INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Sunday, June 30, 2013

28.06.2013 Ljubav izbija


Ljubav izbija - MihaelPozdravljamo vas danas s vijestima da se vaš svijet, barem onaj dio svijeta koji nije u poricanju, mijenja. Pažljivije promatrajte oko vas nego što donose nacionalne i internacionalne vijesti. Mnogi od vas su ih prije nekog vremena posve prestali pratiti. Pogledajte čak i prilike koje se stvaraju djelovanjim onih dovoljno hrabrih da izazovu dugo prevladavajuće stavove koje želite izmjenjene.

Kratkoročno, možda se neće manifestirati svaka od tih promjena. Dugoročno, draga srca, sve će se odigrati. Sve služi buđenju onih koji slušaju o njima, pa čak i više.

Pogledajte ono što nazivate svojim društvenim medijima: Koliko se brzo tamo mijenjaju stavovi i razumijevanja? Da, čak uprkos onima koji to odbijaju priznati i uprkos onima koji su plaćeni da to potkopaju. Neki još uvijek misle, vidite, da imaju moć utjecati na to kako razmišljate, no mi vas uvjeravamo da moć da utječete na to kako razmišljate je samo vaša, ukoliko tako odlučite. Mi tako tvrdimo jer, uz dodatak vašoj vlastitoj moći, vi ste zazvali nas i aktivirali našu. Oni pokušavaju zagurati prste u pukotinu, kao što vaša priča govori, no otkrivaju da imaju samo deset prstiju, a da se pukotine stvaraju na nebrojenim mjestima.

Ljubav izbija. Mir i sloboda će zasigurno uslijediti. Za one kji nastave inzistirati da se ništa ne događa, mi imamo ovaj odgovor. U krivu ste. Žao nam je, no u krivu ste. Unutarnje promjene milijuna ljudi se sada doista događaju. A to, moji prijatelji, je no od čega su sazdana vaša društva i vaš svijet. Sve je odraz vas samih. A vi ste sada u vozačkom sjedalu.

Ukoliko se nadate, vi ste moćni. Ukoliko vjerujete, još ste moćniji. Ukoliko vidite, osjećate, znate i volite, vi ste najmoćniji od svih. Sada se udružite i pokažite sami sebi što sve možete ostvariti u miru i ljubavi. Budite vaš novi svijet i zatim promatrajte kako se pojavljuje pred vašim očima. To je ono tko jeste. To je razlog zašto ste ovdje.

Razgovarat ćemo opet vrlo skoro. Dobar vam dan, dragi. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Wednesday, June 26, 2013

24.06.2013


Kad bi bilo istina, što biste slijedeće učinili? - MihaelMolimo, prihvatite naše čestitke na prolasku još jedne važne oznake na vašem putu prema višoj svjesnosti, većoj budnosti. Iako se danas sigurno nećete osjećati drugačije nego što ste se osjećali prošlog petka, uvjeravamo vas da jeste drugačiji. Svakoga dana, sata i minute koju sada provedete u energetskom polju koje vas trenutno okružuje, opaža se da cijelo vaše biće postaje sposobnije zadržati više frekvencije koje su potrebne za vaš daljnji rast.

Postoje i oni oko vas koji ne odabiru vjerovati da se ovo događa. Postoje i oni koji prate ove poruke i koji još uvijek razmišljaju da im se ništa ne događa, već samo drugima. No, kao što smo već mnogo puta ustvrdili, ova energija ima utjecaj na sve. Mi se, ipak, slažemo s njima u tome. Kada se otvore mogućnosti da je ovo moguće u ovom vremenu, pozdrave promjene koje su moguće za njih same i osjete zahvalnost za sve što nose, potencijali veće i brže manifestiacije života koji priznaju da žele će vas, kao što biste se vi izrazili, izbaciti iz vlastitih cipela.

Možete imati malo, ukoliko je to ono što dopuštate, ili možete imati mnogo. Vaše želje će biti svo vrijeme poštovane. Ukoliko ste u konfliktu o tome što želite dopustiti, bit će vam dano ono što možete prihvatiti. I, kao i uvijek, dragi prijatelji, vidjet ćete ono u što vjerujete. Stoga je stigao trenutak da rasčistite, za sebe, u što to vjerujete i što to želite.

Kada smo vas učili da ste su-stvaratelji vaših života, to je bilo zato jer je to činjenica. Ukoliko se osvrnete oko sebe, nećete imati problema u to se osvjedočiti u vašem vanjskom svijetu. Zar nije tako? Zar nije prirodno da to bude istina i za vas, također? Isitna je da ste podučavani da vi ne posjedujete takvu moć. I vaše stvaranje je, stoga, bilo nesvjesno. Sada vam se govori da je ta moć vaša. Izgradite ostatak svojih života sa svjesnom namjerom.

Kažemo vam to ne zato da bismo izazvali ikakvu krivicu, ukor ili bilo kakav negativan osjećaj. To kažemo da bi vas potaknuli da počnete zamišljati mogućnosti koje sada postoje pred vama. Nije da se promijnio način stvaranja, već se vaša kreativna energija unaprijedila iz regularne u visokooktansku. Nemojte od nas tražiti da vam to dokažemo. Zagledajte se u sebe i dokažite to sebi sami.

Ukoliko to već ne znate, igrajte se igru ”kad bi to bilo istina”. Kad bi to bilo istina, što biste slijedeće učinili? Započeti taj proces izražavajući namjeru i zahvalnost onome kojeg nazivate svojim Stvoriteljem ne bi bilo pogrešno, već počnite i vidite gdje će vas to dovesti. Zapanjit ćete sami sebe. Tražeći vaše vodiće i anđele za pomoć, također je dobra idjea, osobito ukoliko vjerujete da postojimo. Da, smiješimo se na to. Mi živimo za tu mogućnost, dragi prijatelji. Nije nužno da budete u životnoj opasnosti da bismo mi uskočili. Samo zatražite.

I još jedna stvar, molim vas da počnete uzimati u obzir oprostiti si za ono što jeste. Obećajemo da je svatko od vas ponaosob prekrasno čudo.

Ljubimo vas neizmjerno. Razgovarat ćemo uskoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Friday, June 21, 2013

20.06.2013


Mi slavimo ovo vrijeme sada s vama. - MihaelDanas bismo vas zamolili da centrirate sebe što je više moguće te da se pripremite za ogomne energije koje ćete primiti tijekom ovog super mjeseca i solsticija. Nastavite se fokusirati na unutarnje promjene na koje ste se koncentrirali i dopustite da same energije obave promjene u vašem vanjskom svijetu, a kojoe mogu te će i biti provedene.

Vaš doprinos, primljen kroz molitve i namjere, je neprocjenjiv, no pokušavanje da se usmjeri ishode pomoću vaših svjesnih umova, nije potreban. Dopustite ogromnim i nepojmljivim energijama i inteligenciji Svega da obavi ono što treba biti obavljeno i stići ćete mnogo dalje nego što biste stigli kad biste sami usmjeravali promjene.

Procjenite, odlučite, namjeravajte i tada dopustite - to bi bio dobar način pristupa stvarima. Ili biste o tome mogli razmišljati kao o odlučivanju vašim svjesnim umom, a zatim prepuštanje vašim višim jastvima da odrade posao. Oni iz istočnjačkih filozofija podučavaju ne-djelovanje, wu-wei, tao i druge načine na koje to opisuju, no vi to naučite pod vašim vlastitim uvjetima. Dovoljno ste sada upoznati sa principima.

Poplava energija koje vam se približavaju dok razgovaramo je enormna. Od vas se ne traži ništa više od namjere da ih prođete i da ih iskoristite što je najviše moguće. Ukoliko to znači, upravo u vašem osobnom slučaju, da trebate leći i odmoriti se, tada tako i učinite. Ukoliko želite plesati s mjesecom, tada to učinite. Dopustite da vas vaše srce i vaše tijelo vode tijekom nekoliko slijedećih dana. No, sjetite se udahnuti te energije u sebe i dopustite im da postignu ono za što su namijenjene. Veliki broj vas je sada dovoljno upoznat sa ovim procesom da biste znali što je neophodno. Podijelite svoju teško stečenu mudrost ukoliko ste zamoljeni.

Oni koji još uvijek spavaju i nemaju nikakve predodžbe o onome što se sada događa mogu postati nestabilni, ne znajući što činiti sa svojim osjećajima. Nije nužno da se vi umješate, pa čak i do razmjera da pustite da svijest o tim stvarima prođe mimo vas.

Rastuća moć vašeg kolektiva sa ujedinjenom namjerom je od velike važnosti za vašu planetu, a i vas same. Udahnite ovu novu energiju u to i nekoliko slijedećih dana će vam se pokazati od ogromne važnosti.

Mi slavimo ovo vrijeme sada s vama. Budite mir. Budite ljubav. Mi smo uz vas uvijek. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Tuesday, June 18, 2013

17.06.2013


Ovo je putovanje svjesnosti, draga srca. - Mihael


Photo by Gretchen Hermey

Sada ćemo govoriti o nekima od stvari koje možete očekivati u nastavku vašeg procesa uzašašća. Pitanje je postavljeno ovom kanalu, a samim tim i nama, ”Što je s onima koji su mentalno bolesni, onima u institucijama, onima koji su statiji i odbijaju čuti?” I nadalje, mnogo smo puta čuli pitanja o djeci, roditeljima, psima, mačkama te o dugoj listi drugih. Molimo vas da preradite svoja razumijevanja o tome kakav je ovo proces.

Molim, otpustite svoje ideje o transportiranju u neke svjetove iz snova, u bilo kom obliku, i napuštanju drugih. Sve i svi u ovom univerzumu bivaju dotaknuti rastom kao i širenjem svjesnosti. Nemoguće je biti ne dotaknut.

Imajući to na umu, dragi prijatelji, svaka osoba, svaka životinja i svako biće je na svome vlastitom mjestu sa svojom vlastitom prošlošću i svojom vlastitom budućnošću. Da li želite to budućnost za njih? Čak im je i vaš Stvoritelj dopustio da istraže kreaciju svojom vlastitom slobodnom voljom. Da li mislite da vi posjedujete veću mudrost od te?

Vi ste, kao kolektivna svijest, odabrali usporiti svoje uzašašće da biste poveli sve na svome putovanju. Ovo je putovanje svjesnosti, draga srca. I ta odluka, ta veličanstvena odluka koju ste svi donijeli, jednaka je nečemu zvanom bodhisattva zavjetu. No, dopustite si da shvatite da svjetlo koje prožima vaš svijet u ovom trenutku unapređuje svaku stanicu, svaku molekulu, svaki atom i svaku česticu na njihovom putu.

Svi nisu duplikati jednih drugih sada, a niti će to biti u budućnosti. Ukoliko bi to bio cilj, ne bi bilo potrebe za beskrajnim brojem bića koji čine Jedno. Sada, budući su ovi koncepti malo problematični za vas, budući se nastavljate još uvijek držati svojih ograničenja, željeli bismo vas zamoliti da se sjetite i fokusirate samo na ovu misao. Svatko od vas i svi zajednos te dio Jednoga, i kako dižete sebe, dižete Sve.

To znači da vaše uzašašće pomaže uzašašće svakoga od onih za koje ste pitali na početku ove poruke. Možda ih nećete moći uvjeriti. No, upravo ste vi oni koji im mogu pomoći u njihovom rastu jer vi ne možete ne utjecati na Sve. Molim, stoga, da se ne brinete i ne strahujete te da se naučite fokusirati na svoj cilj. Naučite sebe izgraditi što jasniju sliku svijeta kakav bi željeli za sebe i druge.

Vaš doprinos je cijenjen, važan i moćan. Vi JESTE su-stvaratelji. Zamislite, ukoliko želite, kako vaš Stvoritelj govori: ”Vi ste Ja Jesam koji Jesam.” Zamislite to jer je to istina. I tada se poštujte u skladu s tim. Mi to činimo. I vaš Stvoritelj to čini, također. Naučite se suzdržati od razmišljanja ili govora o sebi samima ili drugima omaložavajući. Onaj što stoji do vas i onaj koji je u vašim cipelama su oboje veličanstvena bića svjetla.

Mi vas ljubimo. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Saturday, June 15, 2013

13.06.2013


Pitanje je, zašto ne vidite promjene koje želite. Zar nije tako? - Mihael

 

Naša današnja tema je, još jednom, ubrazavanje promjene i vaša mogućnost da ih primjetite. Promjena o kojoj govorimo je potpuna. Ona vas mijenja iznutra, a ta promjena razultira promjenama koje su vam izvanjske, barem što se tiče vaše percepcije unutrašnjeg i vanjskog, koje je manjkavo, da se blago izrazimo. Ono što vi doživljavate kao vanjsku promjenu je rezultat unutrašnje promjene koju ste mogli ostvariti za sebe uzlijed povećanog i rastućeg svjetla koje vam je dostupno.

Ne postoji ništa istinski van vas i, naravno, to je zašto vidite promjene oko vas, oko vaše točke percepcije, i vi razumijete, ili ne razumijete, da, naravno, vi niste trebali ništa učiniti u vezi s tim što opažate jer dalje primjećujete sebe i druge. To je više poput iluzije. Postoji ja, da. No, ne postoji drugi.

Dosta sa zagonetkama, kažete? Slaćemo se, za sad. Shvatit ćete stvari ove vrste sukladno vašem vlastitom božanskom rasporedu. Bit ove male vježbe je da vas se motivira da prestanete gledati okolo i razmišljate kako se ništa ne mijenja. Dragi, sve se mijenja. Uvijek se mijenjalo. I uvijek će se mijenjati. Kao što je već prije primjećeno od vaših mudraca, ukoliko postoji jedna jedina konstanta u vašem univerzumu, to je promjena. Pitanje je, zašto vi ne primjećujete promjene koje želite. Zar nije tako?

Vi mislite da takve promjene nisu tu da bi bile opažene? Dakle, one zasigurno jesu i povećavaju se svakoga dana. Ukoliko ih istinski želite vidjeti, i ukoliko ih istinski tražite, neće vam promaknuti. No, ukoliko ste ogrnuti plaštom poricanja o sebi, što je način da se zaštitite od razočaranja, nećete ih vidjeti. I sve dok održavate tu zaštitu, taj prekrivač, iako izjeden moljcima i sav ustajao, nećete ih vidjeti.

Stvari se sada prilično lijepo odvijaju. Pozivamo vas da odvacite taj prekrivač i osvrnete se uokolo. Stvari nisu ni približno tako zastrašujuće jednom kad donesete odluku da očekujete i tražite pozitivnosti koje su oko vas. Čak i naizgled loše vijesti, poput represije miroljubivih demosntracija, mogu se vidjeti u svjetlu pozitivnih utjecaja koji jesu kada promijenite svoju vlastitu perspektivu.

Vi ste, u stvari, dobrano u razdoblju ogromnog i pozitivnog rasta svjesnosti i osvještenosti. Milijuni vas su svjesni promjena koje se događaju u vama samima. Sada može biti vrijeme za vas da otvorite svoja srca i vidite rezlutirajuće promjene u vašem svijetu, no to je odluka koju morate donijeti sami . snaga da to učinite sada vam je dostupna. Ona počiva u vašem srcu. Nastavljamo vam to govoriti. Nastavit ćemo vam to govoriti. Vaš cijeli novi svijet počiva u vašim srcima. U vašim vlastitim svjetovima, dragi, prigrlite ih! Budite anđeli mira, ljubavi i promjene što ste i došli ovamo biti.

Ljubimo vas i poštujemo i razgovarat ćemo uskoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Friday, June 7, 2013

06.06.2013


Trud bilo koje vrste koji uložite sada mora uroditi uspjehom. - Mihael


Želimo da znate da je priliv svjetla u ovaj kutak vaše galaksije, a samim tim i vašeg planeta i vas samih, još jednom doseglo vrhunac najviši do sad. Priliv informacije je,dakle, također povećan. Što to znači za vas?

Kako svjetlo nastavlja teći kroz vaše polje energije i vaše fizičko tijelo, vi nastavljate, ne započinjete, već nastavljate biti podržavani, ako tako odaberete, nositi sve više i više energije vaših pravih, rekli bismo proširenih, jastava. Vaša svijest, sjećanja, percepcije i sve njihove funkcije sada će moći rasti do razmjera do kojih želite.

Da, ovisit će o vašoj želji, vašoj volji, a i stanju iz kojeg sada nastavljate napredovati kako će to izgledati za svakog od vas ponaosob. No, više nije nužno, ukoliko je ikada bilo, više se osjećati ‘zaglavljenima’. Pritok energije u i oko vas je sada prejak da bi se to dopustilo, osim ukoliko vi to ne dopustite. Trud bilo koje vrste koji uložite sada mora uroditi uspjehom.

Imajte na umu, ipak, da svatko od vas ‘počinje’ s drugog mjesta i da će svatko od vas imati drugačije ideje kakvi su vaši ciljevi u ovom procesu. Eureka! Sada znate zašto vas je ovdje u milijunima. Stvarajte iz svoje unutrašnjosti, prema svojim najvišim i najboljim sposobnostima, najproduktivjiji i najradosniji život koji možete zamisliti. Pomognite osobi do vas da to isto čini, kako god to izgledalo. Budite u kontaktu, koliko god možete, i što više budete u mogućnosti, sa vašim najvišim razumijevanjem vas samih i vašeg Stvoritelja. Sve drugo će doći na svoje mjesto kako i treba biti, a najvjerovatnije daleko bolje nego što vaša mašta može predvidjeti. A govoreći o vašoj mašti, to je najčudesniji dio vas, pustite ga slobodno i vidite kamo će vas odvesti.

Ukoliko vam se čini da smo malo radosniji nego inače, draga srca, to je zato što mi vidimo, s vašeg gledišta, da ste još jednom došli do prelomne točke, a to ste postigli čak i prije nego smo to očekivali od vas.

Mi živimo u vašim srcima, najdraži, i čuvamo vas u svojim. Razgovarat ćemo s vama vrlo skoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Wednesday, June 5, 2013

02.06.2013


Vi ste, moji dragi prijatelji, oni koji će provesti ove promjene. - MihaelDanas ćemo se još jednom fokusirati na temu promjena u vašem svijetu. Ukoliko ste među onima koji najviše infomacija stječu putem televizije i novina, tada ste vjerovatno previdjeli nekoliko naznaka vezanih za ono što ćemo vam reći. Ukoliko ste također, ili isključivo, dobivali informacije iz onoga što se naziva alternativnim medijima, tada ste možda počeli slagati malo drugačiju sliku o onome što se događa u ovom razdoblju.

Naznake o predstojećoj promjeni su vam dostupne da ih vidite, ukoliko ih želite vidjeti. I, kao što smo vam rekli u nekoliko navrata da očekujete, oni počinju dobivati na zamahu sami od sebe. Koristili smo pojmove poput snježne grude i lavine. Dakle, možda još nisu dosegli takve proporcije, no hoće. I mi ćemo imati nešto u vezi s energijama i podstrecima koji su stvorili klimu u kojoj će se ovo dogoditi.

No vi ste, moji dragi prijatelji, oni koji će provesti ove promjene, oni koji će ih ostvariti. Sugeriramo vam da počnete čitati i slušati što se događa oko vas novim pogledom. Počnite čitati iza onoga što vam je rečeno, kao i dublje od toga. Neće vam biti još biti rečeno jasnim riječima, iako će i to stići uskoro.

Sugeriramo vam, također, da vi u sjevernoameričkim zemljama počnete gledati van svojih granica jer mnogo se toga događa što vam nije rečeno negdje drugdje, a za sada se nedovoljno stavlja nagalasak na utjecaj toga na vaš svijet.

Postojalo je razdoblje kada ste gotovo uvijek određivali smjer razvoja događaja u svijetu. No, postoji rastući utjecaj koji to poništava i bilo bi od koristi to razumjeti. Pred vama su ogromne promjene, dragi. I, ne, nisu zastrašuće ili katastrofične. Radije, vaš svijet će se početi mijenjati u onaj obilja i ljepote ne samo za nekolicinu njegove djece.

Ako možete pronaći samo jednu stvar da je slavite svakoga dana, učinit ćete da se i vi osjećate bolje, a i da pridonesete napretku koji tražite. Čuvajte te dobre vijesti u svome srcu, njegujte ih i dijelite ih. Još jedna stvar koju vas potičemo da činite jest da promotrite što želite od situacije, a ne što ne želite. Budite za nešto, a ne protiv nečega drugog. Mislimo da sada razumijete taj koncept.

Budite radosni i dobro, a mi ćemo razgovarati uskoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)