INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Tuesday, February 26, 2013

26.02.2013


Riječ je o… nezaustavljivoj sili o kojoj smo tako često govorili - Mihael 
   
Danas se vraćamo na temu kanaliziranja.

Trebali biste primjetiti nekoliko stvari u porukama koje čitate u ovom razdoblju. Prvo je da te poruke postaju sve jasnije i jasnije. Također biste trebali primjetiti da postoji jasna razlika između onih koje nadahnjuju duh i onih koje vas ostavljaju zbunjenima ili malodušnima. Nadamo se da uopće ne pridajete pažnju onima koje promoviraju strah.

Slijedeće, bit ćete sve više i više iznenađeni odazivom koji osjećate iznutra. To je direktan rezultat i energije ljubavi koja potiče te promjene unutar vas kao i dopuštenja koje si dajete da se promjenite u skladu s verzijom vas samih koju doživljavate kao poželjniju. Vi znate, napokon, da morate razvući lice u osmjeh kojim ste namjeravali prikriti svoj pravi identitet za ovaj posljednji čin. Vrijeme se približava da odbacite maske i poklonite se. Sigurni smo u valove ovacija koji će odzvanjati u tom času.

No, ono na što vam želimo danas obratiti pažnju, možda snažnije nego ikad prije, jest neprestano zbližavanje ili fokus velikog broja kanala oko važnije teme. Neki od njih, naših glasnika, čitaju materijale drugih, drugi čvrsto ustraju namjerno nesvjesni o tome što drugi rade. Kako bilo da bilo, moći ćete vidjeti među njima veći fokus na unutarnji svijet vašeg duha i metamorfozu koja se pojavljuje u vašoj svijesti tijekom ovog razdoblja. Iz toga, molimo vas izvucite zaključak da se oni združuju u Jednu Svijest i njezinu najvažniju poruku svima. “Dođite kući. Dobrošli kući. Mi smo jedno.”

Razumljivo je da je to u sukobu s onim što ste podučavani iz stoljeća u stoljeće, no sada možete vidjeti da ta poruka pušta korijenje u svijesti vašeg svijeta. Riječ je doista i snježnoj grudi, lavini, nezaustavljivoj sili o kojoj smo toliko često govorili.

Budite sada u miru u svojim srcima i dopustite da se to odvije svojim tokom. Neka ovaj dan bude onaj kada ćete se opustiti u ljubećim rukama svog Stvoritelja.

Sve je dobro, dragi. Razgovarat ćemo vrlo skoro. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)