INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Friday, February 15, 2013

15.02.2013


Svjetlo je ljubav. Ljubav je Stvoritelj.- Mihael 

   



Dozvolite da prozborimo o trenutnoj situaciji, najdraži prijatelji. Da, mnogo se stvari događa oko vas ovih dana. Da, dogodit će se i nešto štete i povreda vezano uz to. I da, vaš tisak i televizija će izvući iz toga sve ono što mogu iz toga izvući.

Nećemo reći da bi itko trebao zanemariti ili se osjećati sretno oko toga što je bilo tko povrijeđen ili mu je imanje i život ugroženo, daleko od toga. Naravno, vi osjećate suosjećanje za sve koji bi mogli biti ugroženi na bilo koji način. No, održavajte svoj unutarnji mir i odlučnost, dragi, te shvatite da vidite daleko manje nego što vam je rečeno da ćete se morati bojati, pa čak i manje nego što je bilo u javnosti napuhavano.

To je bilo korišteno da bi vas se držalo u strahu i da se podigne razina slušateljstva. Dakle, napokon se čini da posljednji dio baš i ne funkcionira, zar ne? Prije ili kasnije netko će shvatiti da će malo istine i poštenja u izvještajima čuda činiti po tom pitanju.

U međuvremenu, kad se ogledate, vidjet ćete da vaša planeta doista provodi promjene za koje smatra da su neophodne, no ona čini najbolje što može da izbjegne velike štete po svoju djecu. Mnogo je zemljotresa. Još je više vulkanskih aktivnosti. No, vi ne viđate izvještaje o velikim gubicima života. Mnogo je pritisaka koji se moju ispuhati. I to se čini. Preporučamo vam da usmjerite svoje molitve i namjere na pomaganje vašoj dragoj majci da to učini na što bezbolniji način. I unosite što više možete svjetla na najbolji način koji znate. Mi guramo, a vi vučete. Da li još može biti sumnje, nakon posljednjih dana, da je to doista učinkovito? Dosta je time rečeno.

Nikada nećete uvjeriti ikoji zatvoreni um, no za one koji razumiju, ovo su doista značajna vremena. Nema potrebe da činite išta drugo nego da podržavate sada. Oni koji djeluju trebaju vašu podršku. No, izbjegavajte usmjeravati promet, u staro stanje. Možete zamisliti nered ukoliko bi svi vukli u različitim pravcima. Samo unosite svjetlo.

Svjetlo je ljubav. Ljubav je Stvoritelj. Ona zna kamo ići i što činiti. Naravno, ukoliko se osjećate ponukani nešto učiniti, tada, molim vas, nemojte mirno sjediti i misliti: ”Pa, Mihael nam je rekao da samo unosimo svjetlo.” Ne, obavite ono što je pred vama danas za obaviti, upravo kao što smo vam prije rekli, no također shvatite da zasigurno niste mlakonja ako je ono što vidite da treba činiti tek podrška drugima u vašim srcima. Jedno nije manje vrijedno od drugog.

I mi vidimo da sada dijelite svoje unutarnje promjene. Kako prekrasno i kako od pomoći za one oko vas. Vidimo da se zabavljate i u tome uživate. Otpustite i budite vi i igrajte se. Vi ste ponovo djeca. Napredovat ćete mnogo brže na taj način.

Dosta za sada. Govorit ćemo kasnije. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)