INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Tuesday, June 18, 2013

17.06.2013


Ovo je putovanje svjesnosti, draga srca. - Mihael


Photo by Gretchen Hermey

Sada ćemo govoriti o nekima od stvari koje možete očekivati u nastavku vašeg procesa uzašašća. Pitanje je postavljeno ovom kanalu, a samim tim i nama, ”Što je s onima koji su mentalno bolesni, onima u institucijama, onima koji su statiji i odbijaju čuti?” I nadalje, mnogo smo puta čuli pitanja o djeci, roditeljima, psima, mačkama te o dugoj listi drugih. Molimo vas da preradite svoja razumijevanja o tome kakav je ovo proces.

Molim, otpustite svoje ideje o transportiranju u neke svjetove iz snova, u bilo kom obliku, i napuštanju drugih. Sve i svi u ovom univerzumu bivaju dotaknuti rastom kao i širenjem svjesnosti. Nemoguće je biti ne dotaknut.

Imajući to na umu, dragi prijatelji, svaka osoba, svaka životinja i svako biće je na svome vlastitom mjestu sa svojom vlastitom prošlošću i svojom vlastitom budućnošću. Da li želite to budućnost za njih? Čak im je i vaš Stvoritelj dopustio da istraže kreaciju svojom vlastitom slobodnom voljom. Da li mislite da vi posjedujete veću mudrost od te?

Vi ste, kao kolektivna svijest, odabrali usporiti svoje uzašašće da biste poveli sve na svome putovanju. Ovo je putovanje svjesnosti, draga srca. I ta odluka, ta veličanstvena odluka koju ste svi donijeli, jednaka je nečemu zvanom bodhisattva zavjetu. No, dopustite si da shvatite da svjetlo koje prožima vaš svijet u ovom trenutku unapređuje svaku stanicu, svaku molekulu, svaki atom i svaku česticu na njihovom putu.

Svi nisu duplikati jednih drugih sada, a niti će to biti u budućnosti. Ukoliko bi to bio cilj, ne bi bilo potrebe za beskrajnim brojem bića koji čine Jedno. Sada, budući su ovi koncepti malo problematični za vas, budući se nastavljate još uvijek držati svojih ograničenja, željeli bismo vas zamoliti da se sjetite i fokusirate samo na ovu misao. Svatko od vas i svi zajednos te dio Jednoga, i kako dižete sebe, dižete Sve.

To znači da vaše uzašašće pomaže uzašašće svakoga od onih za koje ste pitali na početku ove poruke. Možda ih nećete moći uvjeriti. No, upravo ste vi oni koji im mogu pomoći u njihovom rastu jer vi ne možete ne utjecati na Sve. Molim, stoga, da se ne brinete i ne strahujete te da se naučite fokusirati na svoj cilj. Naučite sebe izgraditi što jasniju sliku svijeta kakav bi željeli za sebe i druge.

Vaš doprinos je cijenjen, važan i moćan. Vi JESTE su-stvaratelji. Zamislite, ukoliko želite, kako vaš Stvoritelj govori: ”Vi ste Ja Jesam koji Jesam.” Zamislite to jer je to istina. I tada se poštujte u skladu s tim. Mi to činimo. I vaš Stvoritelj to čini, također. Naučite se suzdržati od razmišljanja ili govora o sebi samima ili drugima omaložavajući. Onaj što stoji do vas i onaj koji je u vašim cipelama su oboje veličanstvena bića svjetla.

Mi vas ljubimo. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)