INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Tuesday, December 4, 2012

Mihael - 01.12.12 - Ron Head


Poruke Svjetla 20121201 Shvatite, Molim Vas, Da Je Vaša Intuicija Glas Duha – Mihael


Dobro je da ste se otvorili poruci našeg najdražeg prijatelja Franje. Molim vas da ostanete otvoreni i za druge. Nastavit ćemo vam održavati otvoren prilaz k vama sve dok budete obavljali vaše rutine priprema.


Iznimno cijenimo doseg i učinkovitost vaših provjerenih kanala tijekom ovog razdoblja. Oni prekrasno rade pod iznimno teškim okolnostima. Unutar nekoliko kratkih tjedana, oni će se iznenada naći u većoj svjesnosti, spoobnostima i lakoći unutar njihovih uloga jer će svi okolni i unutarnji otpori biti odstranjeni. Vrlo je vjerovatno da ćete shvatiti da je nužno pronaći načine da se ograničinte na određeni broj nas koje kanalizirate. Čak i sad mnogi buče da bi se čuli. To je razlog zašto često koristimo kolektivni izraz ‘mi’. A kada tako ne činimo, često se identificiramo kao savjet, kolektiv, federacija i sl. Postigao se sporazum i odabran je glasnogovornik za te veze, inače bi vaše pupajuće sposobnosti uskoro bile preopterećene.


Također, dok ste u trećedimenzionalnom okolišu polarnosti, bilo je preporučljivo, zaista gotovo obavezno, da se zaštitite od negativnosti i ometanja. Uskoro ćete doseći točku kada ćete odstraniti takve stvar jer one ovise o iluziji, a vi ćete to morati ostaviti iza sebe. 


Ovoga dana htjeli bismo reći samo jednu stvar. Primjećujemo rasutću frekvenciju zahtjeva mnogima od naših kanala za potvrdu ovoga ili onoga. Često kažemo da je ta informacija, dana na ovaj način, dostupna svima. Kada otkrijete potrebu da pitate za potvrdu od nekog drugog, vi zapravo kažete: ”Ne vjerujem svojoj intuiciji.” Upravo tako, dragi. No, shvatite da vi vaš cilj sada trebao biti pronaći vjeru u sebe koja će vam omogućiti da vjerujete onome što vam se govori. 


Shvatite, molim vas, da je vaša intuicija glas duha. Nisu nužni gromki glasovi s Nebesa koji će instruirati narod. Već taj tihi ‘glas’ u srcu koji trebate čuti i slušati. I svatko od vas ima ogroman pristup isitni kao i bilo tko drugi. U stvari, uskoro će postati gotovo naporno da to ignorirate. 


Sada ste došli do točke kada mnogi osjećaju ‘kao da će prsnuti’. Možda se osjećate kao da biste mogli zaplesati na ulici. Naše iščekivanje je veliko kao i vaše. Promjena u vašim srcima i budnost rastu. Uskoro će biti vrijeme da vam kažemo: ”Dobrodošli u naš svijet”. 


Čini se nepotrebnim da vam kažemo da budete vedrog duha, no poručujemo vam to u svakom slučaju. Okružujemo vas ljubavlju. Dobar vam dan, dragi prijatelji. 


Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/category/michael/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)