INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Saturday, June 15, 2013

13.06.2013


Pitanje je, zašto ne vidite promjene koje želite. Zar nije tako? - Mihael

 

Naša današnja tema je, još jednom, ubrazavanje promjene i vaša mogućnost da ih primjetite. Promjena o kojoj govorimo je potpuna. Ona vas mijenja iznutra, a ta promjena razultira promjenama koje su vam izvanjske, barem što se tiče vaše percepcije unutrašnjeg i vanjskog, koje je manjkavo, da se blago izrazimo. Ono što vi doživljavate kao vanjsku promjenu je rezultat unutrašnje promjene koju ste mogli ostvariti za sebe uzlijed povećanog i rastućeg svjetla koje vam je dostupno.

Ne postoji ništa istinski van vas i, naravno, to je zašto vidite promjene oko vas, oko vaše točke percepcije, i vi razumijete, ili ne razumijete, da, naravno, vi niste trebali ništa učiniti u vezi s tim što opažate jer dalje primjećujete sebe i druge. To je više poput iluzije. Postoji ja, da. No, ne postoji drugi.

Dosta sa zagonetkama, kažete? Slaćemo se, za sad. Shvatit ćete stvari ove vrste sukladno vašem vlastitom božanskom rasporedu. Bit ove male vježbe je da vas se motivira da prestanete gledati okolo i razmišljate kako se ništa ne mijenja. Dragi, sve se mijenja. Uvijek se mijenjalo. I uvijek će se mijenjati. Kao što je već prije primjećeno od vaših mudraca, ukoliko postoji jedna jedina konstanta u vašem univerzumu, to je promjena. Pitanje je, zašto vi ne primjećujete promjene koje želite. Zar nije tako?

Vi mislite da takve promjene nisu tu da bi bile opažene? Dakle, one zasigurno jesu i povećavaju se svakoga dana. Ukoliko ih istinski želite vidjeti, i ukoliko ih istinski tražite, neće vam promaknuti. No, ukoliko ste ogrnuti plaštom poricanja o sebi, što je način da se zaštitite od razočaranja, nećete ih vidjeti. I sve dok održavate tu zaštitu, taj prekrivač, iako izjeden moljcima i sav ustajao, nećete ih vidjeti.

Stvari se sada prilično lijepo odvijaju. Pozivamo vas da odvacite taj prekrivač i osvrnete se uokolo. Stvari nisu ni približno tako zastrašujuće jednom kad donesete odluku da očekujete i tražite pozitivnosti koje su oko vas. Čak i naizgled loše vijesti, poput represije miroljubivih demosntracija, mogu se vidjeti u svjetlu pozitivnih utjecaja koji jesu kada promijenite svoju vlastitu perspektivu.

Vi ste, u stvari, dobrano u razdoblju ogromnog i pozitivnog rasta svjesnosti i osvještenosti. Milijuni vas su svjesni promjena koje se događaju u vama samima. Sada može biti vrijeme za vas da otvorite svoja srca i vidite rezlutirajuće promjene u vašem svijetu, no to je odluka koju morate donijeti sami . snaga da to učinite sada vam je dostupna. Ona počiva u vašem srcu. Nastavljamo vam to govoriti. Nastavit ćemo vam to govoriti. Vaš cijeli novi svijet počiva u vašim srcima. U vašim vlastitim svjetovima, dragi, prigrlite ih! Budite anđeli mira, ljubavi i promjene što ste i došli ovamo biti.

Ljubimo vas i poštujemo i razgovarat ćemo uskoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)