INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Friday, June 7, 2013

06.06.2013


Trud bilo koje vrste koji uložite sada mora uroditi uspjehom. - Mihael


Želimo da znate da je priliv svjetla u ovaj kutak vaše galaksije, a samim tim i vašeg planeta i vas samih, još jednom doseglo vrhunac najviši do sad. Priliv informacije je,dakle, također povećan. Što to znači za vas?

Kako svjetlo nastavlja teći kroz vaše polje energije i vaše fizičko tijelo, vi nastavljate, ne započinjete, već nastavljate biti podržavani, ako tako odaberete, nositi sve više i više energije vaših pravih, rekli bismo proširenih, jastava. Vaša svijest, sjećanja, percepcije i sve njihove funkcije sada će moći rasti do razmjera do kojih želite.

Da, ovisit će o vašoj želji, vašoj volji, a i stanju iz kojeg sada nastavljate napredovati kako će to izgledati za svakog od vas ponaosob. No, više nije nužno, ukoliko je ikada bilo, više se osjećati ‘zaglavljenima’. Pritok energije u i oko vas je sada prejak da bi se to dopustilo, osim ukoliko vi to ne dopustite. Trud bilo koje vrste koji uložite sada mora uroditi uspjehom.

Imajte na umu, ipak, da svatko od vas ‘počinje’ s drugog mjesta i da će svatko od vas imati drugačije ideje kakvi su vaši ciljevi u ovom procesu. Eureka! Sada znate zašto vas je ovdje u milijunima. Stvarajte iz svoje unutrašnjosti, prema svojim najvišim i najboljim sposobnostima, najproduktivjiji i najradosniji život koji možete zamisliti. Pomognite osobi do vas da to isto čini, kako god to izgledalo. Budite u kontaktu, koliko god možete, i što više budete u mogućnosti, sa vašim najvišim razumijevanjem vas samih i vašeg Stvoritelja. Sve drugo će doći na svoje mjesto kako i treba biti, a najvjerovatnije daleko bolje nego što vaša mašta može predvidjeti. A govoreći o vašoj mašti, to je najčudesniji dio vas, pustite ga slobodno i vidite kamo će vas odvesti.

Ukoliko vam se čini da smo malo radosniji nego inače, draga srca, to je zato što mi vidimo, s vašeg gledišta, da ste još jednom došli do prelomne točke, a to ste postigli čak i prije nego smo to očekivali od vas.

Mi živimo u vašim srcima, najdraži, i čuvamo vas u svojim. Razgovarat ćemo s vama vrlo skoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)