INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Monday, July 29, 2013

25.07.2013 Ljubite to što jeste


Ljubite to što jeste. Bit će još vječnosti da ljubite ono što želite postati. - Mihael



Danas vam usmjeravamo pažnju na dva poznata koncepta koja biste sada mogli daleko lakše razumjeti i osjetiti njihovu istinu nego ikada prije. Prvi je da je svatko od vas ponaosob, kao i cjelina, dio jedne svijesti, jednog polja svjesnosti.

Drugo, i to ono koje vas sada potičemo da doista osjetite njegovu istinu, jest da ste daleko više nego fizičko tijelo koje ste odabrali nastanjivati. U stvari, vaše tijelo je u polju koje ste vi, a ne obrnuto.

Ovaj koncept vam vjerovatno nije nov, no sa energiziranjem vaših polja, koje se sada odigrava, vrlo je moguće, ukoliko zatvorite svoje oči i usmjerite svoju pažnju na ovu mogućnost, da ćete s lakoćom moći razlučiti, prema osjećaju svoje vlastite energije, istinitost toga. Ono što ste sposobni osjetiti u ovom razdoblju, za većinu vas, još uvijek će predstavljati tek naznaku početka, budući vam kažemo da se vaše energetsko polje proteže u beskrajno jedinstvo, no to će biti početak.

Provedite vremena u tome. Dopustite svojoj mašti da se time poigra. Provjerite kamo će vas ona odvesti. Osvijestite kako vas ova druga ideja vodi ravno do prve, a to je da ste svi dio jedne svjesnosti. I, sada kad ste tamo, dopustite da što više sveukupnog značenja uđe u vaše umove jer se u ovom razdoblju možete s time nositi. Bit će još mnogo toga, sigurno, no ponovo, ovo je početak.

U prostoru koji jeste, koji vidite, neodvojeni od njega, neodvojeni od nje, i ne odvojeni od bilo koga od nas. Možemo li predložiti da, iz ovog prostora, dopustite bezuvjetnoj ljubavi da prožme cijelo biće koje jeste, koje mi jesmo? Upijte to u svoju dušu, u svaku svoju stanicu. Ponovo, provedite vrijeme u tome. Ljubite ono što jeste. Bit će još vječnosti da ljubite ono što želite postati. Danas ljubite ono što jeste u zahvalnosti i poštovanju. Ono što vi nazivate Stvoritelj to i čini. Zar bi vi mogli manje?

Dobar vam dan, moji najdraži anđeli. Idite u miru i ljubavi. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)