INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, July 1, 2013

30.06.2013 Mi ne možemo ispostaviti kacige


Mi ne možemo ispostaviti kacige. - MihaelVrijeme je da popričamo o pokretima koji se pojavljuju u vašim društvima. Drugi su tako postupili. Čak su i druga kanaliziranja tako postupila. No, mi smo tu temu tek dotakli. Ovo može biti kratka poruka, no vjerujemo da ćete o njoj promisliti i uzeti je u obzir.

Sada oko sebe vidite izvješća o mnogo prevrata. Izvještava vas se o nemirima, masovnim protestima, propasti vlada. Obavještavani ste gotovo na dnevnoj bazi o planovima i tehnologijama kojima je svrha da vas se kontrolira još više nego što ste sada kontrolirani. U beskraj ste bombardirani sa pričama o pustošenjima svih vrsta, većina kojih se, ako smijemo istaknuti, odigrava mnogo tisuća kilometara dalje od vas. Ukoliko pratite te stvari, vrlo vam je lako da se izgubite u osjećajima sumnje, straha i depresije.

Većina onih koji prate ove poruke, ne svi, no većina, naučili su balansirati što će pustiti u svoju svijest i ostati puni nade te usmjereni na sebe. Čak i tako, imamo poantu koju želimo istaknuti u vezi sa svim tim.

Vi ste, u sadašnjosti, počeli rekonstruirati vaš svijet u vrstu mjesta za kojim je velika većina vas čeznula i molila se tijekom posljenjih nekoliko tisuća godina. Tražili ste to, a sada je vrijeme da se to dogodi. Vaš svijet je sada gradilište, moji prijatelji. No, mi ne možemo oko njega podići sigurnosne ograde da bi vas spriječili da iskusite previranja. Mi ne možemo ispostaviti kacige. Živite u samom središtu radnog područja. Ono što možemo učiniti jest pomoći vam da se sjetite istine o tome što se događa ukoliko našim riječima date samo malo kredibiliteta.

Sve što sada vidite, bez obzira kako izgledalo na površini, upotrebljava se da bi se ostvarile promjene koje želite i, zapravo, stvarate sami za sebe. Tako da, ako morate vidjeti još više uznemirujućih stvari, a sigurno smo mišljenja da ne trebate zakopati svoje glave u pijesak, kako običavate reći, tada vas molimo da potražite za moguće puteve na koje vi možete pridonijeti željenom ishodu. Većinom, pokušajte ostati budni u ovim vremenima promjene u svijesti svijeta koji to ostvaruju. One su sigurno imale veliki utjecaj na vaš, zar ne?

U međuvremenu, nastavite raditi na svom vlastitom rastu i ponudite kakvu god možete ljubav i utjehu drugima. Takvu ljubav, koju nudimo, JEST novi svijet za kojim čeznete.

Budite u miru u svojim srcima, dragi prijatelji, draga obitelji. Razgovarat ćemo skoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)