INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, February 6, 2013

06.02.2013Nikada niste zaboravljeni, dragi - Mihael 

   
Danas ćemo opet govoriti o energiji, no ograničit ćemo se na razgovor o onim energijama koje su se nakupljale prilično mnogo vremena oko vaše zemlje da bi utjecale na sva bića voljna slijediti svoje puteve uzašašća. Vi ih znate, osjećate ih i do sada su mnogi od vas naučili ih prizvati i koristiti ih do njihovih najviših potencijala.

Mi govorimo o energijama i raznim tipovima i frekvencijama energija koje su istinski prisutni, no u istini sva energija je u svojoj osnovi čista i bezuvjetna ljubav Stvoritelja. Nadalje, sve je Jedno. Osnova je toga da vas osvijesti u sve više i više realizacije te najosnovnije istine, stoga je ova poplava energija u tako visokim koncentracijama dovedene k vama. Da budemo precizniji, vi ste dovedeni u sve više i više koncentracije nje same. I kao i energetski potpis vaše planete i svega na njoj raste, vi ste privučeni u još viša stanja. Zamislite grafičku krivulju koja je bila prilično mirna i počela se dizati u sve većoj okomici te sada nastavlja gotovo posve okomito. Kada bi to bio zaplet vaših sredstava, zar to ne bi izmamilo osmjeh na vaše lice? Dakle, upravo tako izgleda njezin potencijal. S vremenom će tako biti za svakoga od vas, dragi prijatelji, no mi ćemo vas još malo pogurkati da bi vas ponukali da malo brže to ostvarite.

Podsjećamo vas da vi to možete pozvati i prihvatiti u sebe. Možete izraziti svoju zahvalnost za ono što vam to nosi, očigledno ili ne. Možete se zahvaliti na onome tko postajete i kakvima ćete postati. Sve te stvari će to učiniti daleko lakšim za vas i ubrzati cijeli proces. Udubljivanje u bilo kakve nelagode uz put, na žalost, polučit će suprotan učinak. No, možda je vrijeme da progovorimo o nekoliko drugih stvari kojih biste trebali biti svjesni.

Mnogi od vas vide druge kako radosno skakuću na ovom putu i pitaju se zašto se čini da vi uopće ne napredujete. Da li vam možemo ponuditi sada neke mogućnosti za ispitivanje?

Dopustite da prvo razmotrimo najlakšu. Možda imate ugovor za ispuniti. Možda postoji ugovor između vas i drugih da pomognete jednoj ili objema uključenim stranama da postignete nešto u ovom životu, a što još nije okončano. Vrlo često ti ugovori nisu nimalo laki za pojmiti kako se to čini vašim svjesnim umovima i upravo tako često postoji korist za obje strane ili, u nekim slučajevima, rekli bismo - sve strane. U tim slučajevima, nastavite činiti najbolje što možete da budete što bolji možete i da se otvorite tim promjenama koje se događaju. Ono što će se nepogrešivo dogoditi jest da, kada vaši ugovori budu ispunjeni, vaš zamah će vas odapeti naprijed vrtoglavom brzinom. Nikada niste zaboravljeni, najdraži.

Problematičiniji, draga srca, su oni koji su na određenoj razini odabrali da se ne otvore promjeni iz ovog ili onog razloga. “Zašto bih to učinio/la?“ govorite. Možda da razmotrite pitati se: ”Zašto sam to učinio/la?“ Da li je tako ugodnije? Da li se bojim promjene? Postoji mnogo razloga zašto kao i onih među vama koji se osjećaju ‘zaglavljenima’.

I niste vi zapravo zaglavljeni. U nekom trenutku počet ćete se kretati ukoliko to želite. No, ukoliko zaista želite krenuti sada, trebate pronaći načina suprotstaviti se stvarima u sebi i sagledati ih kao ono što jesu. Vidjeti ih sve što je potrebno. Jednom kada to učiniti, slijedeće korake poduzet ćete gotovo automatski, a tražiti pomoć je prvi očiti korak. Svakoga puta kada jedno od vas, draga braćo i sestre, poduzme taj prvi korak, naša se srca raduju. Tada naš posao postaje pravi užitak. No, ne bojte se, ljubljeni, ukoliko želite krenuti na ovo putovanje, krenite svojom voljom. Vrijme je. Dopušteno razdoblje za ovu iluziju da vas drži zatočenima stiglo je kraju.

Nastavit ćemo s našim razgovorima uskoro. Dobar vam dan i kročite u miru i radosti. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)