INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Monday, July 29, 2013

28.07.2013 S radošću postanite svoja nova ja


S radošću postanite svoja nova ja. - Mihael



Još jednom dolazimo, govoreći vam o energijama drevne tradicije nove godine obilježene zorom uzlazeće zvijezde Sirijusa i prelaskom u znak Lava. To su Lavlja vrata. Ove godine ih prati nekoliko drugih rijetkih i povoljnih poravnanja na vašem nebu. Zajedno vam donose još i obilniju kozmičku energiju nego što je ubičajeno za Lavlja vrata.

Potaknuli smo vas u svojoj posljednoj poruci, prije nekoliko dana, da uronite u sebe tijekom ovog razdoblja. Pronađite prostor svoga srca. Istražujte svojim osjetima koje ćete tamo naći i primit sa svojom ljubavlju i zahvalnošću ono što vas obasipa tijekom ovog razdoblja.

Ta energija će promijeniti, i mijenja, sama vaša bića. No, prihvaćanje i zahvalnost na koje vas potičemo učinit će ih još snažnijima za vaša vlastita tijela, i psihička i ona druga, te dopustiti da primite te promjene sa milošću i lakoćom. Mnoge od ovih promjena su bile neugodne za neke od vas tijekom vremena. To nije bilo željeno, niti od vas, niti od nas.

Primite s ljubavlju ovu energiju ljubavi. Primite je sa predanošću. Bacite se u nove realnosti za koje ste se molili. S radošću postanite svoja nova ja. Pozdravite one veličanstvenije dijelove vas da postanu veličanstveniji dijelovi vaših zemaljskih ja. Ne, još nije okončano, no omogućilo je početak da pronađete ohrabrenje i ugodu kada promatrate naznake toga.

Ukoliko otkrijete još više od toga i želite plesati i pjevati, molim vas, osjetite se slobodnima tako i činiti. Mnogi će vam se vrlo skoro pridružiti. To će vam omogućiti da boravite u svijetu kojoi otkriva svoje staro, više nego nepoželjno, lice bez da budete povučeni nadolje utiscima. Promjena je ponekad zbrka.

Kao što volite reći: ”Imajte oči na nagradi”. Kako nastvljate činiti ono što činite, mi ćemo nastavljati ono štoje nama činiti. Zajedno izgrađujemo vašu Novu Zemlju. Budite u miru u svojim srcima i razgovarat ćemo ponovo čak i tijekom vašeg prolaska kroz ova energetska vrata.

Želimo vama, vašoj obitelji, dobar dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)