INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Google+ Followers

Sunday, March 31, 2013

29.03.2013Uzemljite se. - Mihael
   

Uzemljivanje. Uzemljivanje i centriranje. Novi mjesec je pred vama, dragi prijatelji, u kojem ne možemo dovoljno naglasiti važnost tih praksi. Šećite po prirodi, ukoliko vam je to moguće. Meditirajte i uzemljite svoje energije sa zahvalnošću vašoj dragoj majci, Zemlji. Kako god da ste naučili činiti te stvari, činite ih sada.

Rekli smo vam da će se stvari, kada se stvari počnu odvijati, munjevito ubrzati. Dakle, počele su i pred ubrzanjem su. Ne želimo vas ostaviti tako što ćete okretati glavama. Također niti ne želimo, a to je najvažnije, da bilo tko bude stavljen u stanje straha ili bijesa zbog onoga što će se početi događati. To je jedna od glavnih svrha poruka ove vrste.

Predskazivali smo vam te događaje, sada već, nekoliko godina. Čuli smo kako govorite: ”Neka počnu! Mi smo spremni!” Dakle, nije baš da ih mi otpočinjemo. Vi ste su-stvaratelji u tome. No, vi ste ih otpočeli, upravo kao što smo vam rekli. Nemojte sada reći: ”O, ne! Što ćemo sada?” Vrijeme za pravljenje omleta je stiglo i vi razbijate jaja.

Zadirkujemo vas. Dopustite nam malo humora. Kao što bi Japanci rekli: ”Navucite fundoshi (pelene) i obavite to.” Ili u Americi: ”Navucite gaće za velike cure.” OK. Sada ozbiljno. Stvari će se početi zagrijavati u vašoj bliskoj budućnosti. Vidjet ćete neke stvari koje su namijenjene poticanju straha i bijesa u vama. to je njihova svrha. Nemojte dopustiti da se to dogodi.

Ostvarili ste prekrasan napredak. Održite svoj fokus i nemojte dopustiti da vas bilo kakvi napori spriječe u susretu s uspjehom. Ukoliko osjećate da zaista trebate podršku, molimo, pitajte nas. Zato smo mi ovdje. Podržite jedni druge, također.

Također, vidimo da neki od vas počinju doživljavati nekoliko prilično uznemirujućih stvari sa njihovim vidom, sluhom i sl. Ukoliko ste to vi, ne skrećete s pameti. Razvijate se. Ukoliko niste vi, niste u zaostatku. Svi ćete napredovati na najbolji način za vas same. Ne možete početi ni od kuda drugdje nego od tamo gdje jeste. A ono što vam ne treba, nećete nit doživljavati. To vam nije činjeno. To se čini za vas i od vas. Vjerujte procesu. Još bolje, vjerujte svojim Jastvima. Vi ćete, jednog dana uskoro, shvatiti prilično više o tome tko ta Jastva zapravo jesu.

Kao i ubijek, držimo vas u ljubavi i svjetlu. Dobar vam dan. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)