INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, August 7, 2013

04.08.2013 Udahnite svjetlost. Izdahnite ljubav i zahvalnost


Udahnite svjetlost. Izdahnite ljubav i zahvalnost. - MihaelVaša sposobnost da razlučite istinu još jednom je probuđena u vama. To nije nova stvar, već nešto što je namjerno održavano prigušeno i nekorišteno. Čak i kad se počelo vraćati, bili ste ometani na svakom koraku.

Ipak, uspjeli ste spojiti zapanjujuće točnu sliku o pravom stanju stvari u vašem svijetu. Do ove točke, ipak, iako je otkrivena velika količina informacija, dospjele su tek do veoma ograničenog broja ljudi. Iako vaše komunikacijske mreže, kako nazivate svoj internet, mogu doprijeti do mnogih, još uvijek ne uspjevate složiti cijelu sliku. Još uvijek ste opterećeni mnogim podjelama među vama. Još uvijek dopuštate alatima ismijavanja i dezinformiranja da vas zaslijepe u jedan dio istine. I još uvijek niste u mogućnosti razmisliti da su mnoge najunznemirujuće stvari potencijalno istinite.

To je veoma prikladno onima koji se kriju iza zaklona koji tako nastaje. Vi nastavljate rasti i vaša budnost buši rupe u tom zaklonu sve dok zaista ne bude poljuljan. Čujemo kako mnogi od vas govore: ”Pa, daj više!” Sada, svatko od vas, molim suzdržite se od toga da tako govorite i tiho se zapitajte: ”Što je to što možda odbijam vidjeti?” Kažemo to samo da bi vas pripremili za ono što ćete sigurno uskoro vidjeti. I ponovo, uvjeravamo vas da, koliko god veliki šok bio za vas, sloboda što ga slijedi i iscjeljuje ga bit će još i veća.

Sada pogledajte u sebe i pronađite mjesto koje vam dopušta da ustrajete snažni i u snazi ljubavi dok se vaš svijet nastavlja mijenjati oko vas. Udahnite svjetlost. Izdahnite ljubav i zahvalnost. Vi ste naša braća i sestre anđeli, naša obitelj, na zadatku. Duboko ste ljubljeni.

Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/sjajno-i-blistavo.html

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)