INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Monday, February 18, 2013

18.02.2013Posegnite unutra i pronađite svjetlo u sebi - Mihael  

   
Shvaćamo odbijanje nekih da se pomire sa svojim shvaćanjem ove vrste komunikacije. Također smo izuzetno zahvalni onima kojima koraci nikada nisu posrnuli. Prvima, želimo vam iskazati istu ljubav koju iskazujemo i drugima. Kao i uvijek, mi tražimo samo ono što vagnete u svojim srcima vrijednost riječi koje su primljene. To se naziva razboritošću i jedina je mjera koju biste trebali primjenjivati.

Naš cilj nije uvjeravati ili nagovarati, već ponuditi najbolju pomoć koju možemo onima koji su poduzeli najteže zadatke. Ono što nazivate uzašašćem nikada nije bilo lako. Nikada nije bilo nešto što je netko mogao postići tijekom jednog života. I nigdje i nikada nije ostvareno imajući fizičko tijelo te ga zadržavajući nakon toga.

Čak i napredak koji ste do sada ostvarili je prilično zadivljujuć. Ukoliko osjećate, kao pojedinac, da ste spremni u ovom razdoblju nastaviti to veličanstveno putovanje, molimo vas da sada otpustite sve što vas drži usidrenima u vašim dramama i nižim osjećanjima. Posegnite svom svojom namjerom, prihvaćanjem i radošću za onim što doživljavate kao vaše najviše najbolje moguće jastvo. Imate podršku.

Sada ste duboko uronjeni u te energije božanske ljubavi koje će učiniti taj uspjeh mogućim. Sve one stvari koje su vas sputavale tisućama godina bivaju odstranjenima sa vašeg puta. Oni ne mogu izdržati te frekvencije. Shvatite, ipak, da to neće biti učinjeno za vas. Trud samotkrivanja i rasčišćavanja mora biti uložen. Postojanje drugih koji štite i potiču vas naprijed, više nije u pitanju. No, molim vas, shvatite da ulaganje svih vaših nada u to da postoji netko ili nešto što će vas čarobno spasiti od vas samih nije plan igre, kako vi to nazivate. Vi ste napisali plan, dragi, i on nije takav.

Sada, ukoliko se možemo usuditi dati vam malo dobrih vijesti, progres koji se ostvarje na svim frontama nastavlja se ubrzavati. Pojedinci se bude sve bržim i bržim tempom. Shvaćanje je rast. Porast u kolektivnoj samo-procjeni je prekrasan. Odlučnost da se promijeni vaš svijet na bolje raste i jača. Promjene se počinju opažati na mjestima gdje su se činile nemogućima još prije par tjedana. Istina, tek se naziru svjetlucanja. No, svjetlo napreduje.

Mi nećemo davati obećanja. Razumijemo kako se ona u ovom trenutku čine praznima mnogima od vas. Jednostavno ćemo reći da svi koji promatraju su radosni i zapanjene onim što činite. Još uvijek ima nešto puta pred vama, pa nemojte stajati da biste se potapšali po ramenu, barem za sad. No, nemojte postati niti obeshrabreni. Ovdje ste jer, od svih koji su željeli poduzeti ovaj zadatak, vi ste bili najbolja nada. Posegnite unutra i pronađite svjetlo u sebi. Njegujte ga i koristite za sve što je vrijedno. Ono će vas dovesti kući.

U ljubavi i svjetlu, dragi prijatelji, dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)