INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Friday, December 14, 2012

14.12.2012


Svjetlo koje sada emitira vaša draga planeta, prekrasno je - Mihael


Danas vas želimo zamoltiti dvije veoma važne stvari. Većina vas je već primjetila potrebu za tim pa to već i obavljaju dok mi plasiramo našu molbu. No, ipak ćemo zamoliti, ako ne zbog drugog razloga, onda da ojačamo ono što smo primjetili.

Prvo, sigruno ste primjetili da mnogi počinju pokazivati znakove panike. Kad bi ih se pitalo, vjerovatno bi zanijekali i najmanju zabrinutost ili čak i spoznaju o predstojećem pomaku. Ipak, oni su dovoljno čuli, a moguće i dovoljno osjetili, da bi znali da se nešto približava. I, naravno, budući su izvori njihovog znanja mediji, oni očekuju samo najgore. Vi ih ne trebate razuvjeravati, objašnjavati ili preodgajati. Saslušati i pokazati da vi sami niste zabrinuti, bit će dovoljno. Ukoliko sami o tome ne govore, još uvijek će ih vaša mirna sigurnost dotaknuti.

Drugo, još važnije, molim vas, nastavite unositi svjetlo na isti način kao što ste činili 12-12. Što se ovoga tiče, znamo da zvučimo kao jeka onoga što ste mogli drugdje čuti. Molim vas, primite na znanje dvije stvari. Jedna je da da svaki od tih kanala dopire do druge publike. A i počnite shvaćati da informacije koje odzvanjaju istinom vama dolaze iz istog izvora, da se tako izrazimo. Nas je mnogo, no mi smo jedno. Upravo kao što se vi tek počinjete sjećati da je i s vama tako. A poruke, kako se približavate svome danu, govore o velikom pomaku, uzašašću, kako god, nužno će sve više i više govoriti o istim stvarima.

Nekek glavne točke ste čuli, a čut ćete ih iznova i iznova. Budite mirni. Ostanite u svojim srcima. Najvažnije od svega, dragi, tražite prve i najveće znakove da se očituju unutar vas. Mi smo vam često govorili, vi ste i nastavit će biti uzrokom svega ostaloga. Vaša pitanja ostaju. Kada? Vi ste ključ. Što? Vi ste ključ. Kako? Vi ste ključ. I što je širi razmjer promjena koje tražite, više vas je dio ključa. Da li razumijete? Stoga, ukoliko tražite velike promjene, uložite vrijeme i misli u to što će te promjene donijeti.

No, počeli smo sa molbom da nastavite unositi svjetlo. Ne trebamo vam dati bilo kakve instrukcije u vezi toga. Samo nastavite svakoga dana činiti upravo one prekrasne stvari koje ste svi činili 12-12. Proširite ga. Ojačajte ga. Napumpajte ga, kao što biste vi rekli. I, ukoliko dođete do točke kada više ne možete držati išta više, molite za još.

Ovo je vrijeme kada ste zaista uzrok ishoda. Svjetlo koje vaša draga planeta sada emitira, prekrasno je. Stoga, ojačajte ga!

Volimo vas, svakoga od vas ponaosob. Dobar vam dan.

Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)