INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Saturday, July 6, 2013

03.07.2013 Neka vaše molitve budu za svakoga


Neka vaše molitve budu za svakoga. - MihaelDanas želimo govoriti o uzdržanosti onih na pozicijama moći da odstupe sa svojih pozicija čak i kad su suprotstavljeni volji mase ljudi kojima misle da vladaju.

Bivate osvještavani o tim protestima preko vaših društvanih mreža i alternativnih izvora vijesti čak iako je se o njima iznimno malo govori u vašim novinama ili vašim televizijskim mrežama. Zbog vas, potičemo vas da kombinirate sva izvješća koje vidite u što potpuniju sliku možete. Postat ćete svjesni da je to zaista veliki pokret te da to nije promaklo pažnji onih koji vas koji bi vas kontrolirali iza zatvorenih vrata.

Naša poruka danas je dvojaka. Prvo, ukazali bismo ljudima iza zavjese da ova sila postaje toliko velika da je nikako neće kontrolirati. Zauzdavajući plimu na jednom mjestu neće zaustaviti plimu kao takvu.

Drugo, onima među vama koji podržavaju i mole za uspjeh koji se javlja, željeli bismo istaknuti slijedeće. Čak iako u velikoj većini, vi možete silom vratiti sebi ogromne resurse koji ste dali svojim vladama. To uopće nije poželjno. Možete i postići ćete svoje ciljeve mirnim putem, ako tako odaberete. Vaše mirne akcije će sigurno osvjetliti one koji stoje na putu vašeg mirnih postupaka u najgorem mogućem svjetlu. I to je nešto čega su svjesni.

To je razlog zašto ponekad ubacuju agente u vaše redove da bi potaknuli nasilje. Budite svjesni takve taktike i razotkrijte ih kad god ih vidite. Za one koji nisu direktno uključeni, a mi bismo voljeli kad bi to mogli biti svi vi, molimo, podržite miroljubiv i ljubeći uspjeh svakim otkucajem vaših srdaca. Uvjeravamo vas da i kad bi to bilo sve što se dogodilo, bilo bi dovoljno da osigura ishod. Ipak, šaljite bezuvjetnu ljubav svima uključenima.

Naglašavamo ‘bezuvjetno’ i ‘svim uključenima’. Ne postoji nitko uključen na bilo kojoj strani tih situacija tko nije božansko dijete univerzuma, bez obzira na njegova ili njezina uvjerenja ili postupke. Stoga, neka vaše molitve budu za sve. Možda da pustite svoje molitve da budu upućena za prekrasan novi svijet koji vi i oni gradite.

Pozovite u podršku bilo koga ili sve od nas i sigurno ćete je dobiti. U svojim srcima njegujemo ljubav i divljenje za svaku dragu dušu koja se postavila na vašu Zemlju u ovom vremenu. Vi jeste Nova Zemlja. Budite sigurni, dakle, i u miru.

Dobar vam dan, dragi prijatelji. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)