INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Sunday, August 25, 2013

25.08.2013 Meditacija za mir - Mihael


Meditacija za mir - Mihael


I sad je pred vama, moji prijatelji. Ovaj dan, ovaj 25. kolovoza godine 2013. kako vi bilježite vrijeme, sigao je gotovo nenajavljeno u suprotnosti s velikom pompom koja je prethodila značajnim datumima pri kraju vaše prošle godine, vaše 2012. Kozmička poravnanja su bila primjećena od mnogih, no ovom razdoblju nije posvećeno mnogo pažnje. I to je dobro. To je izvrsno. Možda se nećete naći u tako velikom razočaranju kako što ste se našli prije.

Dopustite stoga da vam, u ovom trenutku, ponudimo priliku da sudjelujete u, i naglasite, najveličanstveniju pojavu. U 11.11 ove večeri u Kairu, dogodit će se izuzetno rijetko poravnjanje na vašem nebu. Portal, kako biste ga vi nazvali, bit će otvoren, aktiviran. Energije će još jednom biti pojačane. Molimo naš kanal da objavi neka vremena za svoju lokaciju na dnu ove stranice. Ukoliko živite na drugim lokacijama diljem zemlje, molim vas da preračunate ta vremena u svoje, ukoliko želite sudjelovati.

Predlažemo vam da biste mogli poželjeti aktivnije sudjelovati u globalnoj meditaciji za mir tijekom ovog razdoblja. Ovo je, vidite, velika oznaka na vašem putu uzašašća, kao što je bio i 21. prosinca. Bilo je sugerirano da šaljete ljubav i svjetlo u nekoliko situacija diljem vaše kugle da biste u njih donijeli mir. To je prekrasna ideja.

Dopustite da vas, ipak, podsjetimo da božanska namjera da se proširi mir i svjetlo će se pobrinuti da taj mir i svjetlost, koji sadrže svoju vlastitu božansku inteligenciju, pronađu prikladno mjesto za njih same. Stoga dopustite da vam ponudimo meditaciju koja će unijeti te energije u vaša srca, dopustite da ih vi proširite, da vas, također, nadahnu. To će učiniti današnju poruku nešto dužom no obično, ali vjerujemo da nećete zamjeriti.

Molim vas da započnete zauzimajući vaša uobičajena mjesta i položaje za meditaciju. Opustite se i utišajte. Smirite svoje disanje. Usmjerite svoju pažnju u prostor svog srca. Primite zlatnu svjetlost svoga Stvoritelja kroz krunski dio vaše glave i u vaše srce. Zamislite da vas to svjetlo u potpunosti ispunjava.

Pošaljite zraku tog svjetla, koja će sadržavati i vašu najdublju zahvalnost, u svoju dragu majku Geu. Pošaljite je duboko u zemlju i povežite se sa svjetlom njezine središnje jezgre. Povećajte taj stup svjetlosti, koji sada seže od vašeg Stvoritelja kroz vas same i nastavlja se do samog centra zemlje. Proširite ga dok posve ne obuhvati vaš svijet.

Pogledajte kako svjetlo povezuje svaku točku svjetla onih koji sudjeluju u globalnoj meditaciji ovog dana. Ukoliko se želite povezati i sa nama, uvjeravamo vas da ćemo vam se pridružiti. A sada, prožmite svjetlo sa najnježnijim osjećajima mira i ljubavi koje možete zamisliti.

Mirujte s tom spoznajom, moji dragi. Budite to.

Hvala vam, najdraži. Molim vas da primite naše zagrljaje zahvale. Dobar vam dan. Razgovarat ćemo uskoro.

Na prostoru zemalja bivše Jugoslavije vrijeme za ovu meditaciju se poklapa sa vremenom navedenim za Kairo.

Siguran sam da ukoliko radite ili niste u mogućnosti sudjelovati u točno određeno vrijeme, vaša energija će biti jednako dobrodošla i efikasna ako je dodate putem vaše namjere. Hvala vam.

Ron 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/sjajno-i-blistavo.html

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)