INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, June 26, 2013

24.06.2013


Kad bi bilo istina, što biste slijedeće učinili? - MihaelMolimo, prihvatite naše čestitke na prolasku još jedne važne oznake na vašem putu prema višoj svjesnosti, većoj budnosti. Iako se danas sigurno nećete osjećati drugačije nego što ste se osjećali prošlog petka, uvjeravamo vas da jeste drugačiji. Svakoga dana, sata i minute koju sada provedete u energetskom polju koje vas trenutno okružuje, opaža se da cijelo vaše biće postaje sposobnije zadržati više frekvencije koje su potrebne za vaš daljnji rast.

Postoje i oni oko vas koji ne odabiru vjerovati da se ovo događa. Postoje i oni koji prate ove poruke i koji još uvijek razmišljaju da im se ništa ne događa, već samo drugima. No, kao što smo već mnogo puta ustvrdili, ova energija ima utjecaj na sve. Mi se, ipak, slažemo s njima u tome. Kada se otvore mogućnosti da je ovo moguće u ovom vremenu, pozdrave promjene koje su moguće za njih same i osjete zahvalnost za sve što nose, potencijali veće i brže manifestiacije života koji priznaju da žele će vas, kao što biste se vi izrazili, izbaciti iz vlastitih cipela.

Možete imati malo, ukoliko je to ono što dopuštate, ili možete imati mnogo. Vaše želje će biti svo vrijeme poštovane. Ukoliko ste u konfliktu o tome što želite dopustiti, bit će vam dano ono što možete prihvatiti. I, kao i uvijek, dragi prijatelji, vidjet ćete ono u što vjerujete. Stoga je stigao trenutak da rasčistite, za sebe, u što to vjerujete i što to želite.

Kada smo vas učili da ste su-stvaratelji vaših života, to je bilo zato jer je to činjenica. Ukoliko se osvrnete oko sebe, nećete imati problema u to se osvjedočiti u vašem vanjskom svijetu. Zar nije tako? Zar nije prirodno da to bude istina i za vas, također? Isitna je da ste podučavani da vi ne posjedujete takvu moć. I vaše stvaranje je, stoga, bilo nesvjesno. Sada vam se govori da je ta moć vaša. Izgradite ostatak svojih života sa svjesnom namjerom.

Kažemo vam to ne zato da bismo izazvali ikakvu krivicu, ukor ili bilo kakav negativan osjećaj. To kažemo da bi vas potaknuli da počnete zamišljati mogućnosti koje sada postoje pred vama. Nije da se promijnio način stvaranja, već se vaša kreativna energija unaprijedila iz regularne u visokooktansku. Nemojte od nas tražiti da vam to dokažemo. Zagledajte se u sebe i dokažite to sebi sami.

Ukoliko to već ne znate, igrajte se igru ”kad bi to bilo istina”. Kad bi to bilo istina, što biste slijedeće učinili? Započeti taj proces izražavajući namjeru i zahvalnost onome kojeg nazivate svojim Stvoriteljem ne bi bilo pogrešno, već počnite i vidite gdje će vas to dovesti. Zapanjit ćete sami sebe. Tražeći vaše vodiće i anđele za pomoć, također je dobra idjea, osobito ukoliko vjerujete da postojimo. Da, smiješimo se na to. Mi živimo za tu mogućnost, dragi prijatelji. Nije nužno da budete u životnoj opasnosti da bismo mi uskočili. Samo zatražite.

I još jedna stvar, molim vas da počnete uzimati u obzir oprostiti si za ono što jeste. Obećajemo da je svatko od vas ponaosob prekrasno čudo.

Ljubimo vas neizmjerno. Razgovarat ćemo uskoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)