INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Friday, April 12, 2013

10.04.2013Vjerujemo da sada možete početi osjećati da lonac počinje kuhati - Mihael
   

Želimo provesti nešto vremena danas razgovarajući o vašem novcu i ekonomiji. Prilično je jedinstveno u vašem svijetu činiti stvari kako ste vi odlučili. Na drugim svjetovima, svi pridonose društvu, naravno. Bez toga zaista niti ne bi bilo društva, zar ne? Ipak, izabrali ste učiniti osnovne potrebitosti života, hranu, zakon, odjeću i obrazovanje nužnima da bi se živjelo u vašim društvima, one stvari koje su esencijalne za svaku pojedinu osobu, u potrošnu robu. U tome baš i nema suosjećanja, zar ne?


Zatim ste dopustili kontolu zaliha te jedne stvari, novca, da bude stavljena, ili radije uzeta, doista od šačice pojedinaca. Doslovno ste ga dali, prije nego održali, jednom kad ste se ishrvali iz stiska kralja. A tada se sustav koji su oni izmislili da preuzme kontrolu, proširio poput virusa.

Da li vidite problem koji leži u tome što ste si dopustili vjerovati im kada vam je rečeno da oni znaju što je za vas dobro. Počeli ste govoreći: “Idite i vodite našu zemlju kako bismo mi željeli da bude vođena” i dopustili ste da to postane: ”Idite i vodite našu zemlju tako da mi to ne moramo.”

Sada je pitanje da li ste ili niste shvatili svoju pogrešku u vremenu. Što mislite? Da li jeste? Mi govorimo o jednoj zemlji, no ista situacija se, kao što smo rekli, proširila kao virus što i jeste. Da li ste se osvjestili na vrijeme? Ne čini se tako, zar ne? No, imajte srca, najdraži anđeli. Kao što običavate reći, stvari nikada nisu onakve kakvima se čine.

Problem za vas sada, po tom pitanju, jest da ono što vidite, u najvećem broju slučajeva, samo ono što oni u kontroli žele da vidite. Tako je stoga jer su prigodno uredili posjedovati sredstva distribuacije informacija. Oni su zaista briljantni po nekim pitanjima, znate. Ipak, u njihovoj zaljubljenosti u sebe same, oni su napravili jednu ili dvije majušne greške. Oni su se prenapregli i vjerovali su da mogu biti moćniji od same životne sile. Nitko ne može imati premoć nad onim čega je zapravo dio. Zar to nema smisla? A svako stvoreno biće je dio cjeline, Jednote.

Stoga su stvari preodređene da se odviju malo drugačije nego što su oni planirali. Ta situacija je bila dopuštena nastaviti se do točke da će nužne korekcije uzrokovati malo nemirnu vožnju za vas. Željeli bismo da nije tako, no jeste. To je ono što je rezultat vaše želje za vanjskom silom da dođe i spasi vas od vas samih. No, univerzum nije tako ustrojen, moji dragi prijatelji.

U vašem slučaju, pak, bilo je odlučeno da će vaša inicijacija korecija, vaša namjera i vaše uključenje biti dovoljne da pozovete pomoć od drugih. Mnogi ti drugi su sada ovjde, u duhu, u drugim dimenzijama, ukratko, u načinima koje ih čine ne posve vama vidljivima. To je, također, informacija koja je pažljivo skrivana od vas.

Ideje potpu ovih bile su ismijavvane i izrugivane sve dok se niste odvažili izraziti ih. Dakle, postoji mnogo stvari koje su bile izrugivane sve do sada, a koje će sada preuzeti centralno mjesto na pozornici u ovoj maloj igri. I mi predviđamo sa sigurnošću da ćete uživati u rezultatu.

Sada, sve do danas, izjave poput toga su uvijek uzrokovale vapaje ‘kada’ i ‘dajte-više’. I mi smo opetovano ponavljali da morate preuzeti odgovornost za iniciranje događanja. Tu je bilo i pitanje vremena, također. Vjerujemo da ćete sada početi osjećati da lonac počinje kuhati.

Ukoliko niste jedan od onih koji su preuzeli inicijative koje su uključene, nemojte biti zabrinuti. Vaš vlasititi napredak je bio dio promjene u svijesti koja je, isto tako, bila potrebna. Nemojte sada odustati, moji prijatelji. U stvari, vrijeme je da udvostručite i očvrsnete. Odlučite sada kako ćete držati glavu kada sve oko vas gubi to kod sebe. Stvari će postati malo lelujave. Nemojte gubiti nadu. Vjerujte sebi da ćete izaći na drugoj strani. I u to vrijeme, obećajemo vam, ustanovit ćete sustav koji će omogućiti suosjećajnu brigu svakog pojedinca na vašem svijetu, upravo kao što ste sanjali. Snovi, vidite, nisu budalaste stvari kao što vam je govoreno. Kao niti mnogo toga što vam je rečno.

Dobar vam dan, moji prijatelji. Držite se u dobrom raspoloženju. Razgovarat ćemo uskoro. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)