INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, November 28, 2012

Mihael - 27.11.2012 - Ron Head


Opazite prve kaplje čarobne promjene i u srcima znajte da slijedi velika poplava - Mihael


Mi u ovom razdoblju opažamo vaše prekrasno isčekivanje i vaša napore da se pripremite za prolaz 12-12. Molim vas, nemojte si dozvoliti ući u energije stresa zbog toga, dragi. Vaš kurs je određen vašom željom i namjerama.


Radimo uz vas svakoga trenutka, osobito tijekom vaših ciklusa sna. Vi ste sada toliko snažno u toku da biste morali moći dopustiti si da se prepustite struji. Molili bismo vas da koristite tri slike tijekom slijedećih nekoliko dana.


0 Prvo, molim vas osigurajte, koliko god često mislili na to, da se čvrsto uzemljite u energije vaše drage majke zemlje. Naš kanal koristi sliku široko razgranatog korjenja poput onog u velikog drveća. To će dobro funkcionirati ukoliko nemate neku svoju sliku. 


Slijedeće, dok osjećate prekrasan tok bezuvjetne ljubavi kako vas okružuje, molim vas da se vidite kako je dijelite sa cijelom mrežom svjetloradnika diljem planete. 


I konačno, udahnite u svoje srce, pronađite svoju ljubav i zahvalnost za sve što se događa i pošaljite tu zahvalnost izvoru vašeg života. Budite zahvalni za sve što jeste i za sve što postajete. Ono što osjećate u tim trenucima, dopustite si da u to utonete, lebdite na tome, upijete to u svaku stanicu vašeg bića. 


Neki od vas, većina vas, dobiva trenutačne bljeskove, naznake, trenutke nadahnuća u ono što vam se približava. To će ekspandirati, u nekih sporo, eksplozivno u drugih. Uživajte u njima, radujte se u njima, no možda ih za sada još držite tiho u svojim srcima. Neka njihova energija raste u vama. Znat ćete kada ih podijeliti. 


 U međuvremenu, kako se približava tsunami unutarnjih promejna, molim vas, čekajte ga sa radošću i ljubavlju. To je, napokon, odgovor na vaše kolektivne molitve i nade bilijuna tijekom velikog raspona vaših vremenskih ciklusa. Opazite prve kaplje čarobne promjene i u srcima znajte da slijedi velika poplava. 


 Čvrsto nas sada držite za ruke i pripremite se zakoračiti u svoju budućnost. Čuvajte nas u svojim srcima kao što i vas čuvamo u svojima. Dobar vam dan. 


Kanalizirao: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni

http://oraclesandhealers.wordpress.com/category/michael/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)