INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Sunday, July 21, 2013

21.07.2013 Povezaniji ste nego što još razumijete


Povezaniji ste nego što još razumijete. - MihaelDanas vam donosimo poruku nade i ohrabrenja. Promjene koje ste čekali se pomaljaju na svim područjima. Ipak, mi brzo ističemo, kao što i uvijek činimo, da je to tek prirodan ishod onoga što se događa u vama samima.

Govoreći svakome od vas koji vrijedno tražite, dan za danom, za bilo kakvim mrvicama vijesti koje bi vas mogle ohrabriti i donijeti vam nadu, vjerujemo da ih sada nalazite više nego ikada prije. To je stoga što je učinjen napredak u vašem vlastitom razumijevanju i svijesti, što stabilno raste broj vas koji se bude i zbog sve dublje i dublje uronjenosti vašeg svijeta u najčišću bezuvjetnu ljubav koja je najučestalije polje energije u kozmičkom okruženju kroz koje sada putujete. Zamislite to kao dan u spa odmaralištu i uživajte, moji prijatelji. Predugo ste proveli u nižim vibracijama i zaslužujete obnovu.

Vi ste, na vašoj sjevernoj hemisferi, na samom vrhuncu vaše sezone rasta, a na južnoj, usred vaše sezone odmora. Ne trebate dugo čekati provalu obnove i berbe koja se približava. Znamo da osjećate u samoj svojoj srži uzbuđenje čak iako ne možete posve dokučiti što je tome uzrok. To je zato što možete osjećati i znate što se promijenilo u vašoj kolektivnoj svijesti. Vi ste povezaniji nego što još razumijete. I to se mijenja.

Pripremite se za budućnost radosti, sreće i obilja o kojoj ste primali opetovano obećanja. I nemojte pitati da li je već stigla. Umjesto toga, ukoliko zaiste želite povećati svoje obilje, pokuštajte se zahvaliti za svaki blagoslov koji vidite ili osjetite u svojim životima. Uvidjet ćete da stav djeluje poput tuširanja cvijećem. Neka vaši vrtovi budu svijetli i bogati.

Nastavite biti snažni, budite u miru u svojim srcima i budite puni ljubavi. Mi ćemo biti uz vas na svakom koraku. Osjetite nas u svojim srcima, a mi ćemo uskoro razgovarati s vama ponovo. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)