INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, September 9, 2013

06.09.2013 Vi ste čarobna bića, zar niste


Vi ste čarobna bića, zar niste? - Mihael


Danas se vraćamona sretnije teme. Započet ćemo s vraćanjem na ukazivanje na pozitivnije vijesti koje se počinju pomaljati u vašim izvještavalačkim medijima. Ukoliko znate što je bilo predviđeno da se dogodi, moći ćete čitati između redova i biti ohrabrenima tim stvarima kada vidite da se događaju iako možda neće biti objavljivane kao nužno pozitivni događaji. To će se nastaviti ubrzavati kako godina odmiče. Napori se ulažu da vas se uzbuni i izbaci iz ravnoteže, no vi ste se osvjestili i predobro naučili svoje lekcije. Vaše svjetlo se širi, kao što ste i znali da će se širiti.

Vraćamo se i na temu što za vas znače dolazne energije. Sada su vrlo snaže i postaju još snažnije. Dišite, moji dragi prijatelji, dišite. Opustite se u promjene koje vam donose vaš novi svijet i vaša nova jastva k vama. Prihvatite ih sa zahvalnošću pa će vam uzrokovati manje neugode.

To opadanje neugode, ukoliko ga doživljavate, uskoro će se premetnuti u jasan osjećaj radosti i ugode. Prijeći ćete u konstruktivnije vrijeme i razdoblje s manje čišćenja vaših energetskih polja i vaših tijela. Vaši svakodnevni životi će to početi odražavati u sve većoj mjeri. Pojavit će se vaši dani osobne radosti, ne uz fanfare, već naizgled kao razvoj događanja.

Kada pogledate unatrag, možda će vas to na trenutak unezvjeriti. Ili će se, možda, činiti poput čarolije. O, moja draga srca, vi ste čarobna bića, zar niste?

Ovo najizazovnija razdoblja, kako se čini mnogima, preobrazit će se u vaša najdojmljivija i najradosnija. Ovo je vaše vrijeme. Budite čvrsti. Budite uzemljeni. I budite u svojim srcima koliko god to možete. Uvidjet ćete da to možete sve više i više.

Zatražite našu pomoći, ukoliko vam je potrebna. Zatažite je pa makar je samo želite. Ili, samo nas osjetite oko sebe, ukoliko vam to odgovara. Mi smo ovdje. Mi smo uvijek ovdje. Ukoliko vam govorimo, što bismo vam govorili? Mi vam govorimo, znate. Sve više i više vas osluškuje. To će postati jasnije dok odmičemo na ovom putu. Dobar vam dan, dragi.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/sjajno-i-blistavo.html

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)