INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Friday, December 7, 2012

06.12.2012


Poruke Svjetla 20121206 Sada Se Približavate Svijetu U Kojem Ne Samo Da Vjerujete Svom Stvoritelju, Već I Sebi, Ali I Drugima. – Mihael


Obilje je današnja tema, no na mnogo osnovniji način nego što smo to prije govorili. Sigurni smo da svatko od vas tko ima pa čak i najosnovniju rutinu molitve, meditacije, uzemljenja ili nečeg drugog što biste mogli nazvati povezivanjem sa Zemljom, da ste sada veoma svjesni enormne promjene u energiji u koju ste u ovom razdoblju uronjeni. Čak kad se pogledate u nedavnu prošlost, morate primjetiti promjenu koja se dogodila. 


To je to svjetlo, ta frekvencija, ta energija o kojoj smo govorili kroz ovaj kanal već gotovo godinu danaa. To je razlog zašto se mnogi neprobuđeni oko vas ponašaju prilično čudno. Prije ili kasnije, oni će se zapitati što se događa. No, fokusirajmo se na vas. 


Što možete s ovim učiniti? Da li želite kratak odgovor? Pa, dobro. Sve! Hihoćemo se. Vidimo da želite malo više objašnjenja. 


Ova razina intenziteta omogućava vam da osjetite bezuvjetnu ljubav o kojoj smo toliko dugo govorili. To je ‘tvar’ od čega je sve stvoreno sazdano. Veoma, veoma složeno ili veoma, veoma jednostavno… izbor je na vama. To je, dakle, ono što ste vi i ono što je sve oko vas. To je ono što su zvijezde. To je ono što su sub-atomske čestice. I jedan stupanj manje, to je ono polje energije iz kojeg te čestice izranjaju i u koje se ponovo stapaju. No, što čini da postanu nešto kada postaju nečim? Što uzrokuje enormni spektar neprestanog nastanka koji promatrate? Što to nastavlja stvarati ono što promatram? Zašto se ne mijenja oblikom ili bojom ili se pomiče? Kakve veze to sve ima sa mnom? Dakle, vidite dragi prijatelji, to je oblikovano pomoću svijesti. 


Mnogi znanstvenici su to govorili već prilično dugo, no budući to nisu mogli popratitti sa objašnjenjem kako, njihove ideje su odložene sa strane. Vi, pak, ne trebate odobravanje vaše znanstvene zajednice. I vi ste oni koji spajaju ovu uradi-sam slagalicu. 


No, zapamtite da je to skupni projekt pa se prema tome i okupite. Zapravo, vi to činite prilično dobro. Sada, dok se jačina još više pojačava, morate samo promatrati koje promjene vi stvarate da biste si to potvrdili. Kada vam to ne bismo rekli, možda biste još uvijek bili sposobni ostati nesvjesni tih promjena. No, sada znate. I nemoguće je od-znati nešto. Stoga, što ćete sada? 


U prošlosti, ovo bi moglo biti problematično. Ipak, budući ste prošli kroz velike količine čišćenja tijekom prošlih tjedana, od kojih su neka još u tijeku, možemo vam reći da sve što trebate jest jednostavno se udružiti i svjesno stvoriti svijet u kojem želite živjeti. Sada se približavate svijetu u kojem ne samo da vjerujete svome Stvoritelju, već vjerujete i sebi, ali i drugima. U početku, vaši koraci bi mogli biti malo nesigurni, no neće proći dugo dok ne protrčite. 


Još jedan posljednji podsjetnik, ukoliko dopuštate. Što više opažate i dajete zahvalnosti, više ćete primati. 


Dali smo vam toliko toga za promišljati za danas. Molim vas, provedite neko vrijeme to i radeći. Cijenite ono što vidite. I zatim, dragi prijatelji, pitajte što je to što još ne opažate. Kako će zabavno biti kada počnete otvarati svoje oči. To je tema za drugi dan. 


Budite mirni u svojim srcima. Sve će biti u redu s vama. Vrlo skoro ćemo opet razgovarati. Dobar vam dan.


Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/category/michael/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)