INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Friday, June 21, 2013

20.06.2013


Mi slavimo ovo vrijeme sada s vama. - Mihael



Danas bismo vas zamolili da centrirate sebe što je više moguće te da se pripremite za ogomne energije koje ćete primiti tijekom ovog super mjeseca i solsticija. Nastavite se fokusirati na unutarnje promjene na koje ste se koncentrirali i dopustite da same energije obave promjene u vašem vanjskom svijetu, a kojoe mogu te će i biti provedene.

Vaš doprinos, primljen kroz molitve i namjere, je neprocjenjiv, no pokušavanje da se usmjeri ishode pomoću vaših svjesnih umova, nije potreban. Dopustite ogromnim i nepojmljivim energijama i inteligenciji Svega da obavi ono što treba biti obavljeno i stići ćete mnogo dalje nego što biste stigli kad biste sami usmjeravali promjene.

Procjenite, odlučite, namjeravajte i tada dopustite - to bi bio dobar način pristupa stvarima. Ili biste o tome mogli razmišljati kao o odlučivanju vašim svjesnim umom, a zatim prepuštanje vašim višim jastvima da odrade posao. Oni iz istočnjačkih filozofija podučavaju ne-djelovanje, wu-wei, tao i druge načine na koje to opisuju, no vi to naučite pod vašim vlastitim uvjetima. Dovoljno ste sada upoznati sa principima.

Poplava energija koje vam se približavaju dok razgovaramo je enormna. Od vas se ne traži ništa više od namjere da ih prođete i da ih iskoristite što je najviše moguće. Ukoliko to znači, upravo u vašem osobnom slučaju, da trebate leći i odmoriti se, tada tako i učinite. Ukoliko želite plesati s mjesecom, tada to učinite. Dopustite da vas vaše srce i vaše tijelo vode tijekom nekoliko slijedećih dana. No, sjetite se udahnuti te energije u sebe i dopustite im da postignu ono za što su namijenjene. Veliki broj vas je sada dovoljno upoznat sa ovim procesom da biste znali što je neophodno. Podijelite svoju teško stečenu mudrost ukoliko ste zamoljeni.

Oni koji još uvijek spavaju i nemaju nikakve predodžbe o onome što se sada događa mogu postati nestabilni, ne znajući što činiti sa svojim osjećajima. Nije nužno da se vi umješate, pa čak i do razmjera da pustite da svijest o tim stvarima prođe mimo vas.

Rastuća moć vašeg kolektiva sa ujedinjenom namjerom je od velike važnosti za vašu planetu, a i vas same. Udahnite ovu novu energiju u to i nekoliko slijedećih dana će vam se pokazati od ogromne važnosti.

Mi slavimo ovo vrijeme sada s vama. Budite mir. Budite ljubav. Mi smo uz vas uvijek. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)