INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Friday, August 2, 2013

01.08.2013 Stvar je kako upotrebljavate svoju moć


Stvar je kako upotrebljavate svoju moć. - MihaelNa prvi dan vašeg novog mjeseca, usred uveliko pojačanog energetskog toka prema vašoj zemlji koja biva još više uzdignuta rijetkim poravnanjima na vašem nebu, vi još jednom sebi dopuštate očekivati gotovo trenutačno ostvarenje u posve novo postojanje. I jer većina vas neće naći milijune na svojim bankovnim računima, nove automobile u garažama niti će čuti najave ovog ili onog na vašim televizijama, da li ćete još jednom govoriti o iznevjerenosti?

Jer vam je rečeno da postoje određene promjene u budućnosti, a te promjene su izvjesne u budućnosti, vi se pripremate na ogromno razočaranje tako što izmišljate vremenske rokove. Vaša prijašnja i nedavna iskustva su rezultat toga. Ipak, nastavljate si dopuštati da budete uvučeni u ovakav način razmišljanja. I jadikovke: ”Vidiš! Nišat se nije dogodilo” čut će se opet. i mnoga razočarana srca će otpasti. A oni koji su vam obećavali ovo ili ono, pronaći će načina kako krivicu prebaciti na vas.

Istina je da velika promjena onome što jest neumoljivo znači veliki otpor i velike prepreke. A vi, sasvim izvjesno, ne možete biti okrivljavani za to što želite vidjeti svjetlo na kraju tunela.

To sve može biti izbjegnuto, kako vi doista do sada razumijete, tako da ne dopuštate kalendaru da uđe u sliku. Velike i prekrasne stvari su na putu u vašu relanost. To vam je bilo otkriveno i istinito je. To se neće dogoditi u trenutku tako da oni od nas s naše strene “vela“ pucnu prstima i to proizvedu za vas. Rečeno vam je da ste vi instrumenti promjene, a i to je istina. Pa čak i u one dane kada će najprekrasnije promjene početi dolaziti na svjetlo, većina vas neće vidjeti nikakve promjene u vašem trenutačnom posotojanju. Neće se promijeniti stanje na vašem bankovnom računu. Mediji se neće promijeniti i početi izvještavati dobre vijesti na široko i na daleko. I vaši svakodnevni životi će se promijeniti mnogo postupnije nego što zamišljate. Razmislite o tome. Vi to znate. To je razumno.

Istina je da ste čekali dugo vremena da se te stvari pojave. Razumljivo je da želite da se pojave preko noći. I retrospektivno, upravo će se takvim i činiti. No, vi svi imate dovoljno iskustva u životu da bi znali da stvari nikada ne izgledaju onako kako ste ih unaprijed zamislili.

Vi se nalazite usred vremena ogromne promjene. Doista. Ona je pogonjena vama, vašim snovima, vašim namjerama i, da, velikom mjerom, vašim očekivanjima. Ojačajte ih. Očekujte čuda. Ali i,najdraži, iako se čini kontradiktornim, gledajte realnosti u oči. Sagledajte stvari onakvima kakve jesu.

Ono što to jest, to su stvari koje vi mijenjate, kao i razlozi vaše motivacije. Vi, svatko od vas, snaga ste koja je došla ovdje iznova stvoriti ovaj svijet. Nemojte dopustiti da vas omete prividan nedostatak onoga što ste sanjali. Gomilajte te snove do trenutka nakon što ćete ih vidjeti svojim očima. Slavite taj trenutak. A zatim nastavite dalje, draga srca.

Sada dovoljno dobro poznajete svoj život da ćete do tog vremena imati još više snova. Tako djeluje univerzum. To je posao koji obavljate, osim ukoliko je ovo igra koju igrate. Možete to gledati i na taj način. No, čak i ako se sve stvari koje očekujete dogode u isti dan, čak iako vidite ogromne čudesne stvari kako se događaju oko vas, to neće biti linija cilja. Nikada je neće biti. Uvijek ćete željeti više. Uvijek ćete željeti bolje. Uvijek ćete to tražiti u svojoj budućnosti. To je način na koji vi upotrebljavate svoju moć. Učite činiti to na najbolji i najviši mogući način.

Vi ste zadivljujući. Vi ste voljeni. Vi ste poštivani. Dajte nešto te ljubavi i poštovanja i sami sebi.

Radujemo se ponovo razgovarati s vama. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)