INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Wednesday, December 12, 2012

12:12:12



Budite jedno. Od danas na dalje, budite jedno. - Mihael



I evo, moji ljubljeni prijatelji, dobre vijesti s kojom sam se obećao vratiti. Ova poruka će biti, siguran sam da ćete to ustvrditi, jednoglasna. No ipak, dopustite da vam je još jednom prenesemo.

Napokon, nakon nekoliko tisućljeća, stigli ste na posljedni prag davno obećanog doba u kojem sva ljutnja, rat, siromaštvo, strah i drugi nepoželjni uvjeti ostaju za vama, a naučili su vas sve lekcije koje ste željeli naučiti. Od sada na dalje, vaša jednia svrha će biti povećanje vaše svjesnosti, razumijevanja i prihvaćanja Božanskog Svjetla, kao i svih onih na koje ćete naići. Postat ćete najbriljantniji učitelji jer ste, kao što običavate reći, “bili na licu mjesta i učinili ste što se moralo činiti.”

Uvijet ćete da će slijedeće razdoblje, od sada do dvadest-prvog ovog mjeseca, donijeti veliki porast svjetla i unutarnjih promjena, ukoliko to dopustite. Bit će znatno veći nego prije, no trebalo bi vam biti lakše prilagoditi se budući sada sigruno možete vidjeti i sami kamo vas to vodi. Tek nekolicina vas u ovom trenutku ima nekakve sumnje.

Također vam kažemo da zadivljujuće udruživanje koje ste poduzeli u zajedničku molitvu i meditaciju koje ste bili dio, a koja se nastavlja dok govorimo, te stvara neopisivu eksploziju ljubavi i svjetlosti kroz ovaj vaš svijet. Mi izražavamo svoje nadublje poštovanje, divljenje i zahvalnost za sve što ste učinili i nastavljate činiti. Nepregledno more promjena je aktivirano, uglavnom vašim djelovanjem, dragi.

Pronađite u sebi onoga/onu koji je vrijedan/vrijedna svega što smo vam obećali. Otpustite svoje sumnje, svoje krivnje, svoje osjećaje nedostatnosti i prihvatite. Naučite prihvatiti. Ne možemo vam nametnuti vašu brilijantlu budućnost. Nekako se izučite da održite fokus na vašoj željenoj budućnosti i pozdravite je sa zahvalnošću i već ta energija će dostajati da vam ona dođe. Dopustite da se mi pobrinemo kako. Mi smo dosta dobri u tom dijelu. Zapravo, vi ste već odradili najteži dio. Samo nam dopustite da završimo taj posao.

Postoji osjećaj ushićenja, slavlja koji se danas kotrlja površinom vašeg svijeta. Uronite sebe u njega i svjedočite kako se širi na sve one čije okolnosti još ne dopuštaju da ga sami osjete. Budite jedno. Od danas na dalje, budite jedno.

Naša najdublja ljubav hrli k vama, draga srca. Dobar vam dan.


Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/category/michael/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)