INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Saturday, January 5, 2013

04.01.2013Činite ono što je na vama da činite, no uvijek imajte u srcu poveznicu sa cjelinom. - MihaelJoš jednom vas pozdravljamo i želimo nastaviti s našim objašnjenjem vaših trenutnih okolnosti. Većina vas se počela dizati iz onog što biste mogli opisati kao ‘kukavičluk’. Vi doista imate prekrasne riječi. Dakle, što se treba činiti?

Samo je nužno da održite svoj fokus na vašem unutarnjem jastvu, na sve jačem i jačem povezivanju s vašim srcima. Naučite djelovati s te pozicije. Shvatit ćete da mnoge stvari koje će se dogoditi su znanje o onome što slijedi i pristizanju okolnosti koje će omogućiti pokret. ‘Hrabrost’ ili ‘vjera’ ili kako god vi to željeli nazvati, ono je što će biti nužno da se napravi prvi korak, naći ćete ih na istom mjestu gdje ste našli tu spoznaju. To nisu jednostavne stvari, moji prijatelji… osim ako jesu. To su koraci majstora. Majstori ne trebaju uvijek ostvarivati stvari koje mijenjaju svijet. Majstori moraju poduzeti prvi korak, a potom i drugi. Trebate razumjeti i da ste tu gdje jeste jer upravo odalte treba biti učinjen prvi korak. Postoje mnogo bilijuna vas u ovom trenutku, svatko od vas u poziciji da poduzme prvi korak. Vi samo trebate brinuti o svom vlastitom.

Zamislite svijet sutrašnjice u kojem je svatko danas poduzeo taj prvi korak. Postoje prvi koraci koji se danas čine, dragi prijatelji, kao i oni drugi, pa doista, neki od njih su veoma blizu onim posljednjima. Samo se brinite o onome da ostvarite ono što vam leži na srcu. Ostatak će biti posve dobro odrađen od strane vaših kolega.

Sada ćete shvatiti da, dok se otkriva da su sve prošle prepreke uklonjene, mnogo toga počinje biti ostvarivano, a čemu ste svjedočili za života. Također ćete shvatiti da prepreke vašem osobnom rastu više nisu na snazi. Ova godina će vam otkriti koliko ste vi i vaši ljudski drugovi moćni. No, konačni koraci neće biti poduzeti prvi, kao što nikada niti nisu bili.

Mnogo puta uviđate da je nužno da se vratite u svoja srca i da obnovite svoju snagu. U tim trenucima, nemojte nas zaboraviti zamoliti za pomoć. Završite svaki dan zahvalnošću za ono što ste učinili ili naučili i započnite svaki dan sa zahvalnošću za nove prilike koje vam donosi. Činite ono što je na vama da činite, no uvijek imajte u srcu poveznicu sa cjelinom.

Da ovo nije obična godina postat će uskoro očito. Mislimo da počinjete shvaćati kako postajete veoma osobiti i prekrasni. Mi smo preradosni onim što činite.

Nemojte ste kuditi zbog potrebe za mrvom osvježenja tu i tamo. Bilo je to dugo, dugo putovanje. Uvijek ste ponovo ustali i ponovo ušli u ring. Znamo da nećete odustati sada kada su plodovi vašeg truda tako blizu. Imate našu najdublju ljubav i poštovanje dok gradite sada svijet nikada prije viđen.

Nastavit ćemo često s vama razgovarati, dragi prijatelji. Dobar vam dan. kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/12/16/you-have-not-begun-to-see-all-that-is-in-store-for-you-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)