INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, April 24, 2013

23.04.2013
 Osvjestite istinu o tome tko zaista jeste. - Mihael


Naš fokus danas će biti na fokusu. Iz veoma mnogo razloga to je važno za vas u ovom razdoblju. To je ključni alat u vašoj kutiji s opremom i za postizanje vaših ciljeva u podizanju vaše energije i frekvencije, i za vašu zaštitu, omogućavajući vam da da se to dogodi na najbolji i najlakši način.

Mi vas molimo da se fokusirate, u mnogo većoj mjeri, na svoj put te da vaše namjere budu uvijek, u svakom trenutku, u znaku dobra. Molimo vas da se fokusirate na pronalaženje sve više i više načina da se osjećate dobro u vezi sebe. Molimo vas da se sve više i više fokusirate na osjećaj bezuvjetne ljubavi za sve oko vas.

Zašto, osim zbog očitih razloga da to trebate činiti da bi stvorili bolji život za sebe i druge, molimo to od vas sada? Rekli smo da se tiče vaše zaštite. Želimo da se fokusirate samo na te stvari tako da nemate vremena poklanjati bilo kakvu pažnju negativnim stvarima koje se događaju van radijusa vaše vlastitog dotičnog svijeta u ovom trenutku.

Mnogo se napora ulaže u tome da vas se ometa. Govorimo svima koji se nazivaju radnicima za svjetlo, svima koji ulažu najviše napora što mogu da bi manifestirali novi svijet koji je za najviši i najbolji interes sviju. Kritično je onima koji žele održati status quo da vaši napori, vaša energija bude odvučena od tog zadatka. Vidite, vi ste preuspješni. To je razlog za njihove očajničke napore da vas dovedu u stanje straha. Budite u stanju ljubavi, najdraži prijatelji, i nećete biti među onima u stanju straha.

I nemojte biti u stanju ljubavi da biste druge doveli u stanje straha, već da im pokažete stanje ljubavi u koje se mogu sami dovesti u bilo kojem trenutku kada se odluče na promjenu. To je pravi način.

Ukoliko ste pronašli nešto za sebe za raditi, tada uložite svu svoju pažnju i snagu u to. Ukoliko još uvijek čekate da otkrijete svoj poziv, tada budite, draga srca. Budite u tom stanju bezuvjetne ljubavi koja doista jeste i sve ostalo će biti obavljeno onako kako treba biti.

To je ono što sve više i više spoznajete svakoga pojedinog dana. Budite se. Osvjestite istinu o tome tko doista jeste. To, ja, Mihael, i mi, vaši zaštitnici, anđeli i savjetnici će vam pomoći na svakom koraku vašeg puta. Vi trebate samo zatražiti.

Budite u miru, najdraži, a mi ćemo razgovarati vrlo skoro. Dobar dan. 


kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)