INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, June 5, 2013

02.06.2013


Vi ste, moji dragi prijatelji, oni koji će provesti ove promjene. - MihaelDanas ćemo se još jednom fokusirati na temu promjena u vašem svijetu. Ukoliko ste među onima koji najviše infomacija stječu putem televizije i novina, tada ste vjerovatno previdjeli nekoliko naznaka vezanih za ono što ćemo vam reći. Ukoliko ste također, ili isključivo, dobivali informacije iz onoga što se naziva alternativnim medijima, tada ste možda počeli slagati malo drugačiju sliku o onome što se događa u ovom razdoblju.

Naznake o predstojećoj promjeni su vam dostupne da ih vidite, ukoliko ih želite vidjeti. I, kao što smo vam rekli u nekoliko navrata da očekujete, oni počinju dobivati na zamahu sami od sebe. Koristili smo pojmove poput snježne grude i lavine. Dakle, možda još nisu dosegli takve proporcije, no hoće. I mi ćemo imati nešto u vezi s energijama i podstrecima koji su stvorili klimu u kojoj će se ovo dogoditi.

No vi ste, moji dragi prijatelji, oni koji će provesti ove promjene, oni koji će ih ostvariti. Sugeriramo vam da počnete čitati i slušati što se događa oko vas novim pogledom. Počnite čitati iza onoga što vam je rečeno, kao i dublje od toga. Neće vam biti još biti rečeno jasnim riječima, iako će i to stići uskoro.

Sugeriramo vam, također, da vi u sjevernoameričkim zemljama počnete gledati van svojih granica jer mnogo se toga događa što vam nije rečeno negdje drugdje, a za sada se nedovoljno stavlja nagalasak na utjecaj toga na vaš svijet.

Postojalo je razdoblje kada ste gotovo uvijek određivali smjer razvoja događaja u svijetu. No, postoji rastući utjecaj koji to poništava i bilo bi od koristi to razumjeti. Pred vama su ogromne promjene, dragi. I, ne, nisu zastrašuće ili katastrofične. Radije, vaš svijet će se početi mijenjati u onaj obilja i ljepote ne samo za nekolicinu njegove djece.

Ako možete pronaći samo jednu stvar da je slavite svakoga dana, učinit ćete da se i vi osjećate bolje, a i da pridonesete napretku koji tražite. Čuvajte te dobre vijesti u svome srcu, njegujte ih i dijelite ih. Još jedna stvar koju vas potičemo da činite jest da promotrite što želite od situacije, a ne što ne želite. Budite za nešto, a ne protiv nečega drugog. Mislimo da sada razumijete taj koncept.

Budite radosni i dobro, a mi ćemo razgovarati uskoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)