INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Followers

Thursday, May 2, 2013

02.05.2013




 Učinci postaju nepogrešivi. - Mihael





Naša poruka počinje našom čestitkom našem kanalu na njegovom sigurnom i uspješnom preseljenju u njegov novi dom. Znamo da je svjestan sve pomoći koju smo mu bili u mogućnosti pružiti u tom poduhvatu, a mi smo zahvalni da je tu pomoći prihvatio otvorenog srca i uma. Mnogo će sada biti postignuto.

Naša glacna tema ove poruke biti će, zapravo, pomoć koju možemo sada pružiti kada osoba otkrije i krene na put prema ispunjenju njegovih ili njezinih životnih ugovora. Željeli bismo da nova riječ bude korištena za to jer se odnosi na stvari u vašoj trenutnoj upotrebi koje nisu podobne, ipak, ta riječ će za sada poslužiti.

Ti ugovori nemaju klauzule o nepoštivanju. Postoji samo obećanje o ispunjenju kada su okončani. I dopustite da sada ustvrdimo da su predmet koji će biti promijenjen ili “nadograđen“ kako će vaši životi napredovati i vaše se vanjske i unutrašnje situacije mijenjati. Vijeća, kako su nazivana, u kojima su ti ugovori prihvaćeni uvijek, uvijek zasjedaju i vi im redovito prisustvujete, čak iako to ne znate.

Vrlo skoro, kako je mjereno u vašoj svijesti, postat ćete daleko više svjesni tih stvari i vaši osjećaji imanja vjere da ste prisilno vođeni sudbinom će se shodno tome raspršiti. Ništa, naravno, nije, ili nikada nije bilo, nametnuto vama. Vi jeste i uvijek ste bili slobodni i božanski entitet. Vaše okolnosti su svo vrijeme bile u sukladne vašim izborima, no vaši izbori i sjećanja na vaša razmišljanja su bila skrivena od vas, od vas samih, da biste naučili lekciju koju ste osjećali da trebate svladati. Bit ćete ekstatični kada otkrijete što ste postigli time, a nećete morati više dugo čekati prije no ‘buđenje’, kako to nazivate, sve dublje i dublje dopre u vašu zemaljsku svijest.

Vi svi podižete jedni druge dan za danom, a učinci postaju nepogrešivi. Nastavite. Nastavite. Nastavite. I mi ćemo nastaviti našu ljubeću podršku u svim mogućim vidovima.

Mi sada završavamo, za sada. Dobar vam dan, dragi prijatelji. 

kanalizirao: Ronald Head

prevela: Marijana Pontoni


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see c

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see c
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

Oficial Site of Ron Head

THE DAY OF CONTACT (Croatian)