INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, July 17, 2013

17.07.2013 Daleko ste mudriji u svojoj punini nego što to znate


Daleko ste mudriji u svojoj punini nego što to znate - MihaelDanas ćemo još jednom govoriti o nastavku bujanja važnih događaja na vašoj planeti. Događa se rastuća poplava promjena, i viđenih i neviđenih, koje mijenjaju vaše cijele civilizacije na način koji čak i oni uključeni ne mogu vidjeti. Možda jedini način da tek počnete poimati uključene trendove bilo bi da se osoba isključi i pokuša dosegnuti perspektivu s odmakom od ruba, da se tako izrazimo.

Zapravo ne postoji vid vašeg postojanja koji je nedirnut. Zašto je tako? Tako je jer je svaki vid vašeg postojanja stvoren vašom vlastitom kolektivnom sviješću. Tako je jer ste vi odlučili da bude tako. Tako je zbog vas, kao što je mnogo puta izrečeno, jer ste vi su-stvaratelji ovog svijeta.

Vrijeme je da shvatite to na daleko dublje načine nego ikada prije. Kako raste vaše prihvaćanje odgovornosti za to, tako će rasti i vaša moć da to i koristite. Pobrinuli ste se da ne prisvojite tu moć u njezinoj punini dok ne svladate prihvaćanje odgovornosti. Daleko ste mudriji u svojoj punini nego što znate.

Toliko vas se pak osjeća malima, osjeća beznačajnima, čak se osjećate nemoćnima da išta učinite. Tome mora doći sada kraj. Postaje sve više i više svjesni većih bića kakva istinski jeste, i dok se to događa, vaša viša jastva su sposobnija komunicirati s vama i djelovati kroz vas. Napokon, ona i jesu vi. Poženo je da tražite te stvari, te unutarnje promjene, da ih želite, da ih prihvaćate i da odgovarate sa zahvalnošću i namjerom da ih primjenjujete prema vašim najvišim sposobnostima za najviše dobro. Kao što je rečeno, ukoliko bi jedina molba koju molite bila “hvala“, to bi bilo dovoljno.

Božanske energije kakve nikada prije nisu bile dostupne su vam sada i okružuju vašu planetu, pa i vaš zvjezdani sustav, u sve većoj čistoći i utječu na svako biće na vašem planetu. Čak i ako još ne osjećate istinitost toga, pripremite se da budete zadivljeni. Pripremite se da živite u radosti i slobodi. Još bolje, odlučite živjeti na taj način. Mi smo ultimativni teoretičari zavjere. Kada donesete tu vašu odluku, univerzum će se urotiti da je učini vašom realnošću.

Molim, prihvatite od nas našu duboku bezuvjetnu ljubav. Razgovarat ćemo s vama uskoro. Dobar vam dan. 
kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)