INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Saturday, April 20, 2013

20.04.2013 Vrijeme je, i više nego vrijeme, da spoznate tko ste doista. - Mihael

Dakle, podigli smo prilično prašine, jesmo li? Vratimo se našim uobičajenim razgovorima.

Voljeli bismo s vama danas popričati o promjeni koju su tek rijetki među vama počeli primjećivati, a mi ćemo koristiti tebe i onu nekolicinu s kojima si povezan kao primjer. To je fenomen koji je, doslovno, prisutan oduvijek, no nikada nije toliko njih bilo u poziciji primjetiti ga ili iskoristiti. Sada, kako nastavljate podizati svoje razine svoje energije i frekvencije, gotovo svi vi ste u poziciji da to učinite, ukoliko to želite i namjeravate učiniti. Možete na njega nabasati i pukim slučajem.

Naravno, ne postoje slučajnosti. Stoga, ukoliko vam se čini poznatim, a doima se poput slučajnosti, budite svjesni svojih viših ja i svojih vodiča koji uz vas kroče vašim odabranim putem, čak iako se činite blaženo nesvjesnim toga tijekom vašeg svakodnevnog stanja svijesti. To, naravno, je zašto biste mogli poželjeti dublje zaći u svoje Ja, u viši doživljaj. Ništa što vam kažemo nije nešto što već ne znate u svojim srcima.

Kao što smo već rekli na početku, nekoliko vas je počelo primjećivati među vama da ste donijeli odluke, ili razrađivali ideje, i odjednom se čini da su vaši životi nošeni vihorom, tamo gdje su se činili veoma mirnima, pa čak i blokiranima. Vi volite koristiti tu riječ, blokirano.

Možete procesuirati, možete tražiti ili učiti ili činiti nekoliko drugih stvari. ALI, draga srca, nikada niste blokirani. Možete se odmarati, no nikada niste blokirani. Možete ne biti u vezi s onim što se događa unutar vas samih, no nikada niste blokirani.

Uronite i naučite o svojoj pravoj biti. Mi ne možemo, i očito je da to ne činimo, to dovoljno naglasiti. No, naša poruka je danas da kada primjetite slijedeći korak na ovom putovanju i skupite hrabrosti napraviti ga, čak iako ne vidite kako bi vas to ikamo uspješno moglo odvesti, budite spremni spoznati moć i mudrost vas samih i vaše grupe mentora, vodiča i anđela. Budite spremni da vam se životi odraze poput rakete. I, moji prijatelji, nećete imati vremena za uobičajeno odbrojavanje. Nemojte dopustiti da u vama probudi ikakav strah ovo o čemu govorimo. Kažemo vam da će vam to donijeti osjećaj radosti kakvu ste rijetko spoznali. To će značiti da ste daleko i istinski na tragu one svrhe zbog koje ste ovamo došli.

Blagoslovljena i božanska bića koja jeste, vrijeme je, i više nego vrijeme, da spoznate tko ste doista. Budite u miru. Budite u radosti. A mi ćemo opet razgovarati vrlo skoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)