INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Wednesday, February 13, 2013

13.02.2013
Tražite najbolji mogući ishod u svakom novom preokretu događanja - Mihael

   Kao što možete vidjeti, stvari sada polako počinju pucati. To će nastaviti dobijati na snazi i, kao što smo vam govorili već prilično dugo vremena, postat će dovoljno brze da ćete se naći u stanju nevjerice.

Bit će ljudi svud oko vas koji neće moći procesuirati ono što vide i koji će se povući u potpuno poricanje. Vi ne trebate trošiti svoju energiju na uvjeravanje ikoga u išta, dragi. Događai i istina će se za to pobrinuti. No, shvatite da će im biti prijeko potrebno uho da ih sasluša, ako se već ne slažu, dok se praktički cijeli njihovi svijetovi raspadaju na djeliće svud oko njih. Ne budite uskogrudni u svojoj spoznaji. Suspregnite u sebi pa čak i samu pomisao ili osjećaj u slogu: ”Rekao/rekla sam ti.”

Suosjećanje za one koji su odsječeni od svojih vezova je ono što će sada najviše trebati. Milijuni su znali samo ono čime ih se hranilo na žlicu i to tijekom cijelih njihovih života. Govoreno im je da su laži istine, a istine laži. Bit će povrijeđeni. Bit će bijesni. Željet će ispuhati svoj bijes i frustraciju. Budite tu za njih.

Kad se donekle primire, imat će pitanja. Ča i tad, najmudrije će biti da odgovorite na pitanja i dopustite da nastave svojim tempom prema slijedećem pitanju. Nema potrebe držanja lekcija ili učenja. Događaji će se pobrinuti za to i to dovoljno skoro. Vrlo brzo milijuni sumnjičavih postat će tražitelji.

U ovo vrijeme, dok su stvari još u stanju krčkanja, nastavite tražiti sami za sebe. Ah… nama se to sviđa. Nastavite tražiti sami Sebe. Bit će vam potrebna ta veza kao nikada prije, no također, nikada prije niste imali tako veličanstvenu priliku da ostvarite tu vezu.

Ukoliko još nemate ustanju redovitu praksu meditacije, potičemo vas da je ustanovite. Naučite usredotočiti sebe. Naučite se uzemljiti. Nučite provoditi vrijeme u prostoru vašeg srca. Pronađite svoj Izvor, svog Stvoritelja, svoje Ja Jesam. Nije vam nužan nitko drugi da to čini, dragi prijatleji. Potrebna vam je samo vaša iskrena namjera i trud. Obećavamo vam da će vas se dočekati raširenih ruku daleko prije polovice puta. Pronađite mjesto u kojem prebiva vaše istinsko srce. Bit će vam važno.

Tražite najbolji mogući ishod u svakom novom preokretu događanja i gledate kako vaše molitve urađaju plodom

U bezuvjetnoj ljubavi i svjetlu Izvora, želimo vam dobar dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)