INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Sunday, December 16, 2012

16.12.12


Još niste počeli shvaćati sve što je pripremljeno za vas. - Mihael


Prije nego danas počnemo, dopustite da kažemo svima koji pate zbog njihove povezanosti sa vašim gubitkom toliko mnogo dragih mališana, oni su sada uz nas i dobro su zbrinuti. Mi nudimo svoju utjehu svima koji je traže. Razumijemo vašu bol i želimo vam mir u vašoj spoznaji njihovog povratka kući.

Sada dopustite da započnemo time što ćemo vam ukazati, iako znamo da je to posve nepotrebno, da je preostalo tek pet dana u vašem sadašnjem ‘dobu’. Za manje od tjedna vi ćete ući u vaše doba Vodenjaka. Provest ćete nekoliko trenutaka u direktnom poravnanju sa galaktičkom ravni. Primit ćete najveći pritok svjetla i informacije u cijelom svom zemaljskom iskustvu i bit ćete zauvijek promijenjeni.

Mi govorimo o vama, pojedincu, ali i kao svakoj svijesti na vašoj planeti, vašoj planeti Samoj, a zbog toga što je sve Jedinstvo, ništa od toga neće ostati nedotaknuto.

Shvatite da će vaše osobno iskustvo i svijest o tome biti posve u skladu s onim što ste sposobni iskusiti, ništa više, ništa manje. NEMOJTE, molimo vas, dopustiti si označavati to kao dobro ili loše. Bit će mnogo onih koji će biti zadivljeni onim što će vidjti, čuti, osjetiti ili shvatiti. Bit će još više onih koji će provesti neko vrijeme koji će ‘smočiti noge’ u novoj svijesti. I mnogi će požuriti ustvrditi: ”Vidiš? Ništa se nije dogodilo!” Budite odgovorni samo sebi. To je, napokon, jedino što možete kontrolirati.

Predlažemo vam da započnete upravo sada tako što ćete se otvoriti u ranom izražavanju namjere da primite što god je pripremljeno za vas i to učinite s najdubljom zahvalnošću. Obećavamo da će biti obilnije nego ste ikada mogli zamisliti. Više nego nekolicina vas već ima iskustvo osjećaja porasta nadolazećih promjena. Vama kažemo, niste niti počeli shvaćati što je sve pripremljeno za vas.

Razgovarat ćemo prije nego što dođe onaj dan. Mir i spokoj neka budu s vama. Dobar vam dan.

Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/12/16/you-have-not-begun-to-see-all-that-is-in-store-for-you-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)