INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, August 12, 2013

11.08.2013 Budite ponosni na to tko jeste i ponizni u svom nastupu


Budite ponosni na to tko jeste i ponizni u svom nastupu. - Mihael


Mihael, sa i za Stvoritelja

Sada je došlo vrijeme da prihvatite svoju vlastitu božansku prirodu. Sada će postati sve važnije, ali i lakše, da to činite. Nemojte, ipak, pobrkati to s porastom u manje poželjnim sklonostima prirode vašeg ega. To se ne treba razumijevati vašim intelektima, već osjetiti u vašim srcima. I kada se tamo osjeti, treba biti od vas prihvaćeno, od vas dopušteno.

Više nije vrijeme malih uloga kada se vjerovalo u neizpravne koncepte o vašoj prirodi kao o nečemu od vašeg najvišeg interesa. Naravno, nikada niti nije, no vaš svijet sada treba vaše sposobnosti i vaše bolje ja, upravo kao i vi. Već sam spomen ovoga vjerovatno će probuditi bilo kakavu zaostalu strepnju, strah ili sumnju koja je još uvijek zaostala u vašim srcima. Sagledajte ih pravedno, zahvalite im za njihovo služenje u tome da vas drže podalje od kavgi u prošlosti i pošaljite ih njihovom domu da budu ponovo rođeni kao hrabrost, pouzdanje i vjeru u vas same.

Nemojte odmarati dok ne pronađete osjećaj samo-vrijednosti koji će se pojaviti kada napokon shvatite tko zapravo jeste. Vi to zaista jeste zamolili. Vi zaista jeste željeli svjedočiti i sudjelovati u odigravanju toga. Vi zaista jeste najbolji izbor za ovo vrijeme. Jeste.

Osjetite ove riječi u svome srcu i čuvajte ih. Osjetite, također, neograničenu ljubav koju vam šaljemo dok ovo čitate. Izgradite u svome srcu posebno mjesto da čuvate taj osjećaj. znajte da će vam ustrebati mnogo puta, čuvajte ga za svoju budućnost. Mi ćemo ga iznova puniti ljubavlju i snagom, sa beskonačnom podrškom koju je na nama da je pružamo.

Ne potičemo vas da činite ništa durgo nego ono što vaše vlastito srce osjeća da treba činiti. Neka ono, koje je vođeno vašom vlastitom povješću i razumijevanjem, bude vaš vodič. Svatko od vas je jedinstven upravo kao i zrnce pijeska. Tako i treba biti i to je ono što je potrebno. Samo budite ono što jeste, no sada počnite bivati najbolji vi koje možete zamisliti. I znajte, upravo kao i mi, da nikada, nikada niste sami u tom procesu.

Moguće je istovremeno biti ponizan i ponosan. Budite ponosni na to tko jeste i ponizni u svom nastupu. Sada je vaše vrijeme.

Mihael Naša je čast ponuditi vam ove riječi. Idite u miru. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/sjajno-i-blistavo.html

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)