INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Tuesday, April 2, 2013

01.04.2013



Vaši najmoćniji snovi će uključiti svakoga, draga srca. - Mihael

   


Zar ovo nije bio buran vikend? Ugodan za vas, dragi prijatelji, vjerujemo, no pun kontrasta energije, također, uvjeravamo vas.


Sada ste u samom travnju. Čini se kao da su se stvari smirile. Pa ipak se osjećate kao da se nešto sprema. Nešto se još nije posve odigralo. Vaša svijest oprezno ispipava u pokušaju da otkrije što bi to moglo biti.

Dakle, gotovo ste posve u pravu. Vaša jedina greška leži u misli da su se stvari smirile. One su se tek slile u stabilnu struju koja nastavlja rasti. Proljeće je sada ovdje, barem na vašoj sjevernoj polutci, a promjene će doći. I ta energija govori: ”Promjene ĆE doći!”

To je, uistinu, Nebeski proglas i vaš proglas, također. Sada je vrijeme da se sjetite svega što ste naučili o stvaranju promjene. Dopustite da vam kažemo, vi ste spremni, inače se to ne bi dogodilo. Ipak, kao što bi vam rekao svaki general bilo koje vojske u povijesti vašeg svijeta, vaši najdetaljniji planovi neće prikazati ono što ćete otkriti. To je razlog zašto ste toliko iznimni. Vi ćete to ipak ostvariti. Molimo, čvrsto ustrajte u svom snu sve dok ne okrijete bolji, a to hoćete. Zatim zgrabite taj novi.

Vaši najmoćniji snovi će uključiti svakoga, draga srca. Ukoliko još uvijek ne snivate za sve, kažemo vam da još uvijek propuštate veliki dio radosti, da, i moći. Isključivanje i osveta sada nemaju osnova. Uključivanje i rehabilitacija su, kao što biste vi ustanovili, ‘prava stvar’. No, slobodna volja je još uvijek zakon, tako da to treba biti izbor, sviju strana.

Neke prilično velike stvari već su se počele događati, no kažemo vam, to je su tek male grude na vrhu brijega. Označite ovu stranicu vaše povijesti. Vraćat ćete se na nju mnogo puta u budućnosti da bi je naveli, osobito kada vam netko kaže: ”Pa, ništa se ne događa!”

Nikada, nikada nije bilo niti će ikada biti razdoblje kada se ništa ne događa. Pobrinite se da je mjesto u vašem srcu u kojem prebiva mir dobro opremljeno i spremno. Željet ćete tamo provoditi vrijeme svakoga dana. I dok ste tamo, učinite stvari obavljenima. Kažemo vam to sa širokim osmjehom

Bližemo smo vam nego vaše misli i spremni smo pomoći na vaš poziv. Idite u miru. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)