INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, February 11, 2013

10.02.2013Kročite u radosti, dragi - Mihael
   


Sada je vrijeme da čovječanstvo počne stvarati vaš novi svijet. Prošli ste uspone i padove inicijalnog razdoblja žestokih nadogradnji vaših energetskih i tjelesnih sustava i sada ste spremni krenuti na pravi posao koji ste ovamo došli obaviti.


Neki od vas su već odabrali projekte i ideje na kojima će raditi. To je prekrasna stvar. Ne dopustite da vas na bilo koji način odvlačimo od takvih stvari. Glavni posao za većinu vas u ovom razdoblju jest, napokon, rasčistiti bilo kakav, a i sav stari nered iz vaših umova i života. Zatim se pitajte što zaista želite postići od tog trenutka pa nadalje.

Ne obazirite se na svoje godine, vaše ‘kvalifikacije’ ili bilo što drugo, već samo na istinsku želju svoga srca. Vi možete spasiti nacije, draga srca, ili možete imati utjecaj na obitelj, čak i na pojedinca, tijekom vašeg vremena ovdje. No, kakv će efekt toga biti na budućnost ovog svijeta, vi niti ne možete početi razaznavati. Koliko je dobročinstava, riječi mudrosti ili gesta susosjećanja, potpuno nepoznato onima koji od njih imaju koristi, okrenulo ljude, nacije i povijest u prošlosti? Priče o tim stvarima vas opčinjavaju iznova i iznova.

Bit tih priča jest da vi možete biti onaj/ona koji će stvoriti to slijedeće čudo. No, da bi to ostvarili, morate biti spremni. Kako ćete postati spremni, da li imate predodžbu? Samo nastavite postojati i postanite najbolje vi koje uopće možete zamisliti za sebe da možete postati. Nitko ne može od vas tražiti više od toga. Nitko od vas ne očekuje više od toga. To je, napokon, razlog zašto ste ovdje. Da li znate koji bi vaš doprinos mogao biti? Sigurni smo da ne znate.

Vi volite afirmacije, primjećujemo. Iskušajte ovu, ako vam je volja. ”Ja sam tamo gdje trebam biti, kada trebam biti i činim ono što trebam onda kada je to potrebno.” Dopustite da se mi, i vaš život, pobrinemo za ostalo.

Još toga bismo trebali danas prodiskutirati, no dovoljno je za danas. Ostanite uzemljeni i zahvalni za sve čime ste sada obasuti. Da, nastavlja rasti intenzitetom, no, kao što smo vam rekli, vi postaje sve sposobniji i sposobniji to asimilirati.

Kročite u radosti, dragi. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)