. Vladao je osjećaj potpunog mira. 


Naišli ste na scenu dva mlada monaha kako zamahuju velikom kladom koja je bila okovana dvama lancima. Pred kladom je visilo najveće brončano zvono koje ste ikada vidjeli. Uz veliki napor, udarili su krajem klade u zvono. Sada se sječate kako ste osjećali u svakoj stanici vašeg tijela dok je duboki ton odzvanjao kroz vas i sve oko vas. Provedite trenutak sa tom slikom. 


Na ovaj dan, 10. listopada, energija naše bezuvjetne ljubavi za svo čovječanstvo te, zaista, i sve drugo na vašem svijetu jest, kao što i u prošlosti, oglasila zvono po provi puta. Zazvonit će ponovo 11-11 i zatim ponovo 12-12. Kako će zvuk jenjavati, značit će da ste se privikli na novu vibraciju, a niti vi niti išta drugo na vašem svijetu neće ostati isto. 


Sada zatvorite vaše oči i osjetite u vašem srcu prisutnost energije ljubavi koju opisujem. Činite to često. To ste vi koji rezonirate sa Svim Što Jest. Ovo je naša kratka poruka za danas. 


kanalizirao: Ronald Head


prevela: Marijana Pontoni

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)