INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, February 25, 2013

24.02.2013


Svatko je u tijelu daleko većem nego što možete zamisliti - Mihael  
   Poruka ovog jutra ključna je za vaše razumijevanje vaše trentune situacije. Ja sam, stoga, počašćen da odstupim i zamolim Stvoritelja da je direknto izrazi.

Stvoritelj

Moji sinovi i kćeri Zemlje, govorim direktno vama na ovaj dan da bih vam izrazio svoje duboke čestitke što ste dosegli ovu značajnu točku na vašem putovanju, ovome što nazivate uzašašćem.

Brzo ćete se naći usred vrtloga promjena. Zapravo ste u njemu sada već nekoliko godina, no iako vam govorimo o promjenama, one su takve prirode da ih vi, u većem dijelu, niste mogli vidjeti. To će se naglo promijeniti.

Priroda manifestacije je takva da ono što bi vam mogllo biti vidljivo vašim trodimenzionalnim vidom je ono što se događa posljednje. Kad promotrite sadašnje razmjere događaja, trebali biste sada jasno početi opažati ono što već neko vrijeme prognoziramo. To nije zaista početak, shvaćate. To je nastavak. No, to je početak onog što možete vi opaziti.

Mi, koji vidimo izglednosti, uzrok i efekt, te gledamo na postojanje koje tek počinjete nazirati, vidjeli smo to, kako biste se vi izrazili, ”odavno”. Ja, kao Stvoritelj, odlučimo sam ishod tih događanja. Također sam odlučio da vi možete stići do ishoda na bilo koji način ili putem koji odaberete. I za svakoga od vas osobno, u bilo koje vrijeme odaberete. Znamo da još ne razumijete te koncepte, no uskoro ćete početi razumijevati.

Moja glavna namjera za današnje istupanje jest potaknuti vas da udvostručite svoju odlučnost da to shvatite. Moguće su neke neugodne neravnine na slijedećoj dionici tog puta, a Ja ne želim da itko od vas skrene od svoje svrhe. Kad biste samo održali svoje umove fokusirane i vjerovali procesu, sve će biti dobro. Kao što možete vidjeti sve više i više se zapanjujućih stvari događa oko vas, samo ih prekrižite s liste neophodnih promjena na putu do vašeg krajnjeg cilja, a mi ćemo se poslužiti jednim citatom od vaših grupa koje toliko volimo, ”svijet koji odgovara svima.” Da li ste uspjeli barem malo spoznati da je svatko u tijelu daleko većem nego što možete pojmiti.

Uživao sam u ovoj prilici danas. Pozdravljam vas i budite u radosti. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)