INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Friday, December 7, 2012

Mihael - 04.12.2012


Poruke Svjetla 20121204 To Je Volja I Odredba Vašeg Stvoritelja I Tako Će I Biti – Mihael


Govorili smo kroz sve naše provjerene kanale o čišćenju vaših starih strahova i boli, najdraži prijatelji. Pa ipak, iako znamo da ste vidjeli te poruke, vidimo da se nastavljate identificirati sa situacijama koje te energije stavljaju na pažnju dok se pojavljuju. Te stvari nisu vi. One vas čine uzrujanima, tužnima i bespomoćnima kada ih gledate kao dio sebe, dijelom vaših života.


Shvatite, molim vas, da stvari više ne stoje tako i da, zapravo, nikada nisu takve niti bile. To su tek iskustva koja ste prošli, lekcije koje ste izabrali naučiti. Otpustite ih. One se sada pojavljuju samo zbog toga da vam olakšaju teret, da se tako izrazimo. Dopustite si vidjeti da one nisu dio vas i otpustite ih u svjetlo. 


Kao što smo vas prije poticali, možda im se želite zahvaliti za to što su vam pomogle doseći sadašnju razinu razumijevanja. No, nemojte se s njima više identificirati. Neka odlebde u balonu svjetla. Neka otplove nizvodno u papirnatom čamcu. Koja god vam slika odgovara, upotrijebite je. No, nemojte si više dopustiti da postanete uključeni u drame koje vam donose u vaše umove ili vaša srca. 


Znamo da možete osjećati kako vas to oslabljuje i povlači nadolje. I nemojte se brinuti da vas to odvraća od vaših izraženih namjera da prođete kroz ovaj prolaz koji se približava. Tako neće biti. Stoga, poštedite se srcoloma i preuzmite kontrolu. Otpustite ih. Recite im neka “odu“. Pronađite misli, one riječi, koje funkcioniraju za vas. 


Počnite razumijevati da ste vi stvoritelj vašeg univerzuma, jednog od beskranog broja univerzuma, no ipak vašeg. Znamo da će prije nego kasnije sve ovo postati stvar prošlosti, čak iako vam se nečini da osjećate to približavanje vremena. No, ponavljamo vam, na vašem je pragu. Dopustite si to osjetiti i učinite to vremenom slavlja. Ukoliko ste zabrinuti radi onih oko vas, shvatite da, čak iako se čini da to ne razumiju ili ih čak to niti ne zanima, oni su bića uronjena u potpuno isto polje bezuvjetne ljubavi u kojem ste i vi. To će imati željeni rezultat u određenom trenutku. To je volja i odredba vašeg Stvoritelja i tako će i biti. 


 Učinite svojom svrhom biti zrakom kojoj se mogu okrenuti. Neka vam ta svrha odstrani brige iz vašeg srca. 0000000000000000000000000000 Danas opet, vidimo toliko vas kako osjećate značajan porast nadolazećeg svjetla i ljubavi. Ukoliko se osjećate raspoloženima za ples i proslavu, samo dajte. No, sačuvajte nešto energije, moji prijatelji, jer još mnogo toga dolazi. U ljubavi kročimo uz vas. Dobar vam dan.

Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/category/michael/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)