INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Saturday, August 10, 2013

09.08.2013 Postanite neobuzdani


Postanite neobuzdani! - MihaelOvaj portal Lavljih vrata sada je otvoren do najvećih razmjera i energije se izljevaju u vaš svijet, stoga i u vaša tijela, fizička, emotivna, mentalna i duhovna, veće su nego što ste do sada iskusili. I promjene koje su rezultat toga, vama, pa tim i vašim društvima i vašoj planeti, postat će očitije i veće.

Tako to ide, vidite. Sada još pomnije tražie dokaze, trendove, koji će napokon postati dovoljno očiti da bi vas ohrabrili, da vam unesu trun radosti u vaša srca. Naravno, jedna od najlakših stvari koje možete primjetiti bit će pojačana radost u vašim srcima. Vi ste više VI nego ikada prije. A posljedični efekti toga postat će vam, također, očiti.

Mnogi su već primjetili svoju povećanu sposobnost da manifestiraju ono što žele imati u svojim životima i sada će sve više vas tako činiti. Važno je da uvidite da vi unosite u svoj život ono na što se fokusirate. Fokusirajte se na ono što želite.

Trebalo bi biti očito da fokus na bilo što drugo nije poželjan, no sada je još važnije nego ikada da steknete kontrolu nad tim. Još uvijek imate tendenciju odlutati u stanje brige. Briga, kao što ste svi i previše svjesni, praksa je koja stvara one stvari koje ne želite. Stoga, više nego očito, to nije nešto što biste trebali činiti ako želite unijeti u svoje živote svoje istinske želje.

Da li imamo kakvih preporuka o tome kako kontrolirati tu tendeciju? Dakle, doista imamo. Kad god se nađete na putu proklizavanja u mod zabrinutosti, počnite raditi na listi onih stvari koje već imate i na kojima ste zahvalni. Zatim s lakoćom skliznite u maštanje točno onoga kakvim će biti vaše željeno stanje postojanja. Postanite neobuzdani! Već prije vam je rečeno da ne možete niti naslućivati u mašti koliko posve čudesno to može biti, a mi vam sada opet obećajemo da je to istina.

Možete razumjeti da ne možete zamisliti išta o čemu nemate iskustvo ili znanje od prije. No, moji dragi prijatelji, uskoro ćete otkriti prave razmjere vašeg iskustva i znanja. Kao što volite reći, navalite! Maštajte stvari koje vam srce čine raspjevanim i čine da želite plesati na tu melodiju. I eliminirajte misli da je nešto nemoguće, jer ukoliko to možete zamisliti, tada istinski nije nemoguće. Ukoliko to možete dovoljno zamisliti, ulijte svoju energiju i fokusiranu namjeru u to u dovoljnoj mjeri, pa ćete, zapravo, to i kreirati.

To, vidite, jest ono i tko vi jeste. Vi ste stvoritelji. Želite li dokaz toga? Otvorite svoje oči i osvrnite se oko sebe. Sve što vidite je cijeli svijet koji ste vi stvorili. I razmislite o tome, vi ste to ostvarili s mnogo manje nego pri punom stanju svijesti. I, moj Bože! Kako će se i to za vas promijeniti.

Sad vam šaljemo svoje pozdrave, ljubav i zagrljaje, draga braćo i sestre. Budite dobro, budite u miru i razgovarat ćemo vrlo skoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/sjajno-i-blistavo.html

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)