INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Thursday, February 21, 2013

21.02.2013Prekrasna stvar i veličanstven dar vam je poklonjen. - Mihael   

   
Naša je svrha danas razgovarati s vama o vašem otvaranju komunikacijama ove vrste. U vašem stanju rasta svijesti, postaje sve više i više uobičajeno za vas koji razmišljaju o sebi kao o svjetloradnicima da otkrivate da, u jednom ili drugom obliku, možete postati primatelj naših misli. To je prekrasna prilika u kojoj mi uživamo upravo onoliko kao i vi.

Postoji, ipak, tendencija da se pobudi toliko entuzijazma u tom otkriću da se jednostavne osnove osobne zaštite zaborave ili ostanu nenaučene. Doći će vrijeme u bliskoj budućnosti kada to neće biti problem jer negativne energije i bića jednostavno više neće biti mogućnost tamo gdje vi živite. Na žalost, ipak, to još uvijek nije slučaj.

Svaki pouzdani učitelj metoda kojima se započinje ovaj oblik komunikacije uključuje informacije potičući početnike da pročiste same seve i svoju okolinu, a većina ih je dovoljno mudra da potiču svoje učenike da uvijek započnu svaku seansu, ili svaki dan, tako da dosegnu barem toliko visoko u božanske razine svjesnoti prije nego dopuste da se odigra bilo kakva komunikacija.

Možemo vam reći da za sada previše njih ili ignorira te naputke ili im nedostaje bilo kakvo iskustvo osvještavanja tih naputaka. Oni su iskorišteni na mnoštvo različitih načina, pa uključujući i to da dopuštaju da druga bića kontroliraju njihova dragocjena tijela i umove.

Sve manje i manje tih nižih ili negativnih bića nastavlja preživljavati u rastućim visokim frekvencijama u vašoj okolini, oni postaju sve više i više, da se tako izrazimo, očajni da bi se održali. Mnogi od vaših dragih iscjeljitelja se gotovo dnevno susreću s tim vrstama problema.

Kao prvo, dragi, odbacite svoj strah. Ne postoje uvijeti ili problemi koji ne mogu biti iscjeljeni, očišćeni, promijenjeni. Tražite pomoć onih koji znaju što činiti.

No, ono što želimo danas naglastiti jest potaknuti vas što je jače moguće, a i što je prije moguće, da na već na najraniji znak da stječete sposbnost telepatije, vidovitosti ili natprirodnog sluha, a to će se uskoro događati velikom broju vas, da potražite informacije koje vas mogu držati zaštićenima od negativnosti i utjevaja onih pod čiji utjecaj ne želite pasti.

U ovom razdoblju, želimo vas informirati da metoda koja je za vas najučinkovitija da započnete, u meditaciji, pa sve do najvišeg izvora koji možete zamisliti. Naučite pronaći svoj put, pa i u više božanske razine, nego što su naše. Pođite do Stvoritelja Svega. Nije važno kojim imenom zovete to biće, tu energiju. Izvor, Stvoritelj, Alah, Buda, sve će biti dobro, upravo kao i druga imena. Dosegnite razinu ljubavii i svjesnosti koja je stvorila Sve Što Jest. I tamo naučite specificirati koga i što želite komunicirati.

Vi ne sudjelujete u nečemu poput sjedeljke. Vaša sama duša može biti uključena, a to je ozbiljna stvar. No mi NE želimo da vas time uplašimo. Prekrasna je stvar i veličanstven dar vam se poklanja. No, upravo kao da je riječ o snažnijem vozilu, kao što mi i držimo, doza opreza i odgovornosti je prigodna.

Ukoliko ste među onima koji trenutno počinju zamjećivati tu vrstu otvaranja u sebi, dopustite da vam čestitamo i kažemo da se radujemo surađivati s vama na sve moguće načine. Približavanje tome na ispravan način može biti i prosvjetljujuće i ugodno. Radost i ljubav koji vas čekaju bit će, obećajemo, posve vrijedni truda. Postoje mnogi, mnogi koji se raduju raditi s vama.

Molim vas, nemojte se zastrašiti našim riječima, no, također molimo, nemojte ih zaboraviti.

Nastavite ovaj dan u ljubavi i svjetlu. Razgovarat ćemo opet. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)