INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, April 24, 2013

23.04.2013
 Osvjestite istinu o tome tko zaista jeste. - Mihael


Naš fokus danas će biti na fokusu. Iz veoma mnogo razloga to je važno za vas u ovom razdoblju. To je ključni alat u vašoj kutiji s opremom i za postizanje vaših ciljeva u podizanju vaše energije i frekvencije, i za vašu zaštitu, omogućavajući vam da da se to dogodi na najbolji i najlakši način.

Mi vas molimo da se fokusirate, u mnogo većoj mjeri, na svoj put te da vaše namjere budu uvijek, u svakom trenutku, u znaku dobra. Molimo vas da se fokusirate na pronalaženje sve više i više načina da se osjećate dobro u vezi sebe. Molimo vas da se sve više i više fokusirate na osjećaj bezuvjetne ljubavi za sve oko vas.

Zašto, osim zbog očitih razloga da to trebate činiti da bi stvorili bolji život za sebe i druge, molimo to od vas sada? Rekli smo da se tiče vaše zaštite. Želimo da se fokusirate samo na te stvari tako da nemate vremena poklanjati bilo kakvu pažnju negativnim stvarima koje se događaju van radijusa vaše vlastitog dotičnog svijeta u ovom trenutku.

Mnogo se napora ulaže u tome da vas se ometa. Govorimo svima koji se nazivaju radnicima za svjetlo, svima koji ulažu najviše napora što mogu da bi manifestirali novi svijet koji je za najviši i najbolji interes sviju. Kritično je onima koji žele održati status quo da vaši napori, vaša energija bude odvučena od tog zadatka. Vidite, vi ste preuspješni. To je razlog za njihove očajničke napore da vas dovedu u stanje straha. Budite u stanju ljubavi, najdraži prijatelji, i nećete biti među onima u stanju straha.

I nemojte biti u stanju ljubavi da biste druge doveli u stanje straha, već da im pokažete stanje ljubavi u koje se mogu sami dovesti u bilo kojem trenutku kada se odluče na promjenu. To je pravi način.

Ukoliko ste pronašli nešto za sebe za raditi, tada uložite svu svoju pažnju i snagu u to. Ukoliko još uvijek čekate da otkrijete svoj poziv, tada budite, draga srca. Budite u tom stanju bezuvjetne ljubavi koja doista jeste i sve ostalo će biti obavljeno onako kako treba biti.

To je ono što sve više i više spoznajete svakoga pojedinog dana. Budite se. Osvjestite istinu o tome tko doista jeste. To, ja, Mihael, i mi, vaši zaštitnici, anđeli i savjetnici će vam pomoći na svakom koraku vašeg puta. Vi trebate samo zatražiti.

Budite u miru, najdraži, a mi ćemo razgovarati vrlo skoro. Dobar dan. 


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Saturday, April 20, 2013

20.04.2013 Vrijeme je, i više nego vrijeme, da spoznate tko ste doista. - Mihael

Dakle, podigli smo prilično prašine, jesmo li? Vratimo se našim uobičajenim razgovorima.

Voljeli bismo s vama danas popričati o promjeni koju su tek rijetki među vama počeli primjećivati, a mi ćemo koristiti tebe i onu nekolicinu s kojima si povezan kao primjer. To je fenomen koji je, doslovno, prisutan oduvijek, no nikada nije toliko njih bilo u poziciji primjetiti ga ili iskoristiti. Sada, kako nastavljate podizati svoje razine svoje energije i frekvencije, gotovo svi vi ste u poziciji da to učinite, ukoliko to želite i namjeravate učiniti. Možete na njega nabasati i pukim slučajem.

Naravno, ne postoje slučajnosti. Stoga, ukoliko vam se čini poznatim, a doima se poput slučajnosti, budite svjesni svojih viših ja i svojih vodiča koji uz vas kroče vašim odabranim putem, čak iako se činite blaženo nesvjesnim toga tijekom vašeg svakodnevnog stanja svijesti. To, naravno, je zašto biste mogli poželjeti dublje zaći u svoje Ja, u viši doživljaj. Ništa što vam kažemo nije nešto što već ne znate u svojim srcima.

Kao što smo već rekli na početku, nekoliko vas je počelo primjećivati među vama da ste donijeli odluke, ili razrađivali ideje, i odjednom se čini da su vaši životi nošeni vihorom, tamo gdje su se činili veoma mirnima, pa čak i blokiranima. Vi volite koristiti tu riječ, blokirano.

Možete procesuirati, možete tražiti ili učiti ili činiti nekoliko drugih stvari. ALI, draga srca, nikada niste blokirani. Možete se odmarati, no nikada niste blokirani. Možete ne biti u vezi s onim što se događa unutar vas samih, no nikada niste blokirani.

Uronite i naučite o svojoj pravoj biti. Mi ne možemo, i očito je da to ne činimo, to dovoljno naglasiti. No, naša poruka je danas da kada primjetite slijedeći korak na ovom putovanju i skupite hrabrosti napraviti ga, čak iako ne vidite kako bi vas to ikamo uspješno moglo odvesti, budite spremni spoznati moć i mudrost vas samih i vaše grupe mentora, vodiča i anđela. Budite spremni da vam se životi odraze poput rakete. I, moji prijatelji, nećete imati vremena za uobičajeno odbrojavanje. Nemojte dopustiti da u vama probudi ikakav strah ovo o čemu govorimo. Kažemo vam da će vam to donijeti osjećaj radosti kakvu ste rijetko spoznali. To će značiti da ste daleko i istinski na tragu one svrhe zbog koje ste ovamo došli.

Blagoslovljena i božanska bića koja jeste, vrijeme je, i više nego vrijeme, da spoznate tko ste doista. Budite u miru. Budite u radosti. A mi ćemo opet razgovarati vrlo skoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Tuesday, April 16, 2013

15:04:2012


 Prekrasno vas je promatrati. - Mihael

Photo by Gretchen Hermey.

Primjetili smo, i o tome bismo malo porazgovarali, veoma zadovoljavajuć razvoj. Sve više i više ovih posljednjih dana, ideje koje smo predstavili putem ovog kanala, a i drugih, bivaju prihvaćene i drugi o njima progovaraju. To, naravno, je sva svrha naših komunikacija, a to čini i one koje komuniciraju sretnima, a dobar je znak za sve veći napredak prema vašim ciljevima.

Ideje, poput dragocjenog sjemenja, moraju biti posijane, njegovane i pažljivo zbrinute dok ne postanu dovoljno snažne da bujaju, a to se dogodilo, iako to možda ne primjećujete u vašoj svakodnevnoj žurbi. To je činjenica i diljem cijele vaše kugle, također, a ne samo na nekoliko mjesta koja čitaju i govore vaš određeni jezik, koji god to bio.

A budući smo to spomenuli, i vaša žurba će postati manje hektična. Svo to meditiranje i šetnja po prirodi imaju prekrasan efekt na vas, zar ne? Vidite, kada tako postupate, vi ste, da se tako izrazimo, isključeni. I ne samo da imate koristi od viših i mirnijih energija, već ste povukli svoju vlastitu energiju od podržavanja stare. Vi se uključujete u građenje nove.

Svakog pojedinog puta kada tako postupate, stvara se uzrok, a i efekt. Svakoga puta kada tako postupate, vi postajete tolliko više osjetljivi i spposobni osjetiti promjenu u sebi i svome okruženju. Svaka misao o miru, obilju, radosti, slobodi, ljubavi, kamenčić je postavljen na rastuću planinu namjere. Pomnožite to u svojoj mašti milijunima vas koji se sada bude i vidjet ćete novi svijet koji želite kako raste pred vašim očima. Zaista je to prekrasan prizor za vidjeti. Vi ste prekrasan prizor za vidjeti. I oni među vama koji su već počeli sa kontaktima sa svojim vodičima i učiteljima bivaju hvaljeni zbog toga, ukoliko to ommogućite u svojoj svijesti.

Želimo vam da otkrijete svoju vlastitu vrijednost, svoje vlastito samopouzdanje, svoju zaslužnost i učinite je svojom, posjedujete je, kako biste vi rekli. Predugo ste učeni drugačije. Predugo ste vjerovali drugačije. Potražite sada prekrasno sebe u sebi. Nije više tako duboko zakopano.

Primičemo vam se sada sve bliže dok vaša energija raste da bi nas srela. Budite u radosti i miru. Razgovarat ćemo dalje. Dobar vam dan.


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Friday, April 12, 2013

10.04.2013Vjerujemo da sada možete početi osjećati da lonac počinje kuhati - Mihael
   

Želimo provesti nešto vremena danas razgovarajući o vašem novcu i ekonomiji. Prilično je jedinstveno u vašem svijetu činiti stvari kako ste vi odlučili. Na drugim svjetovima, svi pridonose društvu, naravno. Bez toga zaista niti ne bi bilo društva, zar ne? Ipak, izabrali ste učiniti osnovne potrebitosti života, hranu, zakon, odjeću i obrazovanje nužnima da bi se živjelo u vašim društvima, one stvari koje su esencijalne za svaku pojedinu osobu, u potrošnu robu. U tome baš i nema suosjećanja, zar ne?


Zatim ste dopustili kontolu zaliha te jedne stvari, novca, da bude stavljena, ili radije uzeta, doista od šačice pojedinaca. Doslovno ste ga dali, prije nego održali, jednom kad ste se ishrvali iz stiska kralja. A tada se sustav koji su oni izmislili da preuzme kontrolu, proširio poput virusa.

Da li vidite problem koji leži u tome što ste si dopustili vjerovati im kada vam je rečeno da oni znaju što je za vas dobro. Počeli ste govoreći: “Idite i vodite našu zemlju kako bismo mi željeli da bude vođena” i dopustili ste da to postane: ”Idite i vodite našu zemlju tako da mi to ne moramo.”

Sada je pitanje da li ste ili niste shvatili svoju pogrešku u vremenu. Što mislite? Da li jeste? Mi govorimo o jednoj zemlji, no ista situacija se, kao što smo rekli, proširila kao virus što i jeste. Da li ste se osvjestili na vrijeme? Ne čini se tako, zar ne? No, imajte srca, najdraži anđeli. Kao što običavate reći, stvari nikada nisu onakve kakvima se čine.

Problem za vas sada, po tom pitanju, jest da ono što vidite, u najvećem broju slučajeva, samo ono što oni u kontroli žele da vidite. Tako je stoga jer su prigodno uredili posjedovati sredstva distribuacije informacija. Oni su zaista briljantni po nekim pitanjima, znate. Ipak, u njihovoj zaljubljenosti u sebe same, oni su napravili jednu ili dvije majušne greške. Oni su se prenapregli i vjerovali su da mogu biti moćniji od same životne sile. Nitko ne može imati premoć nad onim čega je zapravo dio. Zar to nema smisla? A svako stvoreno biće je dio cjeline, Jednote.

Stoga su stvari preodređene da se odviju malo drugačije nego što su oni planirali. Ta situacija je bila dopuštena nastaviti se do točke da će nužne korekcije uzrokovati malo nemirnu vožnju za vas. Željeli bismo da nije tako, no jeste. To je ono što je rezultat vaše želje za vanjskom silom da dođe i spasi vas od vas samih. No, univerzum nije tako ustrojen, moji dragi prijatelji.

U vašem slučaju, pak, bilo je odlučeno da će vaša inicijacija korecija, vaša namjera i vaše uključenje biti dovoljne da pozovete pomoć od drugih. Mnogi ti drugi su sada ovjde, u duhu, u drugim dimenzijama, ukratko, u načinima koje ih čine ne posve vama vidljivima. To je, također, informacija koja je pažljivo skrivana od vas.

Ideje potpu ovih bile su ismijavvane i izrugivane sve dok se niste odvažili izraziti ih. Dakle, postoji mnogo stvari koje su bile izrugivane sve do sada, a koje će sada preuzeti centralno mjesto na pozornici u ovoj maloj igri. I mi predviđamo sa sigurnošću da ćete uživati u rezultatu.

Sada, sve do danas, izjave poput toga su uvijek uzrokovale vapaje ‘kada’ i ‘dajte-više’. I mi smo opetovano ponavljali da morate preuzeti odgovornost za iniciranje događanja. Tu je bilo i pitanje vremena, također. Vjerujemo da ćete sada početi osjećati da lonac počinje kuhati.

Ukoliko niste jedan od onih koji su preuzeli inicijative koje su uključene, nemojte biti zabrinuti. Vaš vlasititi napredak je bio dio promjene u svijesti koja je, isto tako, bila potrebna. Nemojte sada odustati, moji prijatelji. U stvari, vrijeme je da udvostručite i očvrsnete. Odlučite sada kako ćete držati glavu kada sve oko vas gubi to kod sebe. Stvari će postati malo lelujave. Nemojte gubiti nadu. Vjerujte sebi da ćete izaći na drugoj strani. I u to vrijeme, obećajemo vam, ustanovit ćete sustav koji će omogućiti suosjećajnu brigu svakog pojedinca na vašem svijetu, upravo kao što ste sanjali. Snovi, vidite, nisu budalaste stvari kao što vam je govoreno. Kao niti mnogo toga što vam je rečno.

Dobar vam dan, moji prijatelji. Držite se u dobrom raspoloženju. Razgovarat ćemo uskoro. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Monday, April 8, 2013

07.04.2013
Vaš spasitelj stoji u vašim cipelama. - Mihael
   Naša tema za ovaj dan će biti poruke koje vam šaljemo i vaša vjera u nas. To je iznimno važno pitanje u odnosu na cijeli predmet uzašašća. Ono iznimno izoštrava potrebu da vi razvijete raboritost na kojju se možete osloniti, radije nego dopuštati događajima u vezi vas ili riječima drugih da vas zavedu i nose poput lista na vjetru.

Vjerujemo da nikada nismo od vas tražili da vjerujete, imate povjerenja, u glasnika već smo vas uvijek poticali da zasnujete svoju prosudbu na osnovu poruke same. Na dalje, sada ćemo vam reći da poruke koju su vam slane iz viših dimenzija, osobito one koje sadrže istinu o božanskom Stvoritelju, uvijek će nositi jasan osjećaj prema vama koji ćete doživljavati kao zagrljaj ljubavi. To je transmisija onoga prema vama za čim vaša srca žude još od kad ste otišli od toga.

Mi ne apeliramo na vaše intelekte, niti na bilo koju emociju ili osjećaj osim toga. Možete se ravnati prema Božanskoj Istini kao perma zraci svjetla uslijed te energije bezuvjetne ljubavi. Još uvijek je među vama, čak i među onima sa najiskrenijim namjerama, onih koji ustraju u analiziranju i seciranju tog fenomena. Postoje oni koji ustraju u traženju materijalnog dokaza. Postoje oni koji nastavljaju pitati kad će takav biti predočen.

Najdraži, vi to radite još od vremena Enoha, Abrahama i prije. I svo to vrijeme, i prije, bili ste podučavani da vi, vi kao fizički su-stvoritelji samog vašeg postojanja, jeste oni koji čine da se stvari događaju. Pa ipak nastavljate gledati u zvjezdano nebo i pitate: ”Kada?”. Čekate na spasitelja. Dakle, vaš spasitelj stoji u vašim cipelama. I vrijeme je sada, ukoliko tako odaberete.

Ponekad ono što je potrebno jest malo izravnog govora, zar nije tako? Znamo da mnogi, mnogi od vas doista nisu to danas trebali. Daleko ste odmakli od toga. Ipak, ima još mnogih koji još uvijek trebaju to čuti još jednom. Još jednom zajedniva koja je bila izgrađena biva izmučena od strane onih koji tvrde da znaju bolje nego vjerovati ili imati povjerenja. I još jednom vam kažemo da vjerujte svome srcu.

Pođite unutra, povežite se sa svojim najvišim konceptom Božanskog, kojim god ga imenom zvali, i zamolite jamstvo. Ne tražimo ništa dalje od toga.

Budite u miru u svoji srcima. Razgovarat ćemo uskoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

Friday, April 5, 2013

04.04.2013Moji dragi prijatelji, sutra je ovdje - Mihael
   Došli ste do kraja kratkog razdoblja odmora, za koji primamo informaciju od našeg kanala, da zapravo niste baš toliko u njemu uživali.

Sada je vrijeme da posegnete za alatima koji su vam dostupni i da odlučite kakav će biti vaš doprinos. Da li ste zaista spremni početi? Ukoliko se svi frontovi otvore sutra, da li zaista možete reći da ste spremni? Jer, moji dragi prijatelji, sutra je ovdje.

Mnogo puta smo ustvrdili kroz naše povjerljive kanale da će ovo razdoblje biti vrijeme u kojem će stvari biti spremne započeti, a to i jesu. Rekli smo da smo čekali da se dosegne određen trenutak i da bude odaslan signal. Sada više nema razloga za čekanje.

No, postoji još jedna majušna okolnost za uzeti u obzir. Što ćete vi učiniti? Ne treba to biti ništa grandiozno poput: ”Ja ću promijeniti svijet!” Već biste do sada trebali znati što volite raditi i kako biste mogli pridonjeti boljem okruženju za sve. Postoji, napokon, nekoliko bilijuna vas da ostvare takav doprinos. I postoje, upravo sada, mnogo milijuna vas spremnih startati.

Stoga se duboko zagledajte u svoja srca i jednostavno obznanite: ”Ovo je početak!” Nije potrebno ništa više od toga, moji prijatelji. Ovo je početak. Možda da često dodate: ”Da li ovo pomaže?” Dobro pitanje za početi s njim, zar se ne slažete? I tada, najdraži, ukoliko to nije, ostvarite promjenu.

I napravite jednu stvar za sebe, molim. Počnite si odavati priznanje za to što ste vrijedni i dosstojni kada vam kažemo da jeste. Razmislite. Univerzum je imao mnogo trilijuna dobrovoljaca da dođu i obave ovaj posao. Vi ste ovdje. Zašto je tako, da li pretpostavljate? Prestanite gubiti vašu dragocjenu energiju da se kudite i uložite je u zadatak pred vama. Ne čine svi među vama tako, bez daljnjega, no daleko previše ipak čini. Ne samo da je to davno svršeno, ne samo da ste vi jedni zabrinuti oko togam već ste sada potrebiti činiti daleko veće stvari.

Ogledajte se, ne izvana, već u svojim srcima, i shvatite da ste jedini sudac sebi koji je na vidiku. Čak pretpostavljajući da je nekad postojalo nešto za što ste si trebali suditi, a ničega nije bilo, dragi, osim iluzije, oprostite to. Odbacite to. Otpustite to. Vaš Stvoritelj vam je odavno oprostio. Zašto vi ne učinite isto?

Sada! Pogledajte u budućnost i pogledajte koliko se svjetlijom čini. Vidite, sve vas je prošlost naučila mnogim, mnogim stvarima. Vi ste stručnjak u mnogima od njih. Zaista jeste. Ne brinite. Očitovat će se kada budu potrebne. Samo krenite. Učinite danas boljim. Zamislite da se događa snagom milijuna. Učinite to ponovo sutra. Evo, krećemo, najdraži anđeli. Evo, krećemo.

Razgovarat ćemo uskoro. Dobar vam dan 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

Tuesday, April 2, 2013

01.04.2013Vaši najmoćniji snovi će uključiti svakoga, draga srca. - Mihael

   


Zar ovo nije bio buran vikend? Ugodan za vas, dragi prijatelji, vjerujemo, no pun kontrasta energije, također, uvjeravamo vas.


Sada ste u samom travnju. Čini se kao da su se stvari smirile. Pa ipak se osjećate kao da se nešto sprema. Nešto se još nije posve odigralo. Vaša svijest oprezno ispipava u pokušaju da otkrije što bi to moglo biti.

Dakle, gotovo ste posve u pravu. Vaša jedina greška leži u misli da su se stvari smirile. One su se tek slile u stabilnu struju koja nastavlja rasti. Proljeće je sada ovdje, barem na vašoj sjevernoj polutci, a promjene će doći. I ta energija govori: ”Promjene ĆE doći!”

To je, uistinu, Nebeski proglas i vaš proglas, također. Sada je vrijeme da se sjetite svega što ste naučili o stvaranju promjene. Dopustite da vam kažemo, vi ste spremni, inače se to ne bi dogodilo. Ipak, kao što bi vam rekao svaki general bilo koje vojske u povijesti vašeg svijeta, vaši najdetaljniji planovi neće prikazati ono što ćete otkriti. To je razlog zašto ste toliko iznimni. Vi ćete to ipak ostvariti. Molimo, čvrsto ustrajte u svom snu sve dok ne okrijete bolji, a to hoćete. Zatim zgrabite taj novi.

Vaši najmoćniji snovi će uključiti svakoga, draga srca. Ukoliko još uvijek ne snivate za sve, kažemo vam da još uvijek propuštate veliki dio radosti, da, i moći. Isključivanje i osveta sada nemaju osnova. Uključivanje i rehabilitacija su, kao što biste vi ustanovili, ‘prava stvar’. No, slobodna volja je još uvijek zakon, tako da to treba biti izbor, sviju strana.

Neke prilično velike stvari već su se počele događati, no kažemo vam, to je su tek male grude na vrhu brijega. Označite ovu stranicu vaše povijesti. Vraćat ćete se na nju mnogo puta u budućnosti da bi je naveli, osobito kada vam netko kaže: ”Pa, ništa se ne događa!”

Nikada, nikada nije bilo niti će ikada biti razdoblje kada se ništa ne događa. Pobrinite se da je mjesto u vašem srcu u kojem prebiva mir dobro opremljeno i spremno. Željet ćete tamo provoditi vrijeme svakoga dana. I dok ste tamo, učinite stvari obavljenima. Kažemo vam to sa širokim osmjehom

Bližemo smo vam nego vaše misli i spremni smo pomoći na vaš poziv. Idite u miru. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)