INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Sunday, June 30, 2013

28.06.2013 Ljubav izbija


Ljubav izbija - MihaelPozdravljamo vas danas s vijestima da se vaš svijet, barem onaj dio svijeta koji nije u poricanju, mijenja. Pažljivije promatrajte oko vas nego što donose nacionalne i internacionalne vijesti. Mnogi od vas su ih prije nekog vremena posve prestali pratiti. Pogledajte čak i prilike koje se stvaraju djelovanjim onih dovoljno hrabrih da izazovu dugo prevladavajuće stavove koje želite izmjenjene.

Kratkoročno, možda se neće manifestirati svaka od tih promjena. Dugoročno, draga srca, sve će se odigrati. Sve služi buđenju onih koji slušaju o njima, pa čak i više.

Pogledajte ono što nazivate svojim društvenim medijima: Koliko se brzo tamo mijenjaju stavovi i razumijevanja? Da, čak uprkos onima koji to odbijaju priznati i uprkos onima koji su plaćeni da to potkopaju. Neki još uvijek misle, vidite, da imaju moć utjecati na to kako razmišljate, no mi vas uvjeravamo da moć da utječete na to kako razmišljate je samo vaša, ukoliko tako odlučite. Mi tako tvrdimo jer, uz dodatak vašoj vlastitoj moći, vi ste zazvali nas i aktivirali našu. Oni pokušavaju zagurati prste u pukotinu, kao što vaša priča govori, no otkrivaju da imaju samo deset prstiju, a da se pukotine stvaraju na nebrojenim mjestima.

Ljubav izbija. Mir i sloboda će zasigurno uslijediti. Za one kji nastave inzistirati da se ništa ne događa, mi imamo ovaj odgovor. U krivu ste. Žao nam je, no u krivu ste. Unutarnje promjene milijuna ljudi se sada doista događaju. A to, moji prijatelji, je no od čega su sazdana vaša društva i vaš svijet. Sve je odraz vas samih. A vi ste sada u vozačkom sjedalu.

Ukoliko se nadate, vi ste moćni. Ukoliko vjerujete, još ste moćniji. Ukoliko vidite, osjećate, znate i volite, vi ste najmoćniji od svih. Sada se udružite i pokažite sami sebi što sve možete ostvariti u miru i ljubavi. Budite vaš novi svijet i zatim promatrajte kako se pojavljuje pred vašim očima. To je ono tko jeste. To je razlog zašto ste ovdje.

Razgovarat ćemo opet vrlo skoro. Dobar vam dan, dragi. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)