INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Friday, October 4, 2013

04.10.2013 BUDITE ljubav. Sve ostalo će doći na svoje mjesto


BUDITE ljubav. Sve ostalo će doći na svoje mjesto. - Mihael


Možemo li danas započeti molbom da oni među vama koji slijede ove poruke imaju samo ljubav i namjeru najvišeg i najboljeg ishoda kada promaraju što se događa oko vas u ovom razdoblju. Taj najbolji ishod će se ostvariti, dragi. No, ostvarit će se prije, a vi ćete se osjećati manje pogođeni negativnostima, ukoliko se zaštitite protiv misli i emocija koje mogu prelako prodrijeti u vaše misli u ovakvim okolnostima.

Kada se situacije i aktivnosti drugih čine upitnima, da se najblaže izrazimo, usmerite se na svoju pažnju, sjetite se da je sve dio veoma složenog toka promjene koji je osmišljen i da vas svijet poravna s najvišim dobrom za sve, ali i da pokaže beskorisnost posljenjih ostataka dualnosti kako budu svladavane posljednje lekcije.

Vidimo da je u vašim umovima slika odlaska u krevet u mračnom svijetu i buđenja u savršenom. A evo i paradoksa da biste se nad njim zamislili. S jedne strane, ovo se neće odigrati na taj način. Može se dogoditi na taj način za osobno vas, no postoji bilijuni vas u bilijunima jedinstvenih stanja svjesnosti. I svatko počinje sa svoje točke stanovišta. S druge strane, to će se i već se jest dogodilo upravo na taj način. I mi, naravno, gledamo na to u kontekstu i iz perspektive onoga što vi nazivate ‘sadašnjim trenutkom’.

Vraćanje osobnom o kojem govorimo, a koje uključuje svakoga od vas, željeli bismo da osjetite istinu slijedeće slike, ukoliko želilte. Vi ste, mnogi od vas koji ovo čitaju, dosegli točku u svojim osobnim promjenama, svojim evolucijama, iz koje sada možete s lakoćom promatrati, s lakoćom osjetiti, da ste posve povezani sa dijelovima vas samih za koje, još ne tako davno, niste niti znali. Osjećate se povezani sa svojim višim Jastvima, svojim jedinstvom sa Svim. To je neprestan proces, vječan proces. No, znajte u svojim srcima, najdraži, da ste sada na putu i više nećete s njega skrenuti.

Daleko je više do toga nego što uopće sada možete pojmiti, no i to će se promijeniti. Jedna stvar, i samo jedna stvar, bit će vam najviše potrebna od sada pa na dalje. Naučite, otrkijte, istražite, definirajte, živite i BUDITE ljubav. Sve ostalo će doći na svoje mjesto.

Postoji još mnogo pogleda na vaš svijet s kojih se još ne vide takvi uzvišeni pregledi. Oni će proći. I oni će proći zbog onoga što ste vi učinili, što ste postali. U skromnoj zahvalnosti, spoznajte posjedovati tu istinu. Svi vi ste to postigli. No, ponovo paradoksalno, budite ponosni na sebe što ste to ostvarili.

Nježno ste ljubljeni i poštovani. Razgovarat ćemo uskoro.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/sjajno-i-blistavo.html

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)