INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Friday, April 5, 2013

04.04.2013Moji dragi prijatelji, sutra je ovdje - Mihael
   Došli ste do kraja kratkog razdoblja odmora, za koji primamo informaciju od našeg kanala, da zapravo niste baš toliko u njemu uživali.

Sada je vrijeme da posegnete za alatima koji su vam dostupni i da odlučite kakav će biti vaš doprinos. Da li ste zaista spremni početi? Ukoliko se svi frontovi otvore sutra, da li zaista možete reći da ste spremni? Jer, moji dragi prijatelji, sutra je ovdje.

Mnogo puta smo ustvrdili kroz naše povjerljive kanale da će ovo razdoblje biti vrijeme u kojem će stvari biti spremne započeti, a to i jesu. Rekli smo da smo čekali da se dosegne određen trenutak i da bude odaslan signal. Sada više nema razloga za čekanje.

No, postoji još jedna majušna okolnost za uzeti u obzir. Što ćete vi učiniti? Ne treba to biti ništa grandiozno poput: ”Ja ću promijeniti svijet!” Već biste do sada trebali znati što volite raditi i kako biste mogli pridonjeti boljem okruženju za sve. Postoji, napokon, nekoliko bilijuna vas da ostvare takav doprinos. I postoje, upravo sada, mnogo milijuna vas spremnih startati.

Stoga se duboko zagledajte u svoja srca i jednostavno obznanite: ”Ovo je početak!” Nije potrebno ništa više od toga, moji prijatelji. Ovo je početak. Možda da često dodate: ”Da li ovo pomaže?” Dobro pitanje za početi s njim, zar se ne slažete? I tada, najdraži, ukoliko to nije, ostvarite promjenu.

I napravite jednu stvar za sebe, molim. Počnite si odavati priznanje za to što ste vrijedni i dosstojni kada vam kažemo da jeste. Razmislite. Univerzum je imao mnogo trilijuna dobrovoljaca da dođu i obave ovaj posao. Vi ste ovdje. Zašto je tako, da li pretpostavljate? Prestanite gubiti vašu dragocjenu energiju da se kudite i uložite je u zadatak pred vama. Ne čine svi među vama tako, bez daljnjega, no daleko previše ipak čini. Ne samo da je to davno svršeno, ne samo da ste vi jedni zabrinuti oko togam već ste sada potrebiti činiti daleko veće stvari.

Ogledajte se, ne izvana, već u svojim srcima, i shvatite da ste jedini sudac sebi koji je na vidiku. Čak pretpostavljajući da je nekad postojalo nešto za što ste si trebali suditi, a ničega nije bilo, dragi, osim iluzije, oprostite to. Odbacite to. Otpustite to. Vaš Stvoritelj vam je odavno oprostio. Zašto vi ne učinite isto?

Sada! Pogledajte u budućnost i pogledajte koliko se svjetlijom čini. Vidite, sve vas je prošlost naučila mnogim, mnogim stvarima. Vi ste stručnjak u mnogima od njih. Zaista jeste. Ne brinite. Očitovat će se kada budu potrebne. Samo krenite. Učinite danas boljim. Zamislite da se događa snagom milijuna. Učinite to ponovo sutra. Evo, krećemo, najdraži anđeli. Evo, krećemo.

Razgovarat ćemo uskoro. Dobar vam dan 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)