INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Friday, September 14, 2012

Mihael - 14.09.2012Sada uživajte u svakom iskustvu i pronađite zadovoljstvo u svakom koraku naprijed - Mihael

14.09.2012

Današnju poruku ne počinjemo nikakvim razočarajnem trenutnim neslaganjima o raznim kanalima. Mi ne vidimo nikakav pozitivni potencijal u takvom konfliktu. Kanali primaju informacije od bilo koga s kim rezoniraju. Čitatelji biraju koje će čitati, a koje ne. Konačni izbor je na pojedinačnom čitatelju. Razbor je nužan pri čitanju svih kanala. Na ovoj etapi vašeg putovanja vi biste trebali moći sami razlučivati, bilo između kanala ili između koncepata koji potječu od istog kanala. Molimo vas da shvatite, u razvoju konverzacije između vaše i naše dimenzije, vi svakim danom rastete i napredujete. Nije slučaj da vas mi dolazimo spasiti, dragi. Već se vi približavate dimenzionalnoj svjesnosti od koje ste se otuđili. Vi, naravno, slobodno birajte koju god opciju. Mi ipak molimo da se ne uključujete u sukobe između svjetloradnika. To nije produktivno, a u mnogim slučajevima je iskorišteno i od negativnih energija, ukoliko nije i potaknuto od njihove strane. 

Na sretnije misli. Zadovoljni smo sa poplavom svjetla koje u ovo vrijeme okružuje vašu planetu i još sretniji sa načinom na koji ste pripremani za njega i kako ga koristite. Još uvijek ima mnogo milijuna duša koji nemaju svjesne budnosti o tim stvarima, no za one koji imaju, utjecaj postaje prilično nepogrešiv.


Neki prolaze različite vrste neugode, bojeći se da ne ga ne primaju ili da ‘negdje griješe’. Vi ne možete griješiti, moji prijatelji. To vam je novo iskustvo i vi morate krenuti od tamo gdje se nalazite. Zamislite da učite jahati na valovima. Neki su na dasci nakon par pokušaja. Nekima treba malo duže, čak i puno duže, no njihova radost jahanja prvog vala bit će samo veća jednom kad je ostvare. I nemojte se osjećati osamljenima. Postoji mnogi oko vas koji su sada voljni pružiti vam ruku, upravo kao što ćete uskoro i vi činiti. 

Mnogi prolaze i previranja u svojim životima i zaboravljaju ih poistovjetiti sa čišćenjem starih energija o kojima su opetovano čitali tijekom posljednjeg vremena. To će proći, moji prijatelji, ukoliko tome ne pridajete energiju da bi trajalo hraneći se energijom koju prima od vas. Misli su samo vaše misli ukoliko im ne dajete svoju pažnju. a ukoliko su misli stvari, tada su stvari misli, zar ne? Situacije su vjerovanja. Vjerovanja su uzroci. 


No, na ovoj prektretnici, vi primate toliko svjetla ljubavi od vašeg Stvoritelja da biste sasvim mirno mogli i pustiti da te stvari prođu. Njihova frekvenciju sada možete nadići i one će samo splasnuti.. Mi znamo da niste navikli na taj način suočavanja sa stvarima, no nikada niste putovali na ovaj način.


Počnite sada uviđati moć tko ste i kamo ste krenuli. Shvatite ljubav i povjerenje koju vaš Stvoritelj ima prema vama kad vam je omogućio da ostvarite tu iznimnu stvar bez da se miješa u vašu slobodnu volju. Pokušajte sami shvatiti izvanredno biće koje mi vidimo kad vas promatramo . Nemojte se brinuti o svome egu. Kada to zaista počnete shvaćati, obećajemo vam da će to biti iskustvo smjernosti. 


Sada uživajte u svakom iskustvu i pronađite zadovoljstvo u svakom koraku naprijed. Mi smo, kao i uvijek, uz vas i spremni smo pomoći kako god možemo. Dobar vam dan, draga srca.kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)