INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, April 8, 2013

07.04.2013
Vaš spasitelj stoji u vašim cipelama. - Mihael
   Naša tema za ovaj dan će biti poruke koje vam šaljemo i vaša vjera u nas. To je iznimno važno pitanje u odnosu na cijeli predmet uzašašća. Ono iznimno izoštrava potrebu da vi razvijete raboritost na kojju se možete osloniti, radije nego dopuštati događajima u vezi vas ili riječima drugih da vas zavedu i nose poput lista na vjetru.

Vjerujemo da nikada nismo od vas tražili da vjerujete, imate povjerenja, u glasnika već smo vas uvijek poticali da zasnujete svoju prosudbu na osnovu poruke same. Na dalje, sada ćemo vam reći da poruke koju su vam slane iz viših dimenzija, osobito one koje sadrže istinu o božanskom Stvoritelju, uvijek će nositi jasan osjećaj prema vama koji ćete doživljavati kao zagrljaj ljubavi. To je transmisija onoga prema vama za čim vaša srca žude još od kad ste otišli od toga.

Mi ne apeliramo na vaše intelekte, niti na bilo koju emociju ili osjećaj osim toga. Možete se ravnati prema Božanskoj Istini kao perma zraci svjetla uslijed te energije bezuvjetne ljubavi. Još uvijek je među vama, čak i među onima sa najiskrenijim namjerama, onih koji ustraju u analiziranju i seciranju tog fenomena. Postoje oni koji ustraju u traženju materijalnog dokaza. Postoje oni koji nastavljaju pitati kad će takav biti predočen.

Najdraži, vi to radite još od vremena Enoha, Abrahama i prije. I svo to vrijeme, i prije, bili ste podučavani da vi, vi kao fizički su-stvoritelji samog vašeg postojanja, jeste oni koji čine da se stvari događaju. Pa ipak nastavljate gledati u zvjezdano nebo i pitate: ”Kada?”. Čekate na spasitelja. Dakle, vaš spasitelj stoji u vašim cipelama. I vrijeme je sada, ukoliko tako odaberete.

Ponekad ono što je potrebno jest malo izravnog govora, zar nije tako? Znamo da mnogi, mnogi od vas doista nisu to danas trebali. Daleko ste odmakli od toga. Ipak, ima još mnogih koji još uvijek trebaju to čuti još jednom. Još jednom zajedniva koja je bila izgrađena biva izmučena od strane onih koji tvrde da znaju bolje nego vjerovati ili imati povjerenja. I još jednom vam kažemo da vjerujte svome srcu.

Pođite unutra, povežite se sa svojim najvišim konceptom Božanskog, kojim god ga imenom zvali, i zamolite jamstvo. Ne tražimo ništa dalje od toga.

Budite u miru u svoji srcima. Razgovarat ćemo uskoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)