INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, July 8, 2013

07.07.2013 Samo pokažite svoju ja-sam-dijete-Stovritelja kartu i ukrcajte se


Samo pokažite svoju ja-sam-dijete-Stovritelja kartu i ukrcajte se. - MihaelKako ste prekrasno složena bića što su spremna reći da se stvari ne događaju onoliko brzo koliko biste željeli, pa ipak misleći da nemate vremena sve pozavršavati. Nije niti čudo da povremeno zabavljate čak i sebe. Dopustite da promotrimo stvari iz druge perspektive, hoćemo li?

U ovom razdblju se događaju promjene u svakoj čestici kreacije. Ne postoji biće, mikro, makro ili kozmičko, sa vaše točke gledišta, koje nije dotaknuto. Svaki atom koji poimate, svaki životni oblik na vašoj Zemlji i svaki planet vašeg sustava prolazi veliku promjenu. Vaši znanstvenici su prilično svjesni toga, čak iako vam o tome ne govore. Neki se boje, neki su zbunjeni. Nikada nisu vidjeli i ne razumiju ono što sada opažaju. Neki drugi misle da oni znaju, no mi bismo ih potaknuli da kažu da nije tako.

Postoji relativno trenutna promjena, evolucija, uzašašće, pred vama. No vi, dragi prijatelji, bivajući kompleksnim bićima kakvi već jeste i sposobnima izumiti stvari poput podjele vremena, sposobni ste to opažati tako detaljno da se jadate što nema promjene. Dakle, moji prijatelji, dopustite da vam kažemo da, ukoliko postoji jedna konstanta u vašem univerzumu, to je promjena. Vi jednostavno ne možete živjeti u jednom trenutku koji je poput bilo kojeg drugog trenutka koji je prošao ili će se ikada dogoditi. Tako da, u osnovi, svi vi govorite: ”Nesretan sam zbog stanja stvari onako kako ih ja poimam. Želim više za sebe. Da li smo stigli?” I naš odgovor bi bio: ”Sve dok se nastavljate držati vaših dragocjenih gledišta, nećete opaziti promjene koje želite.” No, ne želimo to reći.

Mi to ne govorimo jer svaki atom, molekula i stanica u vašim tijelima prolaze istu promjenu kao i sve drugo o čemu smo govorili. Vi ćete imati svijet svojih snova čak iako vam se čini da se put do tamo otegnuo.

Mnogi koji prate ove i druge poruke su svjesni, osjećaju i uživaju u mnogo osobnih promjena. Kao što smo prije govorili, to je ono što pokreće vašu planetu. Zašto? Jer je pogonska sila vaše planete čovječanstvo. Mala digresija, vodili ste je u krivom smjeru. I čovječanstvo je nešto što postoji samo kao skup pojedinaca. Drugim riječima, vi odlučujete što se događa. Stoga, žalbe o stanju stvari vas neće dovesti tamo gdje želite biti. Pa ipak nas vidite kako naizgled slavimo vaš napredak.

Dakle, dragi, osvrnite se. Pogledajte dalje od svojih predkoncepata. Vi se krećete. Stvari se mijenjaju. A vaš unutarnji, kao i vanjski svijet, bivaju znatno poboljšani. Ljubav i blagoslov onima koji to prolaze iz prve ruke. I još više ljubavi i blagoslova onima koji to još nisu iskusili. Istinski je vrijeme da počnete usmjeravati pogled na sebe.

Naše obećanje je ovo, ukoliko se počnete zagledati u svoja srca, ukoliko počnete dnevno tražiti promjene o kojima govorimo u sebi, pronaći ćete ih. Vi niste manje vrijedni. Niste nedostojni. Niste napušteni. Samo pokažite svoju ja-sam-dijete-Stvoritelja kartu i ukrcajte se. Bit ćete pozdravljeni raširenih ruku. U tom trenutku odgovor na vaše pitanje, da li smo već stigli, promijenit će se iz ‘ne’ u ‘da’. A oni koji su već na ovom vlaku, dopustite da vam kažemo da ćete biti zadivljeni vidjeti koliko drugih pronalaze svjetlo svakoga dana.

Budite u miru i susretnite nas u svojim srcima. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)