INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Tuesday, December 4, 2012

Mihael - 02.12.12 - Ron Head


Poruke Svjetla 20121202 Stiglo Je Vaše Vrijeme. Osjetite Kako Ljubav Oko Vas Sada Kad Jača Intenzitetom – Mihael


Naša poruka danas će biti kratka i jasna. Svaki dan će sada biti intenzivniji od onog prije. Vi čistite sve preostale traume i negativna uvjerenja… ukoliko tako odaberete. Sve ovisi o vama, dragi prijatelji. 


Otpustite svoje ljubavne drame, također. Nisu vam više potrebne da bi ste se osjećali više živima. Svakakve stvari se pomaljaju u vašu svijest ispod stijenja vaše podsvijesti. Nemojte se zakačiti za njih i započeti sa igrom “zašto ja“. Odgovor na to je da ih sada morate vidjeti, odlučiti da ih otpuštate i otpustiti ih po posljednji puta u svjetlo. Ukoliko se upustite u njih, samo ćete uspjeti u tome da se osjetite izudaranima, a one će ostati s vama da bi se opet pojavile čineći sutrašnji dan još intenzivnijim. 


Ostanite centrirani i manite im zbogom. To zvuči kao da je to prelako, no to je stvarna svrha njihovog očitovanja u ovom razdoblju. Približavate se liniji cilja, barem na ovoj posljednjoj dionici vašeg putovanja. Naravno, to znači i da ulazite u isto vrijeme i na startnu liniju, no tu sretnu pojavu ćemo prokomentirati za nekoliko dana. 


 Sada pogledajte svoju budućnost. Vežite svoje umove na sliku koju ste stvorili o osobi koja namjeravate biti nakon što ova transformacija bude završena. Nemojte odlutati od te namjere zamo da biste još jednom uživali u igricama koje ste igrali u svojim umovima. 


Ostanite čvrsto u svojim srcima. Vaši kalendari pokazuju dane, no u razmjerima vaših života, doista su vam preostali tek trenuci. Ponovo se radujte. Držite se svakoga trenutka u zahvalnosti. Vaše vrijeme je stiglo. Osjetite ljubav oko vas sada kad jača intenzitetom. Ovo je razlog zašto ste došli. Ovo je razlog zašto ste ostali.


Mi smo uz vas na svakom koraku. Budite mirni i nemojte se brinuti o ishodu. Razgovarat ćemo vrlo skoro. Dobar vam dan.


Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/category/michael/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)